27 / 04 / 2024

Kurucu Müdür İpek Ak ve Kurucu Temsilcisi Süha Günel

Kurucu Müdür İpek Ak ve Kurucu Temsilcisi Süha Günel

Vahap Munyar, Hürriyet Gazetesi 'ndeki yazısında bugün TED Rönesans N Koleji'nin Vakıf Başkanı Jale Ilıcak, Kurucu Müdür İpek Ak ve Kurucu Temsilcisi Süha Günel'iden bahsediyor.

Hakan Ateş: Denizbank'ın Kurucu Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı! Hakan Ateş kimdir? 

Denizbank genel müdürü, yönetim Kurulu ve icra komitesi üyesi Hakan Ateş kimdir? Hakan Ateş kaç yaşında? Hakan Ateş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Prefabrik yapılar depreme dayanıklı mıdır?

Prefabrik yapılara dair pek çok soru sorulmaktadır. Onlardan biri de Prefabrik yapılar depreme dayanıklı mıdır? sorusudur. İşte detaylar!

Tapu işlemlerinde bir yaş sınırı var mıdır?

Tapu işlemleri ile uğraşan vatandaşlar, bu işleme dair pek çok soru sorar. Özellikle Tapu işlemlerinde bir yaş sınırı var mıdır? sorusu soruluyor. İşte haberin detayları!

Martı GYO'da Genel Müdür Yardımcısı değişti!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Genel Müdür Yardımcısı (CFO) Beyza Erdoğan'ın görevinden ayrıldığını, yerine Genel Müdür Yardımcısı (CFO) olarak İpek Gül'ün atandığını KAP'a bildirdi.

Murat Uçan Swissotel Ankara'nın Genel Müdürü oldu!

Dokuz Eylül Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünden mezun olduktan sonra 20 yılı aşkın süredir turizm sektöründe pek çok zincirde görevler üstlenen Murat Uçan Swissotel Ankara Genel Müdürü oldu...

Kent Factoring’in yeni Genel Müdürü Serdar Sarıca oldu!

Finans sektörünün önde gelen kuramları arasında yer alan ve faaliyetlerini Süzer Grubu bünyesinde sürdüren Kent Factoring’in yeni Genel Müdürü Serdar Sarıca oldu...

Golden Key Otelleri’ne yeni müdür atandı!

Golden Key Otelleri’ne Trakya Üniversitesi Gıda Mühendisliği'ni bitiren Elif KESKİN Genel Müdür olarak atandı...

Corio Türkiye’ye yeni insan kaynakları müdürü!

Corio Türkiye'ye insan kaynakları müdürü olarak Başak Bilgin atandı...

Özyurtlar İnşaat, konut satış müdürü arıyor!

Özyurtlar İnşaat, gayrimenkul sektöründe tercihen konut satışında en az 5 yıl deneyimli konut satış müdürü arıyor

N’evo Studios' un yeni Genel Müdürü Koray Yurdagül oldu!

NFN Grup tarafından Çayyolu’nda hayata geçirilen ve farklı bir konseptle turizm sektöründeki yerini alan N’evo Studios' un yeni Genel Müdürü Koray Yurdagül oldu...

N’evo Studios' un yeni Genel Müdürü Koray Yurdagül oldu!

NFN Grup tarafından Çayyolu’nda hayata geçirilen ve farklı bir konseptle turizm sektöründeki yerini alan N’evo Studios' un yeni Genel Müdürü Koray Yurdagül oldu...

Tarık Gürdil Kiler GYO'da genel müdür oldu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdür'ü Tarık Gürdil oldu. Gürdil, Yıldız Teknik Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi'nde öğrenim gördü...

Ofton İnşaat, proje müdürü arıyor!

Ofton İnşaat, bünyesinde çalışmak üzere en az 5 yıl deneyimli proje müdürü arıyor...

Kurucu Müdür İpek Ak ve Kurucu Temsilcisi Süha Günel Haberi

Kurucu Müdür İpek Ak ve Kurucu Temsilcisi Süha Günel

Rönesans Holding ve Rönesans Eğitim Vakfı tarafından Türk Eğitim Derneği desteği ile İstanbul Küçükyalı'da kurulan TED Rönesans N Koleji'nin bahçesine girdiğimde Vakıf Başkanı Jale Ilıcak, Kurucu Müdür İpek Ak ve Kurucu Temsilcisi Süha Günel'i birarada buldum. 

Günel koluma girdi, okulu gezmeye başladık: - Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak 1985, eşi Jale Hanım 1991 TED Ankara Koleji mezunu. 

Rönesans İnşaat'ın bölgede yürüyen projesine dikkat çekti: - 49 yıllığına kiralanan Vakıflar'a ait arazide proje geliştirilirken bir eğitim parseli ortaya çıktı. Proje ekibi, "Buraya okul binası yapıp kiraya verelim" dedi. 

Erman Bey'in yanıtı, "TED Koleji yapacağız" oldu. 

Binaya harcanan rakamı aktardı: - 38 milyon lirayı buldu. 

Şu ayrıntının altını çizdi: - Burada ticari kaygı yok. Okulun kazanacağı para Rönesans Eğitim Vakfı üzerinden eğitime harcanacak. 

20 bin...