03 / 05 / 2024

Kurtköy Viaport avm metro

Kurtköy Viaport avm metro

Sabiha Gökçen Havalimanı-Kurtköy Kavşağı Raylı Sistem Metro Hattı'nın 5,3 kilometre uzatılmasına ilişkin imar planı değişikliği onaylandı. Böylece metro Kurtköy Kavşağı'ndaki Viaport AVM'ye ve arkasındaki konutlara kadar uzatılacak...

Kurtköy Viaport'a metro geliyor!

Sabiha Gökçen Havalimanı-Kurtköy Kavşağı Raylı Sistem Metro Hattı'nın 5,3 kilometre uzatılmasına ilişkin imar planı değişikliği onaylandı. Böylece metro Kurtköy Kavşağı'ndaki Viaport AVM'ye ve arkasındaki konutlara kadar uzatılacak...

Viaport AVM yılbaşında açık mı?

Viaport AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Viaport AVM yılbaşında açık mı? Viaport AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Viaport AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

KasapDöner ve İkiSatır Viaport AVM'de açıldı!

KasapDöner markası ile ‘Masada steakhouse, kasada esnaf lokantası’ sloganıyla yola çıkan ve ızgara lezzetleri büyük beğeni toplayan İkiSatır markası Viaport AVM'de et tutkunlarına kapılarını açtı.

Vogue Evleri Kurtköy satış ofisi!

Vogue Evleri Kurtköy satış ofisi iletişim için 0212 219 41 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Konutların 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje Viaport AVM'ye 3 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Ayse Yapı Vogue Kurtköy satılık!

Ayse Yapı Vogue Kurtköy satılık daire tipleri 1+1 olarak dizayn edildi. Viaport AVM'ye 3 kilometre uzaklıkta olan projede teslimlerin 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Vogue Kurtköy Ayse Yapı satılık!

Vogue Kurtköy Ayse Yapı satılık konut alanları 63 metrekareden başlıyor. Viaport AVM'ye 3 kilometre yakınlıkta olan projenin 2016 yılı sonunda tamamlanması planlanıyor.

360 Kurtköy ödeme koşulları!

360 Kurtköy ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Atlantis AVM'ye 3 kilometre uzaklıkta olan proje 320 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor.

Kurtköy Hobi Extra nerede?

Atlantis AVM’ye ve yeni metro istasyonuna yakın bir konumda yükselen Hobi Extra Evleri 2016 yılının aralık ayında teslim edilecek. Peki Kurtköy Hobi Extra nerede?

Oto World Asya ile Kurtköy 2. el otomotiv sektörünün merkez üssü olacak!

Anadolu Yakası’nın ‘İlk ve Tek’ Oto AVM’si Oto World, Mayıs ayı itibariyle faaliyete geçiyor ve Pendik-Kurtköy Bölgesi’ni 2. el otomotiv sektörünün ana üssü yapmaya hazırlanıyor.

Viaport Luxury Kurtköy ne zaman satışa çıkacak?

Via Properties'in Kurtköy'de inşa edeceği yeni projesi Viaport Luxury için çalışmalar devam ediyor. Geçen yıl satışa sunulması planlanan Viaport Luxury Kurtköy'de ne zaman satışa çıkacak?

Kurtköy Oto World Asya fiyatlar!

Teslimleri bu yıl içerisinde gerçekleşecek olan Oto World Asya Anadolu Yakası'nın ilk Oto AVM'si olma özelliği taşıyor. Kurtköy Oto World Asya fiyatlar bilgisi haberimizde yer alıyor.

Oto World Asya Kurtköy dükkan fiyatları!

Oto World Asya projesi, Anadolu Yakası'nın ilk Oto AVM'si olma özelliğine sahip. Projede 365 adet galeri yer alıyor. İşte Oto World Asya Kurtköy dükkan fiyatları...

Kurtköy Oto World Asya adres!

Anadolu Yakası'nın ilk oto AVM'si olma özelliği taşıyan Kurtköy Oto World Asya adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede teslimlerin bu yılın başında yapılması planlanıyor.

Kurtköy Viaport avm metro Haberi

Kurtköy Viaport avm metro

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi, Sabiha Gökçen Havalimanı-Kurtköy Kavşağı Raylı Sistem Metro Hattı'nın 5,3 kilometre uzatılmasına ilişkin imar planı değişikliğini onayladı.

İBB Ulaşım Planlama Müdürlüğü hazırladığı raporlar, İstanbul Ulaşım Ana Planı'nda belirtilen "motorlu araç trafiğinin azaltılması, toplu taşıma altyapısının iyileştirilmesi ve ulaşım talebinin özel araçlardan toplu taşıma araçlarına yöneltilmesi genel hedefiyle ile tutarlı, kentin bütününde yaşanabilir bir çevrenin yaratılması" amacıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistem Daire Başkanlığı ve Raylı Sistem Projeler Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan Sabiha Gökçen Havalimanı-Kurtköy Kavşağı Raylı Sistem Metro Hattı'na ilişkin daha önce hazırlanan nazım imar planlarının değiştirilmesini teklif etti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Ulaşım Planlama Müdürlüğü'nün teklifi, Ulaşım Trafik ile İmar ve Bayındırlık komisyonlarında olumlu değerlendirildi. Büyükşehir Belediye Meclisi, "Raylı Toplu Taşıma Hattı", "Raylı Toplu...