28 / 04 / 2024

kurban bayramı tatil

kurban bayramı tatil

Tatilciler Ege, Akdeniz ve KKTC'de otelleri doldurdu. Yurtdışı turlarda en fazla ilgiyi, vize zorunluluğunun olmadığı Güney Afrika ve Uzakdoğu ülkeleri, yurtiçi kültür turlarında Kapadokya ve Karadeniz turları görüyor

9 günlük Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor? Özel sektör bayram tatili kaç gün?

Kurban Bayramı'na sayılı günler kaldı. Vatandaşlar 9 günlük kurban bayramının ne zaman başladığını sorguluyor. Özel sektör çalışanları ise ne kadar bayram tatili yapacağını araştırıyor. Peki,  9 günlük tatil ne zaman başlıyor? Özel sektör bayram tatili kaç gün?

Kurban Bayram öncesi o şehre talep arttı!

Kurban Bayramı tatiline az bir zaman kala vatandaşlar tatil planları yapmaya başladı. Tatili için en çok da o şehre talep arttı. İşte detaylar!

Kurban Bayramı tatili için oteller doldu: Turizmde bayram sevinci

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 9 gün resmi tatil ilan etmesinin ardından Kurban Bayramı’nda, Antalya bölgesinde pek çok otelde rezervasyonlar bugünden yüzde 100 doluluğa ulaştı.

9 günlük Kurban Bayramı tatili rezervasyonları yüzde 30 arttırdı!

Kurban Bayramı yurt içi tatil rezervasyonları 2022 yılına göre yaklaşık yüzde 30 arttı. 

Kurban bayramı tatili kaç gün olacak belli oldu! Kurban bayramı ne zaman kaç gün tatil ilan edildi?

Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak son dakika açıklamasıyla belli oldu. Kurban Bayramı Temmuz'un hangi gününe denk geliyor, Kurban Bayram tatili kaç gün ilan edildi sorusunun cevabı belli oldu. Açıklamayı Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptı...

Kurban Bayramı öncesi otobüs fiyatları uçtu! Tatil planı yapanlara kötü haber

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala akaryakıta gelen art arda gelen zamların ardından otobüs bileti fiyatlarına da rekor zam geldi.

Next Level Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Next Level AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Next Level Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Next Level AVM bayramda kaçta açılacak? Next Level AVM bayramda kaça kadar açık?

Korupark Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Korupark AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Korupark Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Korupark AVM bayramda kaçta açılacak? Korupark AVM bayramda kaça kadar açık?

Neoplus AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Neoplus AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Neoplus AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Neoplus AVM bayramda kaça kadar açık? Neoplus AVM bayramda kaçta açılacak?

Konak Pier Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Konak Pier AVM , hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Konak Pier Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Konak Pier AVM bayramda kaça kadar açık?

Neomarin Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Neomarin AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Neomarin Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Neomarin bayramda kaça kadar açık? Neomarin bayramda kaçta açılacak?

Koçtaş Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Koçtaş hafta içi hergün saat 08:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Koçtaş Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Koçtaş bayramda kaçta açılacak? Koçtaş Kurban Bayramı'nda kaçta açılıyor?

NCity AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

NCity AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, NCity AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? NCity AVM bayramda kaça kadar açık? NCity AVM bayramda kaçta açılacak?

kurban bayramı tatil Haberi

kurban bayramı tatil


Kurban Bayramı'nda kısa tatile rağmen tatilciler Ege, Akdeniz ve KKTC'de otelleri doldurdu. Yurtdışı turlarda en fazla ilgiyi, vize zorunluluğunun olmadığı Güney Afrika ve Uzakdoğu ülkeleri, yurtiçi kültür turlarında Kapadokya ve Karadeniz turları görüyor. Tur Operatörleri Sözcüsü Cem Polatoğlu, Kurban Bayramı'nda yapılan satışların turizmcilerin yüzünü güldürdüğünü söyledi. Polatoğlu, bayram tatili turlarında son yıllarda bir önceki bayrama göre yüzde 10-15 artış yaşandığını belirtti. 


170 bin kişi tur satın aldı

Bu yılki Kurban Bayramı tatilinin arife günüyle birlikte 5 gün olmasının uzak turları olumsuz etkilemesine rağmen geçen yılki 9 günlük kurban bayramındaki satışların yakalandığını kaydeden Polatoğlu, 3-7 Ekim tarihleri arasında yaklaşık 450-500 bin kişinin tatile çıkacağını ifade etti. Polatoğlu, "Kurban Bayramı'nda yapılan satışlar turizmcilerin yüzünü güldürdü. Yurtiçi turlara da yurtdışı turlara da büyük ilgi...