11 / 05 / 2024

Kuriş Kule iletişm bilgileri

Kuriş Kule iletişm bilgileri

Cevizli Kuriş Kule iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Teslimleri bu yılın Mayıs ayında gerçekleşecek olan Cevizli Kuriş Kule projesi 29 kat olarak yükseliyor.

RE/MAX İkon, Kuriş Kule’nin 2. el satış-kiralama yetkisini aldı!

Ofisim İstanbul, Hukukçular Towers projelerinin 2. El yetkilerini alıpi doluluk oranını yüzde 100 ‘e yaklaştıran RE/MAX İkon; şimdi de Maltepe – Kartal bölgesinin en vizyon ofis projesi Kuriş Kule’nin 2. El Satış & Kiralama yetkisini aldı.

Paris için mimari projeler yarıştı!

Paris Belediyesi'nin kentin 23 farklı bölgesinde kentin geliştirme projelerini desteklemek üzere açtığı yarışma sonuçlandı. Kazanan projelerin en dikkat çekici olanı, ağaç evi andıran kule tasarımı...

Levent Nida Kule iletişim!

Levent Nida Kule iletişim için 444 4 846 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 55 bin metrekare inşaat alanından oluşan proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile yükseliyor.

Köprüye rapor, havalimanına kule aynı firmadan!

3. havalimanı kontrol kulesi konsept yarışmasını "lale kule" tasarımı ile kazanan AECOM firmasının, 3. köprü projesinde ÇED raporu hazırlayan firma olduğu ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

3. havalimanı kule tasarımını AECOM ve Pininfarina yapacak!

3. havalimanının Hava Trafik Kontrol Kulesi için dünyanın alanında önemli isimlerinin katıldığı konsept tasarım yarışması sonuçlandı. Akçayoğlu, Hava Trafik Kontrol Kulesi'nin İstanbul Yeni Havalimanı'na simgesel anlamda çok şey katacağını belirtti.

Adım İstanbul Kayaşehir satış ofisi iletişim!

3 kule ve 3 bloktan oluşan proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından yükseliyor. Adım İstanbul Kayaşehir satış ofisi iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi.

Maltepe Adam Kule ulaşım bilgileri!

Toplam 254 adet daire ve 88 adet home ofisten oluşan projede daireler 1+0 ve 1+1 olarak tasarlandı. Maltepe Adam Kule ulaşım bilgileri kapsamında sahile 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Dragos Adam Kule iletişim bilgileri telefon!

Toplam 350 adet üniteden meydana gelen proje Dap Yapı tarafından inşa ediliyor. Dragos Adam Kule iletişim bilgileri telefon numarası 444 93 27 olarak belirlendi.

DAP Adam Kule iletişim!

Adam Kule projesi 27 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. DAP Adam Kule iletişim için satış ofisi telefon numarası olan 444 93 27 numara ile irtibata geçebilirsiniz.

Dap Yapı Adam Kule ulaşım!

Dap Yapı Adam Kule ulaşım bilgileri kapsamında proje, İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa ediliyor. Projede stüdyo ve 1 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor.

Dragos Adam Kule iletişim bilgileri!

Dragos Adam Kule iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 327 olarak belirlendi. İstanbul Anadolu Yakası Kartal’da inşa edilen Adam Kule projesi DAP Yapı tarafından hayata geçiriliyor.

DAP Adam Kule ulaşım!

DAP Yapı tarafından hayata geçirilen Dragos Adam Kule projesinin 36 ay sonra teslim edilmesi öngörülüyor. DAP Adam Kule ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Kartal Marmara Kule ulaşım!

Kartal Marmara Kule ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal’da hayata geçiriliyor. Marmara Kule projesi 31 katlı tek blok halinde yükseliyor.

Kuriş Kule iletişm bilgileri Haberi

Kuriş Kule iletişm bilgileri


İstanbul Anadolu yakası Kartal'da konumlandırılan Kuriş Kule projesi Kılıçoğlu ve Delta imzası taşıyor. Kuriş Kule projesi 120 metre yükseliğe sahip.Cevizli Kuriş Kule iletişim bilgilerinden önce projeyi anlatalım.


Kuriş Kule projesi içerisinde toplam 190 adet ofis ve 30 adet ticari birim yer alıyor. Proje tek kule halinde ve kule yüksekliği 29 kat olarak belirlendi.



Kuriş Kule mağazalarının büyüklükleri 175 metrekare ile 190 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Kuriş Kule ofislerinin büyüklükleri ise 85 metrekareden başlayıp 870 metrekareye kadar yükseliyor.Cevizli Kuriş Kule iletişim için 0216 370 0 400 numaralı hattan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. 



Kuriş Kule Kartal adres bilgileri: Ankara Asfaltı Cevizli Kavşağı, Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi Acil Grişi Önü Cevizli, Kartal / İstanbul


Cevizli...