28 / 04 / 2024

Kurt Makina fabrikası açılış

Kurt Makina fabrikası açılış

Kurt Makine, yeni açılacak tesisle birlikte halen 49 olan çalışan sayısını 80'e çıkarmayı ve ciroyu ikiye katlamayı hedefliyor. Kemal Kurt, üretimin yüzde 85'ini ihraç ettiklerini söyledi.

Vekurt İnşaat Mobilya Makina Mermer Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vekurt İnşaat Mobilya Makina Mermer Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Vedat Kurt tarafından kuruldu.

Kurtsa İnşaat Makina Turizm Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurtsa İnşaat Makina Turizm Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de 200 bin TL sermaye bedeli Abdullah Kurt tarafından kuruldu.

Uzel Makina satışına oldu bitti itirazı geldi!

İSTANBUL Rami’de Uzel Makina (traktör fabrikası) 94 bin metrekarelik arsasının satışıyla ilgili yeni iddialar gündeme geliyor.

Pi Makina yeni fabrikasını Ankara'da açıyor!

Beton santrallerinin yanı sıra kule vinci de üreten Pi Makina, Ankara'da bulunan merkez ofisin yanı sıra İstanbul'daki ofisiyle hizmet veriyor.

Alapala Makina'nın yeni fabrikasının inşaatı 2016'da tamam!

Alapala Makina, iki yıldır planlamasını yaptığı ve Temmuz 2014 tarihinde inşaatına başladığı yeni fabrikasını ve Ar-Ge merkezini 2016 yılının ilk çeyreğinde faaliyete geçiriyor.

Kurt Makina'nın yeni tesisinin inşaatı bitti!

Kurt Makine, yeni açılacak tesisle birlikte halen 49 olan çalışan sayısını 80'e çıkarmayı ve ciroyu ikiye katlamayı hedefliyor. Kemal Kurt, üretimin yüzde 85'ini ihraç ettiklerini söyledi.

Çemtaş Çelik Makina Kocaeli Çayırova'daki fabrikasını sattı!

Çemtaş Çelik makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çemtaş Çelik Makina Kocaeli Çayırova'da yer alan fabrikasını sattı.

Tuğçelik Aliminyum N-T Grup Transmikser Makina fabrikasını aldı!

Tuğçelik Aliminyum ve Metal Mamülleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Tuğçelik Aliminyum N-T Grup Transmikser Makina fabrikasını aldı.

Çemtaş Çelik Makas Fabrikası'nın Baldur Süspansiyon Üretim'e mi satılacak?

Çemtaş Çelik Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çemtaş Çelik Makas Fabrikası'nın Baldur Süspansiyon Üretim'e satılması müzakereleri devam ediyor.

Fimaks Makina Mustafakemalpaşa OSB fabrikası hizmete giriyor!

Bursa Karacabey' de faaliyetlerini sürdüren ve tarım makineleri üretiminde uzmanlaşan Fimaks Makina' nın Mustafakemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi' ndeki fabrikasının 2014 yılının ortasında hizmete gireceği bildirildi...

Çemtaş makas fabrikasının satışı için Baldur Süspansiyon ile görüşüyor!

Çemtaş Çelik Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş., Çayırova Şekerpınar'da buluna makas fabrikasının satış görüşmelerinin Baldur Süspansiyon Üretim Sanayi ve Tiacret A.Ş.-İstanbul firması ile devam ettiğini bildirdi...

Çemtaş Makas Fabrikası'nın değerleme raporu yayınlandı!

Çemtaş Çelik Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş., tapusu alınmış olan Kocaeli Çayırova Şekerpınar'daki Makas Fabrikası'nın arsa, fabrika binası ve makine parkının TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'ne yaptırılan değerleme raporunu yayınladı...

Çemtaş, Kocaeli'deki fabrikasını 24 milyon 800 bin liraya satıyor!

Çemtaş Çelik Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. Kocaeli ili, Çayırova ilçesi, Şekerpınar mevkiinde yer alan makas fabrikasını 24 milyon 800 bin TL 'ye satıyor...

Kurt Makina fabrikası açılış Haberi

Kurt Makina fabrikası açılış

Kurt Makine, yeni açılacak tesisle birlikte halen 49 olan çalışan sayısını 80'e çıkarmayı ve ciroyu ikiye katlamayı hedefliyor. Kurt Makine'nin tarım makineleri ürettiğini anlatan firma sahibi Kemal Kurt, üretimin yüzde 85'ini ihraç ettiklerini söyledi Her yıl ortalama yaklaşık 3 milyon euro'luk ihracat yaptıklarım kaydeden Kurt; Bulgaristan, Romanya, Moldova, Litvanya, Letonya, Ukrayna, Kazakistan, Azerbaycan, İran ve Mısır'ın önemli ihraç pazarları arasında sayılabileceğini bildirdi. Her yıl yaklaşık 300 bin euro tutarında hammadde ithal eden firmalarında üretimin yüzde 90'ınm yerli malzemeyle yapüdığına belirten Kurt, 2013 yılı cirolarının ise 8 milyon lirayı bulduğunu kaydetti. Bu yılın ilk üç çeyreğinde ise ciroda 10 milyon lirayı bulduklarım aktaran Kurt, daha büyük alet ve ekipmanlar üreterek, ciro artışını destekleyeceklerine dikkat çekti. 

Yeni tesis için 6 milyon liralık...