29 / 04 / 2024

Kurtköy Sky Novita satılık

Kurtköy Sky Novita satılık

Kurtköy Sky Novita Evleri 'nde faizsiz ödemeler yapılabiliyor. Sky İnşaat imzası ile yükselen projede ticari birimler, 4 adet villa ve 112 adet daire bulunuyor.

SKY Novita Kurtköy Projesi CNR Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

SKY İNŞAAT, SKY Novita Kurtköy Projesiyle 04- 08/11/ 2015 tarihleri arasında CNR Emlak Fuarında sizlerle. SKY İnşaat SKY NOVİTA ile Kurtköy’de yine trendi sizin belirleyeceğiniz yaşam alanları sunuyor.

Sky Novita Rezidans nerede?

Kurtköy Sky Novita Rezidans konut projesi toplamda 7 bin 610 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Peki ön satış süreci başlayan Sky Novita Rezidans nerede?

Kurtköy Sky Novita Rezidans!

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirilen Kurtköy Sky Novita Rezidans projesinde 112 adet dairenin yanı sıra 4 adet loft villa ve ticari birimler de bulunuyor.

Sky Novita Evleri Pendik!

Sky İnşaat imzası ile yükselen Sky Novita Evleri Pendik projesinde faizsiz ödeme planları mevcut. Ön satış süreci başlayan proje 60 milyon yatırım bedeli ile inşa ediliyor.

Sky İnşaat Kurtköy Sky Novita!

Sky İnşaat Kurtköy Sky Novita projesinde ön satışlar başladı. 7 bin 610 metrekare alana sahip olan projedeki dairelerin tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Sky Novita Kurtköy satılık!

Sky Novita Kurtköy satılık daire satışları başladı. 60 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen proje Viaport AVM ve Tem otoyola 1 kilometre mesafede yükseliyor.

Sky Novita satış ofisi!

İstanbul Pendik'te yer alan Kurtköy bölgesinde hayata geçirilen Sky Novita Evleri projesinde daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Sky Novita satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor.

Kurtköy Sky Novita Evleri!

Kurtköy Sky Novita Evleri 'nde faizsiz ödemeler yapılabiliyor. Sky İnşaat imzası ile yükselen projede ticari birimler, 4 adet villa ve 112 adet daire bulunuyor.

Sky Novita Kurtköy iletişim!

Sky Novita Kurtköy iletişim numarası 444 1 802. Toplam 7 bin 610 metrekare alan üzerinde konumlandırılan projede 112 tane daire, 4 tane loft villa ve ticari alanlar bulunuyor.

Sky Novita Kurtköy nerede?

Sky Novita Kurtköy projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. Proje dairelerden, villalardan ve ticari birimlerden oluşuyor. Peki Sky Novita Kurtköy nerede?

Sky Novita Kurtköy projesinde 0 faizli ödeme avantajı! Yeni proje!

Kurtköy’ün marka değerini yükselten City Life Kurtköy projesini tamamlayan Sky İnşaat; 60 milyon TL yatırım değeri olan yeni projesi Sky Novita Kurtköy’ü hayata geçiriyor.

Sky İnşaat Kurtköy City Life'ta 100 bin 435 TL'ye 53 metrekare! Peşin ödemelerde indirimli seçenekler!

Kurtköy City Life projesi kapsamında yer alan konutların fiyatları 100 bin 435 TL'den başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında yer alan konutların peşin ödemelerinde fiyatlarda indirim sağlanıyor. Proje, 2013 yılında tamamlanacak...

City Life Kurtköy Konutları'nda 128 bin 800 TL'ye!

Sky İnşaat imzasıyla hayata geçirilen City Life Kurtköy'den konut sahibi olmak için peşin ödeme yapıldığı takdirde yüzde 15 indirim uygulanıyor. Projede 60 aya kadar 0 faiz seçeneği de sunuluyor

Kurtköy Sky Novita satılık Haberi

Kurtköy Sky Novita satılık

Toplam 112 tane daire, 4 adet loft villa ve ticari birimlerden meydana elen Sky Novita Evleri, Pendik - Kurtköy'de inşa ediliyor. Proje Sky İnşaat imzası ile yükseliyor. 


Kurtköy Sky Novita Evleri ön satışları başladı. Faizsiz ödemelerin yapılabildiği projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve villalar yer alıyor. 


Kurtköy Sky Novita Evleri 'nde yürüyüş yolları, spor sahaları, kapalı otopark, açık havuz, havuz-bar, restoran yeşil alanlar, sauna, aerobik ve fitness salonları mevcut.


Kurtköy Sky Novita Evleri 7 bin 610 metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor. Proje Sabiha Gökçen Havalimanına 2 kilometre, Viaport AVM ve Tem otoyola 1 kilometre mesafede yükseliyor. 


Sky Novita Kurtköy nerede?

Sky Novita Kurtköy adres: Yenişehir Mahallesi Eşref Bitlis Bulvarı No:23 Kurtköy - Pendik İstanbul


Sky Novita Kurtköy iletişim

Telefon: 444 1 802

Web: