03 / 05 / 2024

Kurcan İnşaat Şehri Aydınlı fiyat

Kurcan İnşaat Şehri Aydınlı fiyat

Kurcan İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Şehr-i Aydınlı projesi İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor. Şehri Aydınlı fiyatları 468 bin TL'den başlıyor.

Kanal İstanbul ile neler değişecek? Çılgın proje şehri kuzeye mi taşıyor?

İBB İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı ve Boğaziçi Peyzaj İnşaat Müşavirlik Teknik Hizmetler Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Genel Müdür Yardımcısı Nazım Akkoyunlu mega kent İstanbul'un doğal alanları üzerindeki tehditleri anlattı. işte Akkoyunlu'nun o açıklaması..

Şehri Dünya Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Şehri Dünya Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Şehri Dünya Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı. 

Şehri İstanbul Mimari Tasarım Dekorasyon İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Şehri İstanbul Mimari Tasarım Dekorasyon İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Selim Türkmen tarafından kuruldu.

Şehri İstanbul Travel Turizm Otomotiv ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Şehri İstanbul Travel Turizm Otomotiv ve İnşaat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Taneri ve Hilal Aydın tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

TürkAkımı'nın inşaatında son durum!

Rusya'nın Anapa şehri açıklarında boru hattı döşeme çalışmaları sürüyor. TürkAkım Doğalgaz Boru Hattı Projesi kapsamında devam eden inşaat çalışmaları fotoğraflandı.

Tuzla Şehr-i Aydınlı fiyat listesi!

İki etap olarak planlanan Şehr-i Aydınlı projesi Kurcan İnşaat imzası taşıyor. Şehri- Aydınlı Evleri İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor...

Kurcan İnşaat Şehr-i Aydınlı fiyat!

Kurcan İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Şehr-i Aydınlı projesi 2018 yılınında sonunda teslim edilmeye hazırlanıyor. İşte Kurcan İnşaat Şehr-i Aydınlı fiyat listesi...

Şehri Aydınlı fiyatları 468 bin TL'den başlıyor!

Kurcan İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Şehr-i Aydınlı projesi İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor. Şehri Aydınlı fiyatları 468 bin TL'den başlıyor.

Demir İnşaat'ın Türk Şehri projesine Ukraynalılardan yoğun ilgi!

Yurt dışındaki ilk projesini 80 milyon dolarlık yatırımla Ukrayna'da hayata geçiren Demir İnşaat'ın "Türk Şehri" projesine Ukraynalılar yoğun ilgi gösteriyor.Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, proje hakkında bilgi verdi.

Demir İnşaat yurtdışında Türk Şehri inşa edecek!

Demir İnşaat, yurtdışında ilk projelerini hayata geçirecek. Ukrayna'da 600 konut, otel ve AVM'den meydana gelen Türk Şehri'ni inşa edecek firma, Almanya'nın Potsdam kentinde de karma proje yapacak.

Aldora 100. konsept mağazasını Suşehri'nde açtı!

Aldora Mağazası 100. konsept mağazasını Suşehri'nde hizmete açtı. Aldora’nın kendi üretimi olan ve piyasa değeri 13 lira olan slikonlu yastıklar da açılışa özel olarak 1 liradan satıldı...

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Kurcan İnşaat Şehri Aydınlı fiyat Haberi

Kurcan İnşaat Şehri Aydınlı fiyat

Kurcan İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Şehri Aydınlı projesi 312 adet daire ve 6 adet iş yerinden meydana geliyor. 

2 etap şeklinde dizayn edilen Şehr-i Aydınlı Konakları'nda 2+1, 2+2, 3+1, 3+2 ve 4+2 daire seçeneklerine yer veriliyor. 

Şehri Aydınlı projesinde 1 etapta 112 bağımsız alan, 3 iş yeri, kapalı yüzme havuzu, osmanlı hamamı, sauna, fitness salonu basketbol ve futbol sahaları bulunuyor. 

Kurcan İnşaat Şehri Aydınlı'da daire fiyatları 468 bin TL'den başlıyor. Projede belli bir miktar peşinat verildikten sonra 2 yıl ödeme yapılmıyor. Kalan kısım teslim zamanında nakit ya da banka kredisiyle ödenebiliyor. Şehr-i Aydınlı'da teslimlerin 2018 yılının sonunda gerçekleşmesi planlanıyor. 

340 kapasiteli otopark alanına sahip Tuzla Şehri Aydınlı projesinde sosyal donatı alanları kafeterya, futbol, basketbol ve voleybol sahaları, 2500 metre yürüyüş parkuru, kapalı yüzme havuzu,...