01 / 05 / 2024

kurban bayramı özel konut projeleri

kurban bayramı özel konut projeleri

İnşaat firmaları, konut projelerinde Kurban Bayramı'na özel kampanyalarla ev sahibi olmak isteyenlere uygun ödeme ve fiyat kampanyaları başlattı. İşte Kurban Bayramı'na özel fırsatların sunulduğu projeler...

Tarım Kredi'den Kurban Bayramı kataloğu! Şölen Madlen çikolata 86 TL'ye, tereyağı 145 TL'ye, but 83 TL'ye düştü!

Tarım Kredi Kooperatifleri Kurban Bayramı'na özel indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. İşte güncel aktüel ürünler kataloğu ve fiyat listesi...

9 günlük Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor? Özel sektör bayram tatili kaç gün?

Kurban Bayramı'na sayılı günler kaldı. Vatandaşlar 9 günlük kurban bayramının ne zaman başladığını sorguluyor. Özel sektör çalışanları ise ne kadar bayram tatili yapacağını araştırıyor. Peki,  9 günlük tatil ne zaman başlıyor? Özel sektör bayram tatili kaç gün?

BİM’de bayram başka! BİM market kurban bayramı özel ürünleri!

Bim marketlerin Kurban Bayramına özel ürünleri raflarda yerlerini aldı. 9 Temmuz’da başlayacak olan Kurban Bayramı alışverişini yapmak isteyenler kahveden kolonyaya kadar birbirinden hesaplı ürünleri Bim’de bulabilecek. 

Emeklilere 5 bin 500 lira maaş promosyon ödemesi! Kurban Bayramı ikramiyesi gibi olacak

Kurban Bayramının başlamasına kısa bir süre kala bankalardan maaş müşterilerine özel promosyon haberleri gelmeye başladı. Bu bankalardan biri de Türkiye Ekonomi Bankası oldu. Banka emekli maaşını bankaya taşıyanlara 5 bin 500 lira promosyon vereceğini bildirdi.

BİM'den Kurban Bayramı'na özel aktüel ürünler kataloğu! İşte 12 Temmuz 2022 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi

BİM Market Kurban Bayramı'na özel aktüel ürünler kataloğu yayımladı. Peki BİM'e bu hafta hangi aktüel ürünler gelecek, fiyatı ne olacak? İşte BİM aktüel ürünler kataloğu 12 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Lens İstanbul Kurban Bayramı kampanyası 2019!

Lens Yapı, Lens İstanbul için Kurban Bayramı’na özel bir kampanya düzenledi.  Daire fiyatlarının peşin 327 bin TL’den başladığı projede bayrama özel ekstra indirim fırsatlarıyla ulaşmak mümkün…

Konutta Kurban Bayramı kampanyası 2018!

Markalı konut projelerinde Kurban Bayramı'na özel indirimler başladı. İndirimlerin yüzde 20'yi bulduğu projelerde konut alıcılarının yüzünü güldürecek ödeme planları sunuluyor. 

Babacan Holding'ten yüzde 20 indirimli Kurban Bayramı kampanyası!

Babacan Holding Kurban Bayramına özel yüzde 20 indirim sunuyor. Babacan Holding döviz fiyatları ve kredi faiz oranlarındaki yükseliş eğilimine rağmen kampanyasını devam ettiriyor. 

Lens İstanbul'da Kurban Bayramı kampanyası 2018!

Lens İstanbul'da Kurban Bayramı'na özel başlatılan kampanyada tüm ödeme koşullarına ek yüzde 2 indirim uygulanıyor...

Güral İnşaat’tan kaçırılmayacak Kurban Bayramı kampanyası!

Güral İnşaat, bayrama özel kampanyası ile ev sahibi olmak isteyenlere özel bir fırsat sunuyor. Kurban Bayramı boyunca Güral İnşaat’ın Çiftehavuzlar projesinden ev almak isteyenler peşin fiyatına yüzde 5 indirim ya da yüzde 25 peşin, geri kalanı 36 ay sıfır faiz ödeme fırsatı ile ev sahibi olabilecek

Gayrimenkulde Kurban Bayramı kampanyaları!

Gayrimenkul sektörü temsilcileri Kurban Bayramı’na özel kampanyaları devreye soktu. İşte bayram fırsatları...

WE Haliç'te 2017 Kurban Bayramı kampanyası!

Ilgın İnşaat, Gaziosmanpaşa Belediyesi ortaklığıyla sektöre kazandırdığı Türkiye’nin ilk master planlı dönüşüm projesi olan WE Haliç’e özel olarak sunduğu Kurban Bayramı kampanyası aracılığıyla, bayramda da ev sahibi yapıyor.

Ceylan İnşaat’tan Kurban Bayramı’na özel yüzde 10 indirim!

Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında Kadıköy Göztepe’de hayata geçirdiği Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları ile Ceylan İnşaat; Kurban Bayramı’nı özel bir kampanyayla kutluyor. Alıcılarına

kurban bayramı özel konut projeleri Haberi

kurban bayramı özel konut projeleri


1)  Es Bahçe Konakları'nda yüzde 5 indirim



Ata Grup tarafından Esenyurt'ta yükselen Es Bahçe Konakları projesinde bayrama özel belirli dairelerde yüzde 5 indirim yapılıyor. Yüzde 50'si lansman döneminde satılan Es Bahçe Konakları projesinde 3+1 daireler bulunuyor.


184 konuttan oluşan Es Park Konakları projesinde 125 metrekarelik 3+1 dairelerin fiyatları 250 - 280 bin TL arasında değişiyor. 11 ve 12 katlı 4 blok olarak tasarlanan Es Bahçe Konakları projesinde teslimler 15 ay sonra yapılıyor.



Tel: +90 212 450 6767

Web: www.atagrup.com.tr



2)  Gökdeniz Kartal'da dört güne dört ayrı ödeme kampanyası



Gülsa İnşaat ve Bay Yapı ortaklığının hayata geçirdiği Gökdeniz Kartal projesi 7 bin 80 metrekare alanda inşa ediliyor. 70 milyon TL'lik Gökdeniz Kartal projesinde teslimler Şubat 2016 yılında yapılıyor.


Gökdeniz Kartal projesinde 1+1'ler...