22 / 05 / 2024

kurtköy trend iş ilanları

kurtköy trend iş ilanları

Kurtköy Trend konut projesi için satış temsilcisi alınacak...

Qcity Kurtköy geliyor! Yeni proje!

Qcity Kurtköy projesi için düğmeye basıldı. 347 adet konutun yer alacağı proje 2026 yılının Mayıs ayında tamamlanacak.

Pendik Kurtköy Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Pendik İlçesi, Kurtköy Mahallesi 3978 Ada, 16 Parsel Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Trend GYO 2020 yılı için değerleme şirketini seçti!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı için Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile anlaştı.

Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı!

Kağıthane, Kurtköy ve Halkalı'da kampüsleri olan Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı.

Sapphire Hill Kurtköy projesi geliyor!

Hane Konut, Sapphire Hill Kurtköy projesi için düğmeye bastı. Projede 336 adet konut ve 20 ticari alan yer alacak.

Trend GYO 2019 yılı için Ergin Uluslararası Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için Ergin Uluslararası Bağımsız Denetim A.Ş.'nin bağımsız denetim kuruluşu olarak seçti...

Portekiz Kurtköy nerede? İşte lokasyon!

112 daire ve 13 ticari alandan meydana gelen Portekiz Kurtköy'de 2+1'ler 499 bin TL'den, 3+1'ler 750 bin TL'den başlıyor..

İmga Kurtköy projesi için ERA Sapphire Gayrimenkul ile anlaştı!

İMGA Group, Kurtköy‘de inşa edilen yeni karma projesinin satışları için, dünyanın gayrimenkul devlerinden biri olan ERA Türkiye bünyesindeki franchise ofisi, ERA Sapphire Gayrimenkul ile anlaştı

360 Kurtköy projesinin yüzde 25’i sahiplerini buldu!

Hanesel Yapı&Demirbaş Yapı tarafından Kurtköy’ü tepeden 360 derece gören bir konumda inşa edilen 360 Kurtköy projesinde satışlar büyük bir hızla devam ediyor. 540 konutluk projenin yüzde 25’i, 3 ay gibi kısa bir sürede sahiplerini buldu.

360 Kurtköy Evleri nerede?

360 Kurtköy Konutları için banka kredisi kullanılabiliyor. Demirbaş Yapı ve Hanesel Yapı imzası taşıyan projede daire fiyatları 325 bin TL'den başlıyor. Peki 360 Kurtköy Evleri nerede?

Erguvan İnşaat Kurtköy Projesi!

Toplam 18 bin metrekare alanda inşa edilecek olan Erguvan İnşaat Kurtköy Projesi için ön talep toplanmaya başladı. Erguvan İnşaat Kurtköy Projesi müşterilerin önerilerine göre şekillendirecek.

Erguvan İnşaat Kurtköy'deki 5. projesi için ön talep topluyor!

Erguvan İnşaat, Kurtköy'deki 5. projesi için ön talep toplamaya başladı. Yeni projeyi müşterilerin önerilerine göre şekillendirecek olan Erguvan İnşaat, www.buradaneolsun.com internet sitesinden ön talep topluyor.

Dumankaya Trend Kurtköy Evleri'nde 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Dumankaya İnşaat'ın Kurtköy'de hayata geçirdiği Trend Projesi, TEM ve E-5 karayolları arasında, Pendik Hızlı Feribotu ve Deniz Otobüsü İskelelerine 15 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanına 5 dakikalık mesafede konumlandırılıyor.

kurtköy trend iş ilanları Haberi

kurtköy trend iş ilanları


Kurtköy Trend projesi için, markalı konut projesi satışında deneyimli, sunum kabiliyeti yüksek, satış becerileri gelişmiş, dış görünüşe önem veren, diksiyonu düzgün, güleryüzlü, 20 - 35 yaşları arasında, hafta sonu çalışıp hafta içi izin kullanacak, Pendik - Kurtköy veya Gebze civarına oturan satış temsilcisi arıyor.


Fotoğraflı CV:...