28 / 04 / 2024

Kuriş Kule ofis projesi

Kuriş Kule ofis projesi

Kartal Adalet Sarayı komşu ofisler, ticari gayrimenkul yatırımcılarının gözdesi oldu. Kılıçoğlu-Delta-Yetişkin Yapı Ortaklığı ile yükselen Kuriş Kule'de ofisler kısa sürede sahibini buldu. Son ofisler 550 binTL’den başlayan fiyatlar ile alıcısını bekliyor

Anadolu Hayat Emeklilik, İş Kuleleri Kule-3'ten 5 yıllığına ofis kiraladı!

İş GYO, İş Kuleleri Kule-3'te yer alan bin 33 metrekarelik ofis alanını Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş.'ye 5 yıl süre ile kiraya verdi. 

İş Kuleleri Kule 2'deki ofis alanı İş Bankası'na kiralandı!

İş GYO projelerinden İş Kuleleri Kule 2'de bulunan yaklaşık 596 metrekarelik ofis alanı, T. İş Bankası A.Ş.'ye kiralandı. 

İş Kuleleri Kule 2'deki 1.008 metrekarelik ofis İş Bankası'na kiralandı!

İş Kuleleri Kule 2'de bulunan yaklaşık 1.008 metrekarelik ofis alanı, T. İş Bankası A.Ş.'ye kiralandı...

İş Yatırım Menkul Değerler, İş Kuleleri Kule 2'den ofis kiraladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin İş Kuleleri Kule 2'den 659,2 metrekarelik ofis alanı kiraladığını duyurdu.

Yıldırım Kule'de son 18 ofis için kampanya!

Konya Yolunda inşa edilen Yıldırım Kule, hayata geçireceği proje ile bir ilke imza atarak; ofis sahiplerinin can dostlarına kapılarını açacak.

Dap Teras Kule satılık ofis!

Dap Teras Kule satılık ofis fiyatları 352 bin TL'den başlıyor. İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal'da hayata geçirilen Teras Kule'de 364 daire, 25 ofis ve 11 mağaza mevcut.

Dap Teras Kule ofis fiyatları!

Dap Teras Kule ofis fiyatları 352 bin TL'den başlıyor. Teras Kule Kartal'da faizsiz 120 ay taksit imkanı sunuluyor...

Megapol Çarşı Kule ofis fiyatları!

Megapol Çarşı Kule projesi İzmir Konak'ta hayata geçirildi. 40 bin metrekare inşaat alanı bulunan projede ofis fiyatları 257 bin 318 dolardan başlıyor...

QNB Finansbank Kristal Kule'de kiralık ofis katları!

QNB Finansbank Kristal Kule – Batı projesinde yer alan 6 adet kiralanabilir ofis katları için kiralama süreci başladı.

Kule Evo bölgenin ofis ihtiyacını karşıladı!

Yaklaşık 50 yıldan bu yana kentin ihtiyaçlarına uygun çözümler üreten BESA Grup ise yeni nesil ev-ofis projesi Kule Evo projesi ile bölgeye ‘iş dünyasını’ getirdi.

Finans Kristal Kule kiralık ofis katları!

Finans Kristal Kule kiralık ofis katları 5 bin 580 metrekare alana sahip. QNB Finans Kristal Kule'de ofislerin brüt alanları ise 930 metrekare.

RE/MAX İkon, Kuriş Kule’nin 2. el satış-kiralama yetkisini aldı!

Ofisim İstanbul, Hukukçular Towers projelerinin 2. El yetkilerini alıpi doluluk oranını yüzde 100 ‘e yaklaştıran RE/MAX İkon; şimdi de Maltepe – Kartal bölgesinin en vizyon ofis projesi Kuriş Kule’nin 2. El Satış & Kiralama yetkisini aldı.

Mekan Yapı Başkule satılık ofis!

Mekan Yapı Başkule satılık ofis fiyatları metrekare bazında 5 bin 500 liradan başlıyor. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen projenin 26 bin metrekaresi kapalı alandan oluşuyor.

Kuriş Kule ofis projesi Haberi

Kuriş Kule ofis projesi

Son dönemde İstanbul'un en önemli bölgelerinden biri olarak gösterilen Kartal'da, Kılıçoğlu-Delta-Yetişkin Yapı Ortaklığı ile hayata geçirilen Kuriş Kule satış başarısıyla dikkat çekiyor. Günde 150 bin kişinin ziyaret ettiği Kartal Adalet Sarayı’na komşu olan Kuriş Kule’de satışa çıkan ofislerin yüzde 75'i sahibini buldu. 


Halen büyüklükleri 85 metrekare ile 115 metrekare arasında değişen ofislerin satışı metrekaresi 6 bin 500 – 8 bin TL arası fiyatlardan devam ediyor. Ofisleri kadar ticari üniteleri de yoğun ilgi gören projedeki 32 adet mağazanın ise 28’i satılmış durumda. 


Hedef Yüzde 80 Prim, Bölgeyle Daha da Değerlenecek


30 katlı bir kule ile 4 katlı dükkan bloğundan oluşan projenin, Mayıs 2015 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. 360 derece panoramik manzarasıyla dikkat çeken Kuriş Kule’de ofislerin getirisi lansman dönemine göre  yüzde 40’a ulaştı....