17 / 05 / 2024

Kurtköy\'de Konyalı Okkalı

Kurtköy\'de Konyalı Okkalı

Konyalı Okkalar İnşaat, İstanbul'daki beşinci projesine başlıyor. Bundan sonra İstanbul'a odaklanacak şirket Kurtköy'de Arma Business & Life projesinde 137 bin TL'den başlayan fiyatla home ofis satacak

1988 yılında Kurtköy'de 50 bin konutluk modern bir kent doğacakmış!

1988 yılında Kurtköy'de plan ve projeleri İngiltere'de yaptırılan Kurtköy'de 50 bin konutluk modern bir kent doğacakmış. Kurtköy toplu konut alanında bulunan arsalar, 800 bin liradan başlayan fiyatlarla satılacakmış.

Blueplanet Kurtköy'de yıl sonu teslim konutlar! Yüzde 10 peşinatla!

Yüzde 10 peşinatlı ödeme seçeneklerinin uygulandığı Blueplanet Kurtköy'de daireler yıl sonu teslim edilecek. 254 daireden oluşan projede yer alan konutların tapu teslimleri ise hemen yapılıyor.

Blueplanet Kurtköy'de yüzde 10 peşinatlı ödeme seçenekleriyle!

Daire teslimlerinin Aralık 2015'te yapılacağı Blueplanet Kurtköy 'de yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunuyor. Proje kapsamında yer alan konutların tapuları ise hemen teslim ediliyor.

Novartis Kurtköy'de ilaç üretim merkezi kuracak!

Novartis, en çok sattığı sıtma ilacının dünya üretim merkezi olarak Türkiye'yi seçti. Dünya CEO'su Joe Jimenez, "Sıtma ilacını Kurtköy'de üretip dünyaya ihraç edeceğiz" dedi..

Meva Park Evleri Kurtköy'de 225 bin TL'ye! Yeni Proje!

Osmanlı Yapı tarafından Kurtköy'de hayata geçirilen Meva Park Evleri projesinin inşası başladı. Proje 7'şer kattan oluşan 2 blok halinde yükseliyor. Projenin satışları başladı.

Arma Residence Kurtköy'de 1.900 lira taksitle!

Okkalar İnşaat'ın Kurtköy'de geliştirdiği, Arma Residence'da 60 aya kadar sıfır faizli, 120 aya kadar yüzde 0.81 oranlı ödeme imkanı devam ediyor. Projede yatırım amaçlı rezidans alanlara ücretsiz kiralama desteği de sunuluyor.

Arma Rezidans Kurtköy'de 60 ay sıfır faiz!

Okkalar İnşaat'ın Kurtköy'de geliştirdiği Arma Residence'da 60 aya kadar sıfır faizli. 120 aya kadar yüzde 0.81 oranlı ödeme imkanı devam ediyor...

Mira Kurtköy'de 295 bin liradan başlayan fiyatlar...

Beşyıldız Grubu tarafından hayata geçirilen Mira Kurtköy'de yaşam başladı. Daire fiyatları 295 bin liradan başlıyor 470 bin liraya kadar çıkıyor. Villa fiyatları ise 950bin lira.

Mira Kurtköy'de 295 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Kurtköy de, villa ve daire seçenekleri ile müşterilerin karşısına çıkan Mira Kurtköy projesi, 26 bin metrekarelik alanda toplam 32 villa ve 303 daireden oluşuyor.

Beşyıldız Mira Kurtköy'de yaşam başladı!

Beşyıldız Grubu'nun projesi Mira Kurtköy'de yaşam başladı. Villa ve daire seçeneklerinin yer aldığı Mira Kurtköy, 26 bin metrekarelik alanda toplam 32 villa ve 303 daireden oluşuyor.

Mira Kurtköy'de satışlar başladı! İsteyene villa isteyene daire!

Beşyıldız Grubu'nun Mira Kurtköy projesinde yaşam başladı. Kurtköy 'de, ferah villa ve daire seçeneklerinin yer aldığı Mira Kurtköy, toplam 32 villa ve 303 daireden oluşuyor.

Mira Kurtköy’de yaşam başladı! 305 bin liraya!

İstanbul'un prestijli bölgelerinde doğa ile modern yaşamı bir araya getiren Beşyıldız Grubu’nun sektöre yön veren yıldızı Mira Kurtköy’de yaşam başladı. Projede yer alan daire fiyatları 305 bin liradan başlıyor.

Pendik Avlu Kurtköy'de 36 ay sıfır faizle ev sahibi olma imkanı!

ERGUVAN İnşaat & Demirbaş Yapı Ortaklığı tarafından Istanbul Kurtköy'de inşa edilen Avlu Kurtköy projesinde satışların yüzde 35 'i, 1 ayda tamamlandı. Proje 2016'da teslim edilecek.

Kurtköy\'de Konyalı Okkalı Haberi

Kurtköy\'de Konyalı Okkalı

Konyalı Okkalar Kurtköy'e geliyor


Konyalı Okkalar İnşaat, İstanbul'daki beşinci projesine başlıyor. Bundan sonra İstanbul'a odaklanacak şirket Kurtköy'de Arma Business & Life projesinde 137 bin TL'den başlayan fiyatla home ofis satacak


Konya'nın en büyük inşaat şirketlerinden Okkalar İnşaat, Hakim Konakları gibi şehrin ilk akıllı projelerini hayat geçirdikten sonra İstanbul'daki ilk prestij projesine de başlıyor. 


10 yıldan beri İstanbul'un farklı yerlerinde daha küçük projelere imza atan şirket, Kurtköy'deki ilk büyük projesine imza atacak. Arma Business & Life adını taşıyacak proje 14 bin 500 metrekare arazi üzerinde 264 home ofisten oluşacak. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin yer aldığı projede 48 ile 235 metrekare arasında home ofis çeşitleri yer alıyor. 


Aralık 2013'te teslim 


Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Mahmut Şaban Okka, Kurtköy bölgesinin Sabiha Gökçen Havaalanı'na...