04 / 05 / 2024

Kuruluş Osman yapım

Kuruluş Osman yapım

ATV ekranlarında izleyicilerle buluşacak Kuruluş Osman dizisi için 300 dönüm arazi üzerinde Kayı Obası inşa edildi...

Tgr Yapı Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tgr Yapı Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Osman Tuğra tarafından kuruldu.

Tuna Mesken Yapı Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Tuna Mesken Yapı Mühendislik Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Osman Tuna tarafından kuruldu.

Nargin İnşaat Yapı Mühendislik Enerji Otomotiv Tekstil Turizm Ve Savunma Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Nargin İnşaat Yapı Mühendislik Enerji Otomotiv Tekstil Turizm Ve Savunma Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Güzel tarafından kuruldu. 

Kuruluş Osman için 300 dönüm arazide oba inşa edildi!

ATV ekranlarında izleyicilerle buluşacak Kuruluş Osman dizisi için 300 dönüm arazi üzerinde Kayı Obası inşa edildi...

Kadirli Organize Sanayi Bölgesi'nden yol yapım ihalesi 28 Haziran'da!

Kadirli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı, yol inşaatı yapım işi ihale ediyor. İhale 28 Haziran'da gerçekleşecek...

Kadirli OSB'den yol yapım işi ihalesi 28 Haziran'da!

Kadirli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı tarafından yol inşaatı yapım işi ihale ediliyor. İhale 28 Haziran'da yapılacak...

Saes Yapı Mühendislik İnşaat Endüstriyel Çelik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saes Yapı Mühendislik İnşaat Endüstriyel Çelik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Osman Eriş tarafından kuruldu.

Tevet Yapım Prodüksiyon Gıda İnşaat Turizm Pazarlama Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tevet Yapım Prodüksiyon Gıda İnşaat Turizm Pazarlama Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Cenk Tevetoğlu, Osman Ircı ve Adem Aybay ortaklığında kuruldu.

Çanakkale’de yapımı planlanan santraller hava kalitesini etkiler!

TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç, “Çanakkale’de yapımı planlanan santrallerin hava kalitesi, sağlık ve toprak üzerinde ciddi etkilerinin olduğunu ve bu etkilerin çok uzak mesafelere uzandığını gördük” dedi.

Alanya Güneş Enerji Santrali'nin yapımına başlandı!

Alanya için dev projeleri hayat geçirmeye devam eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Türkiye’deki kamu kurum ve kuruluşları arasında projelendirilen en büyük Güneş Enerji Santrali’nin yapımına Toslak Mahallesi’nde start verdi.

Era Üst Yapı Mühendislik İnşaat Nakliyat Anonim Şirketi kuruldu!

Era Üst Yapı Mühendislik İnşaat Nakliyat Anonim Şirketi, Mehmet Salman Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 27 Haziran'da Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi'nde kuruldu.

PLZ Yapı Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

PLZ Yapı Mühendislik Anonim Şirketi, Mehmet Muhittin Palazoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı, Mehmet Esat Palazoğlu ve Ahmet Palazoğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 12 Nisan'da Üsküdar'da kuruldu.

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği'nden Hüseyin Ayaz’a ziyaret!

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı Zekai İren ve yönetimi Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ı ziyaret etti. İren, Yönetim Kurulu Üyelerini tanıtarak başladığı ziyarette, “İmarda Yapılaşma Şartları” konulu toplantıdan da kısaca bahsetti

Kuruluş Osman yapım Haberi

Kuruluş Osman yapım

Ülkeminizin hatta birçok ülkenin merakla beklediği, Burak Özçivit'in başrol oynadığı 'Kuruluş Osman' dizisi, 20 Kasım'da atv'de izleyicilerin karşısına çıkacak. Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Hollywood yapımlarını aşan prodüksiyonuyla Türk dizi sektörünün uluslararası arenadaki amiral gemisi olmayı planlayan 'Kuruluş Osman'ın üç tanıtımı 100 milyonun üzerinde izlendi. 

Hollywood yapımlarını aşan prodüksiyonuyla dikkat çeken 'Kuruluş Osman' için dokuz ay askeri eğitime tabi tutulan oyuncular dağda günlerce kamp yaptı. Ekip, kendi barınaklarını inşa edip geceleri nöbet tuttu.

Oyuncular dokuz ay boyunca Bozdağ Film bünyesindeki uluslararası koreografi ekibi tarafından at binme, kılıçyay kullanma, dövüş, koreografi eğitimi aldı.

DÖRT OBA KURULDU

- Dizide Osman Gazi'yi canlandıran Burak Özçivit başta olmak üzere oyuncular günlerce dağlık ve ormanlık alanlarda askeri eğitim aldı. Doğal şartlarda kendi barınaklarını inşa eden oyuncular, sularını bulup yemeklerini...