28 / 04 / 2024

Kurt Makina

Kurt Makina

Kurt Makine, yeni açılacak tesisle birlikte halen 49 olan çalışan sayısını 80'e çıkarmayı ve ciroyu ikiye katlamayı hedefliyor. Kemal Kurt, üretimin yüzde 85'ini ihraç ettiklerini söyledi.

Vekurt İnşaat Mobilya Makina Mermer Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vekurt İnşaat Mobilya Makina Mermer Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Vedat Kurt tarafından kuruldu.

Kurtsa İnşaat Makina Turizm Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurtsa İnşaat Makina Turizm Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de 200 bin TL sermaye bedeli Abdullah Kurt tarafından kuruldu.

Berkay Hafriyat İnşaat Nakliyat Peyzaj Altyapı Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berkay Hafriyat İnşaat Nakliyat Peyzaj Altyapı Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Meryem Tuncel tarafından 20 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Bağcılar, Göztepe Mahallesi, Papatya Sokak'ta kuruldu.

UNK Elektrik İnşaat Taahhüt Reklam Promosyon Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

UNK Elektrik İnşaat Taahhüt Reklam Promosyon Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erkan Kızıldağ tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Kadıköy, Zühtüpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Termit İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Termit İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Rukiye Deniz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Güngören, A.Nafiz Gürman Mahallesi, Haldun Taner Sokak'ta kuruldu.

Çizgi Akademik İnşaat Boya ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çizgi Akademik İnşaat Boya ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tuna Doğanci ve İbrahim Albayrak ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 26 Ocak'ta Sultanbeyli, Mecidiye Mahallesi'nde kuruldu.

Akındağ Grup İnşaat Lojistik Otomotiv Turizm Reklam Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akındağ Grup İnşaat Lojistik Otomotiv Turizm Reklam Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ceren Akın tarafından 200 bin TL sermaye ile 26 Ocak'ta Hasanpaşa, Söğütlüçeşme Caddesi Derici Zeynel Sokak, Arzu İş Hanı'nda kuruldu.

Azizi İnşaat Tekstil Makina Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azizi İnşaat Tekstil Makina Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Azızı ve Mohsen Azızı ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Güngören, Sanayi Mahallesi, Posta Caddesi'nde kuruldu.

Öz Miroğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Miroğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Veysel Bayrak tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Ocak'ta Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Karslı Ahmet Caddesi'nde kuruldu.

Erkum Lojistik İnşaat Makina İthalat ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Erkum Lojistik İnşaat Makina İthalat ve İhracat Anonim Şirketi, Kağan Çelik Yönetim Kurulu Başkanlığı, Emrail Kaya ve Necmettin Altınkaynak Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 19 Ocak'ta Arnavutköy'de kuruldu.

CDR Mühendislik Makina İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CDR Mühendislik Makina İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cemil Demir ve Recep Demir ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Esenler, Oruçreis Mahallesi'nde kuruldu.

Uspek Danışmanlık Yazılım Makina İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uspek Danışmanlık Yazılım Makina İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Usta ve Ali İhsan Pekince ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Maltepe, İdealtepe Mahallesi'nde kuruldu.

Kazım Kurt, küçük sanayinin Şubat toplantısında konuşulmasını talep etti!

Büyükşehir Belediyesi Meclisinde gündem dışı söz alan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, küçük sanayi konusunun ekim ayından beri gündeme gelmemesini eleşirilerek, artık şubat ayında gündeme gelmesini talep etti.

Kurt Makina Haberi

Kurt Makina

Kurt Makine, yeni açılacak tesisle birlikte halen 49 olan çalışan sayısını 80'e çıkarmayı ve ciroyu ikiye katlamayı hedefliyor. Kurt Makine'nin tarım makineleri ürettiğini anlatan firma sahibi Kemal Kurt, üretimin yüzde 85'ini ihraç ettiklerini söyledi Her yıl ortalama yaklaşık 3 milyon euro'luk ihracat yaptıklarım kaydeden Kurt; Bulgaristan, Romanya, Moldova, Litvanya, Letonya, Ukrayna, Kazakistan, Azerbaycan, İran ve Mısır'ın önemli ihraç pazarları arasında sayılabileceğini bildirdi. Her yıl yaklaşık 300 bin euro tutarında hammadde ithal eden firmalarında üretimin yüzde 90'ınm yerli malzemeyle yapüdığına belirten Kurt, 2013 yılı cirolarının ise 8 milyon lirayı bulduğunu kaydetti. Bu yılın ilk üç çeyreğinde ise ciroda 10 milyon lirayı bulduklarım aktaran Kurt, daha büyük alet ve ekipmanlar üreterek, ciro artışını destekleyeceklerine dikkat çekti. 

Yeni tesis için 6 milyon liralık...