06 / 05 / 2024

kurtköy Küçükçalık Gayrimenkul otel projesi

kurtköy Küçükçalık Gayrimenkul otel projesi

Küçükçalık Gayrimenkul, Pendik Kurtköy'de 162 odalı otel projesi için düğmeye bastı. Küçükçalık Otel projesinin 2019 yılının Aralık ayında tamamlanması planlanıyor...

Çin'in en büyük gayrimenkul şirketi Country Garden'da büyük kriz! 

Çinli gayrimenkul geliştiricisi Country Garden yaptığı açıklamada tüm offshore ödeme yükümlülüklerini yerine getiremeyebileceğini söyledi.

Turyap’tan depremzedelere büyük destek! Evlerde fiyat artışına izin yok!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul pazarlama şirketi Turyap İzmir Temsilcilikleri tüm güçleriyle mağdurların yanlarında olduklarına dikkat çekerek böyle bir fahiş fiyat artışına kesinlikle izin vermeyeceklerini belirttiler.

Al Saleem Gayrimenkul Danışmanlık ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Al Saleem Gayrimenkul Danışmanlık ve Yönetim Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kaya tarafından kuruldu.

ABD'de 100 milyon dolarlık gayrimenkul dolandırıcılığı!

FTC tarafından Washington´da düzenlenen basın toplantısında ABD'de bugüne kadar en büyük gayrimenkul yatırım dolandırıcılığının yaşandığını açıkladı.

AND Pastel'den büyük gayrimenkul kampanyasına destek!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren firması AND Gayrimenkul, gayrimenkul sektöründe başlayan büyük kampanyaya AND Pastel projesi ile dahil oluyor.

Kurtköy Paragon'da peşinatsız 3 bin 279 TL aylık ödemelerle!

Küçükçalık İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Pendik Kurtköy'de 11 dönüm arazi üzerinde inşa edilen Kurtköy Paragon projesinde toplamda 132 adet daire bulunuyor. 

Kurtköy Paragon'da 3 bin 279 TL aylık ödemelerle!

Kurtköy Paragon'da aylık 3 bin 279 TL ödemelerle ev sahibi olunuyor. Küçükçalık İnşaat imzası ile Kurtköy'de hayata geçirilen projede 132 daire yer alıyor.

Kurtköy Paragon'da aylık 3 bin 279 TL'den başlayan taksitle!

Küçükçalık Grubu, Anadolu Yakası'nın dünyaya açılan kapısı Kurtköy'de yükselmeye devam ediyor. Üstelik peşinatsız ve 3 bin 279 TL'den başlayan aylık ödemelerle..

Küçükçalık Gayrimenkul Kurtköy'de 162 odalı otel yapacak!

Küçükçalık Gayrimenkul, Pendik Kurtköy'de 162 odalı otel projesi için düğmeye bastı. Küçükçalık Otel projesinin 2019 yılının Aralık ayında tamamlanması planlanıyor...

İspanya'nın en büyük gayrimenkul satışı yapıldı!

İspanyol Santander bankası 12 milyar dolar değerindeki mülklerini Amerikalı Blackstone Grubu'na sattı. İşlem, İspanya tarihinin en büyük mülk satışı olarak gösterildi.

Sabiha Gökçen-Kurtköy Metrosu Ağustos 2020'de açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Pendik'te yapılması planlanan Sabiha Gökçen - Kurtköy Metro Hattı projesinde çalışmalar devam ediyor.

Hatay Büyükşehir projeleri MIPIM'e damga vurdu!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr.Lütfü Savaş dünyanın en büyük Gayrimenkul Yatırım ve Emlak Fuarı olan MIPIM’de Hatay’a çağ atlatacak projelerini tanıtıyor.

Balıkesir Büyükşehir vizyon projeleri ile MIPIM’de!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Fransa’nın Cannes şehrinde kapılarını açan dünyanın en büyük gayrimenkul ve inşaat fuarı olan MIPIM'de yerini aldı.

kurtköy Küçükçalık Gayrimenkul otel projesi Haberi

kurtköy Küçükçalık Gayrimenkul otel projesi

Küçükçalık Gayrimenkul, Pendik Kurtköy'e bağlı Saray Sokak'ta 162 odalı otel projesi için kolları sıvadı. Otel projesi, 5 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselecek.

Küçükçalık Oteli, bina taban alanı 2 bin 31,44 metrekare olarak planlandı. 2 bodrum katlı, 1 zemin kat ve 7 normal katlı tek blok olarak yükselecek.

Küçükçalık Oteli kapsamında ayrıca 1 havuz, restaurant, toplantı salonu ve diğer hizmet birimleri de yer alacak. Proje kapsamında yapılacak otopark 220 araç kapasiteli olacak.

Proje alanının güney sınırında park ve ticaret alanları, batısında Ankara Caddesi doğusunda Saray Sokak bulunuyor. Faaliyet alanına en yakın ticari alan, alanın yaklaşık 20 metre mesafede, en yakın konut ise 110 metre mesafede yer alıyor. 

Küçükçalık otel projesinin 2019 yılı Aralık ayı gibi tamamlanması planlanıyor.

Proje alanı lokasyonu


E80 (Anadolu...