27 / 04 / 2024

küresel gayrimenkul şirketi

küresel gayrimenkul şirketi

Küresel Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erol Eryıldız ve Levent Arısüt ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 22 Haziran'da Bahçelievler'de kuruldu.

Küresel Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Küresel Gayrimenkul Anonim Şirketi, 7 Şubat 2013 tarihinde, 250 bin TL sermaye ile, Fatih Yilan tarafından kuruldu...

Küresel konut piyasası normale dönüyor, peki Türkiye’de durum ne?

Parasal genişleme ortamında düşük faizli konut kredileri sebebiyle şişen küresel gayrimenkul piyasası, merkez bankalarının yüksek enflasyon karşısında para musluğunu kısmaya başlaması ile soğumaya başladı. Peki, bu durum Türkiye'ye yansıyacak mı? İşte konut sektöründe son durum...

Global City Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global City Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Shun Wo Cham tarafından kuruldu...

Atamanoğlu Danışmanlık ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atamanoğlu Danışmanlık ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Seyit Ataman tarafından kuruldu. 

Ernes Gayrimenkul Danışmanlık ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu! 

Ernes Gayrimenkul Danışmanlık ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi  Gaziosmanpaşa'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Nesrin Gönültaş tarafından kuruldu. 

Ankar Bina Yönetimi Temizlik ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Ankar Bina Yönetimi Temizlik ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Onur Gündoğ tarafından kuruldu. 

Hamoonik Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamoonik Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 60 bin TL sermaye bedeli ile Houshang Taheri ve Siamak Poursalmanalamdari ortaklığında kuruldu. 

Namaa Uluslararası Ticaret Danışmanlık Ve Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Namaa Uluslararası Ticaret Danışmanlık Ve Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Anes S Hassan  Albakoush,  A.I.Mohamed Elgun ve K.Alım Huseen  Blawo  ortaklığında kuruldu. 

Golden Riches Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Riches Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hanım Koç, Sefer Kurucu ve Vedat Yıldırım ortaklığında kuruldu. 

Turkey Lıne Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Lıne Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Naseem Arabı tarafından kuruldu.

Gsour Group Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gsour Group Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad S.H.H. Elzennary ve Omar Gad M.  Gad ortaklığında kuruldu. 

Reis Asistan Emlakçılık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Reis Asistan Emlakçılık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Reis tarafından kuruldu.

Erdal Çolak Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdal Çolak Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Çolak tarafından kuruldu. 

Ko Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ko Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Karademir tarafından kuruldu. 

küresel gayrimenkul şirketi Haberi

küresel gayrimenkul şirketi

Küresel Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erol Eryıldız ve Levent Arısüt ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 22 Haziran'da Bahçelievler'de kuruldu.


Küresel Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. b- Her türlü inşaat taahhüt işleri;...