22 / 07 / 2024

Kurul İnşaat adresi

Kurul İnşaat adresi

Kurul İnşaat Anonim Şirketi, Günal Arıcı Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda 1 milyon TL sermaye ile 20 Ekim 'de Taşdelen Mahallesi, Sultan Murat Caddesi 'nde kuruldu.

Türkler akın akın o ülkeye göç ediyor! İşte yatırımcıların yeni adresi!

Son dönemde yeni vergi taslağı konuşulmaya devam ederken, bir çok Türk yatırımcı yüksek enflasyondan dolayı rotayı o ülkeye çevirdi. İşte yatırımcıların yeni adresi...

Tek-Art İnşaat'ın 2020 yılı olağan genel kurulu 5 Kasım'da!

Tek-Art İnşaat'ın 2020 yılına ait Olağan Genel Kurul toplantısının 5 Kasım 2021 Cuma günü saat 14.00'da Halkalı Caddesi No:245 Sefaköy/Küçükçekmece/İSTANBUL adresinde bulunan şirket merkezinde yapılmasına karar verildi. 

İntema İnşaat'ın genel kurul toplantısı sonuçları tescillendi!

İntema İnşaat'ın bugün gerçekleştirilen Genel Kurul Toplantısı'nda alınan kararları içeren Genel Kurul Toplantı Tutanağı ve Hazır Bulunanlar Listesi yayınlandı.

Enka İnşaat'ın kayıtlı sermaye tavanı 10 milyar TL'ye çıktı!

Enka İnşaat'ın denel kurul tescil sonuçlarının açıklanmasının ardından şirketin mevcut kayıtlı sermaye tavanı 10 milyar TL'ye çıktı.

Enka İnşaat'ın genel kurul sonuçları tescillendi!

Enka İnşaat Genel Kurul Toplantısı'nda özet olarak aşağıdaki ana kararlar alındı. Alınan kararların tutanağı ve hazır bulunanlar listesi yayınlandı. 

Enka İnşaat 2020 yılı olağan genel kurul sonucu!

Enka İnşaat'ın Genel Kurul Toplantısında özet olarak ana kararlar alındı. Alınan kararları içeren olağan genel kurul toplantı tutanağı ve hazır bulunanlar listesi yayınlandı.

Tek-Art İnşaat SPK'nın radarında! Patronlara ceza kesildi!

Tek-Art İnşaat’ın patronu ve yönetim kurulu üyelerine SPK'dan yeni ceza verildi. Geçtiğimiz yıl verilen ceza ile ilgili harekete geçilmemesi nedeniyle kurul 6 kişi hakkında ceza uygulanması kararını aldı. 

Tek-Art İnşaat'ın genel kurul sonuçları tescillendi!

Tek-Art İnşaat'ın Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 18 Aralık 2020 Pazartesi günü saat 15:30‘de gerçekleştirildi. Toplantı sonuçları KAP'ta yayınlandı. 

Tek-Art İnşaat'ın genel kurul sonuçları tescillendi!

Tek-Art İnşaat'ın Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 18 Aralık 2020 Pazartesi günü saat 13:30‘de gerçekleştirildi. Toplantı sonuçları KAP'ta yayınlandı. 

Utopya Turizm İnşaat'ın genel kurul toplantısı tescillendi!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret'in 16 Aralık'ta gerçekleştirdiği olağanüstü genel kurul toplantısı tescillendi...

Ütopya Turizm İnşaat'ın 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 16 Aralık'ta!

Ütopya Turizm İnşaat'ın gündem maddelerini görüşmek üzere 16 Aralık 2020 Çarşamba Günü Saat 11.00'da 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısının, Çankaya Mah. Çankaya Cad. No: 28 /5 Çankaya / ANKARA adresinde bulunan Şirketimiz merkezinde yapılmasına karar verildi. 

İntema İnşaat'ın genel kurul sonuçları tescillendi!

İntema İnşaat'ın 9 Nisan 2020 tarihinde yapılan 2019 yılı olağan genel kurul toplantısı sonuçları tescil edildi...

İntema İnşaat'ın genel kurul toplantısı tescillendi!

İntema İnşaat'ın 9 Nisan 2020 tarihinde yapılan olağan genel kurul toplantısı sonuçları tescil edildi...

Kurul İnşaat adresi Haberi

Kurul İnşaat adresi

Kurul İnşaat Anonim Şirketi, Günal Arıcı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 20 Ekim'de Taşdelen Mahallesi, Sultan Murat Caddesi'nde kuruldu. 


Kurul İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...