01 / 05 / 2024

kurumsal iletişim Gürsu Bahar Ünal

kurumsal iletişim Gürsu Bahar Ünal

Anadolu Üniversitesi, İletişim Bilimleri Fakültesi mezunu olan Gürsu Bahar Ünal 3 yıldır Genel Müdürlüğü'nü yürüttüğü Kurumsal İletişim A.Ş. şirketinden ayrıldı. Ünal, Kurumsal İletişim A.Ş.'den önce de Manifesto PR ve Bersay İletişim'de çalıştı.

Merve Ateş Küreç, Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Gayrimenkul sektöründe 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Merve Ateş Küreç oldu...

Murat Hoşgör Eminevim Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü oldu!

Tasarruf finansman sektörünün öncü şirketleri arasında yer alan Eminevim’de, Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevine Murat Hoşgör getirildi. 

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. açıldı!

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Nesrin Yılmaz Karakoç tarafından açıldı.

Pelin Kılıç, Ziraat GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal İletişim Birim Yöneticisi oldu!

Öngörülen lisanslara sahip Pelin Kılıç'ın, Ziraat GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal İletişim Birim Yöneticisi olarak atanmasına karar verildi. 

Banu Uyan Çimsa Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

50 yıla yakın bir zamandır çimento ve yapı malzemeleri sektörünün global bir oyuncusu olarak faaliyetlerine devam eden Çimsa’nın yeni Kurumsal İletişim Müdürü Banu Uyan oldu.

Knauf Türkiye'nin PR ajansı Brandworks İletişim oldu!

Brandworks İletişim Danışmanlığı,inşaat sektörünün global temsilcisiKnaufTürkiye’nin kurumsal iletişim, etkinlik ve medya ilişkileri yönetimini üstlendi...

Saygın Aksoy Aşçıoğlu’nun Yeni Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Aşçıoğlu’nda Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürlüğü’ne gayrimenkul sektörünün deneyimli isimlerinden Saygın Aksoy atandı. 

Hakan Genç, Eroğlu Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Artaş İnşaat’ta Pazarlama Müdürü olarak görev yapan Hakan Genç, Eroğlu Gayrimenkul Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü oldu. 

Lejant Proje'nin PR ajansı Brandworks İletişim oldu!

Mimarlık, iç mimari ve kentsel tasarım konularında yurtiçi ve yurtdışında proje ve danışmanlık hizmeti veren Lejant Proje’nin kurumsal iletişim ve medya ilişkileri yönetimini Brandworks üstlendi.

Bilay Hotel Turizm İnşaat Oto Tekstil Kuyumculuk İletişim Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilay Hotel Turizm İnşaat Oto Tekstil Kuyumculuk İletişim Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Aydon Bilmez imzasıyla kuruldu.

Burçin Özer, Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Türkiye’nin lider şirketlerinden Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü Burçin Özer oldu. Özer yeni görevinde, grubun tüm kurumsal iletişim fonksiyonlarından, şirketin iletişim stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanmasından sorumlu olacak.

Selmin Gündoğdu Yataş Grup'un yeni Kurumsal İletişim Direktörü oldu!

Yataş Grup'un açıklamasına göre, yatak, mobilya ve ev tekstili sektöründe faaliyet gösteren Yataş Grup'ta Kurumsal İletişim Direktörlüğü'ne 8 yıldan beri şirket bünyesinde görev yapan Selmin Gündoğdu atandı.

İnsta Gayrimenkul Otomotiv İletişim Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnsta Gayrimenkul Otomotiv İletişim Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Demet Çöl tarafından 150 bin TL sermaye ile 12 Ağustos'ta Tuzla, Cami Mahallesi, İstasyon Caddesi, Ova Sokak'ta kuruldu.

kurumsal iletişim Gürsu Bahar Ünal Haberi

kurumsal iletişim Gürsu Bahar Ünal

Gürsu Bahar Ünal 3 yıldır Genel Müdürlüğü'nü yürüttüğü Kurumsal İletişim A.Ş. şirketinden ayrıldı. 


Gürsu Bahar Ünal Anadolu Üniversitesi, İletişim Bilimleri Fakültesi mezunu.


Ünal, Kurumsal İletişim A.Ş.'den önce ise halkla ilişkiler, pazarlama ve stratejik planlama konularında stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti veren Manifesto PR ve Bersay İletişim'de...