26 / 07 / 2024

kurt deresi parkı

kurt deresi parkı

Doğan Ürgüp, Kurt Deresi Parkı'nda çalışmaları yerinde inceledi. Basın mensuplarıyla birlikte alanı gezen Ürgüp, Kurt Deresi'ne Tavra Deresi'nden 6 kilometre boru döşendiğini belirterek, su ile parkın daha güzel olacağını söyledi...

Oasys Su Parkı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oasys Su Parkı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Emre Başkurt ve Serghei Arabadjı ortaklığında kuruldu.

Kurt İnşaat Mira Park'ta her katta tek daire avantajı!

Kurt İnşaat imzasıyla Gaziantep'te hayata geçirilen Mira Park projesinde her katta tek daire avantajı sunuluyor.

İmara açılan Park Orman ve Hacet Deresi Tabiat Parkı mecliste!

Park Orman ve Hacet Deresi Tabiat Parkının imara açılması ile ilgili sorunlar TBMM gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, soru önergesi hazırladı...

Iglo Architects, Ömerli Park Evleri'ni tasarladı!

Iglo Architects tarafından Ömerli’de tasarlanan Ömerli Park Evleri, kullanıcılarını Riva Deresi ile buluşturmayı ve doğayla iç içe bir yaşam sunmayı hedefliyor.

Beylikdüzü 80. Yıl Parkı'na semt lokali inşa edilecek!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İSKİ’nin Gürpınar Atmaca Deresi ıslahı ve yağmur suyu kanalı yapımı sebebiyle 80. Yıl Parkı’nda gerçekleştireceği uygulamaları bölge halkına anlatmak için bir toplantı düzenledi.

Vadistanbul Park'ta yüzde 25 peşinde banka kredili ödemelerle!

Vadistanbul Park'ta projeyi boydan boya kat eden Sadabad Deresi bulunuyor. Projede aradığınız her şeye rahatça ulaşabileceğiniz yaşam alanları sizleri bekliyor.

Adana Kiza Park Center, cazip kasım ayı fırsatları sunuyor!

Gaziantep’te sektördeki 40 yıllık mazisiyle birçok projeyi imza atan Kurt İnşaat’ın, Adana’daki Balak Petrol İnşaat Ticaret A.Ş ile birlikte inşasını sürdürdüğü Kiza Park Center, cazip kasım ayı fırsatları sunuyor.

Serdivan Belediyesi Çark Deresi'nin kenarına park yapacak!

“Yeşil Serdivan” sloganıyla ilçe genelindeki meydan ve park çalışmalarına hız kesmeden devam eden Serdivan Belediyesi, Çark Deresi kenarındaki 6 bin m2 lik alanda yeni projesini hayata geçiriyor.

Serdivan'da yeni park çalışmaları sürüyor!

“Yeşil Serdivan” sloganıyla ilçe genelindeki meydan ve park çalışmalarına aralıksız devam eden Serdivan Belediyesi, Çark Deresi kenarındaki 6 bin m2lik alanda yeni projesini hayata geçiriyor

Düzce Küçüksu Parkı Nikah Salonu'nun temeli atıldı!

Düzce Belediyesi tarafından Küçüksu Parkı’nda başlatılan çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Asar Deresi teras düzenlemesinin de içinde bulunduğu projede bir nikah salonu da yer alıyor.

Küçükçekmece'ye şehir parkı kuruluyor!

Menekşe Deresi Çevre Düzenlemesi ve Park Yapımı Temel Atma Töreni, önceki gün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Menekşe Deresi çevre düzenleme çalışmaları başladı!

Küçükçekmece Menekşe Deresi Çevre Düzenlemesi ve Park Yapımı Temel Atma Töreni, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Törende Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz de yer aldı...

Tuzla Aydınlı'da imar planı değişikliği!

İstanbul Tuzla Aydınlı Mahallesi'nde Hacet Deresi Parkı yanında kalan 30 bin 869 metrekarelik alan için hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1 paftalık 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı...

kurt deresi parkı Haberi

kurt deresi parkı

Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Kurt Deresi Parkı'nda yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Basın mensuplarıyla birlikte alanı gezen Ürgüp, Kurt Deresi'ne Tavra Deresi'nden 6 kilometre boru döşendiğini belirterek, su ile parkın daha güzel olacağını kaydetti. 


Basın mensuplarıyla birlikte Tavra Deresi'nden gelen suyun denemesini yapan Başkan Ürgüp, 6 kilometre mesafeye belediye birimlerinin katkılarıyla suyu taşımayı başardıklarını anlattı. Dereye akacak suda kano ve su sporlarının yapılabileceğini dile getirdi. Kurt Deresi Vadi Parkı'nda çalışmaların devam ettiğini şuan itibariyle 30 bin metrekare alanın tamamlandığını kaydeden Belediye Başkanı Ürgüp, projede ahşap köprüler, çocuk oyun alanları, 270 pergola, restoran, otopark, futbol ve basket sahası, süs havuzu, koşu yolu, bisiklet yolu gibi bir çok alanın yer alacağını ifade etti. 


Başkan Ürgüp, 5 bin dönümlük alanın imara açıldığını TOKİ'nin de burada...