02 / 05 / 2024

kurumsal kiracı

kurumsal kiracı

Son dönemlerde kurumsal kiracılı gayrimenkul talebi yükseldi. Bu artışın çeşitli nedenleri olmakla birlikte aslında çok fazla faydası bulunduğunu dile getiren Gürkan Siviş, “Kurumsal kiracılı gayrimenkul kaçırılmayacak bir fırsat” dedi.

Ev sahibi ve kiracı anlaşmazlıklarına kurumsal destek takviyesi: Ev sahipleri 1-3 yıl hapis cezası alabilir! 

Kirantakipte Danışmanlık Hukuk Müşavirliği'nden ev sahibi ve kiracı anlaşmazlıkları ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada, mülk sahiplerinin kimi anlaşmazlık durumlarında 1-3 yıl hapis cezası alabileceği, bu nedenle kurumsal destek almalarının önemli olduğu belirtildi.  

Bolu Belediyesi kurumsal kiracılı iş yerini satışa çıkardı! İhalesi 4 Temmuz'da!

Bolu Belediye Başkanlığı, Büyükcami Mahallesi'nde yer alan iş yerini satışa çıkardı. Satış ihalesi 4 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Kurumsal kiracılı gayrimenkul talebinde yükseliş!

Son dönemlerde kurumsal kiracılı gayrimenkul talebi yükseldi. Bu artışın çeşitli nedenleri olmakla birlikte aslında çok fazla faydası bulunduğunu dile getiren Gürkan Siviş, “Kurumsal kiracılı gayrimenkul kaçırılmayacak bir fırsat” dedi.

Ev alıp satanlar dikkat!

İstanbul Vergi Dairesi Başkanı Bayrakdar, “Aynı caddedeki dükkânlarda banka gibi kurumsal kiracılar da var. Bunlar emsal oluyor. Buradan hareketle kimin düşük beyanda bulunduğunu tespit etmemiz mümkün” dedi

Deniz Baykal iş merkezine kiracı arıyor!

Antalya'nın Zeytinköy semtinde CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal’ın kat karşılığı yaptırdığı iş merkezi inşaatı tamamlandı. Dükkanların ve ofislerin yer aldığı iş merkezindeki bağımsız bölümlere şimdi ’kurumsal kiracılar’ aranıyor.

Deniz Baykal Antalya'daki iş merkezine kiracı arıyor!

Antalya'nın Zeytinköy semtinde CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kat karşılığı yaptırdığı iş merkezi inşaatı tamamlandı. Dükkanların ve ofislerin yer aldığı iş merkezindeki bağımsız bölümlere şimdi 'kurumsal kiracılar' aranıyor.

Cevat Kazma: Eski kiracıların tahliyeleri en çok banka şubelerini ilgilendiriyor!

Borçlar Kanunu’nda kiracıların tahliyesi ile ilgili yeniden düzenlenen ve mülk sahibinin lehine dönen uygulama, 10 yılı aşmış kurumsal kiracıların başına dert açabilir. Avukat Cevat Kazma’ya göre yeni uygulamadan en çok bankalar etkilenecek.

Yapı Kredi Koray GYO'da kurumsal yönetim komite üyesi değişmedi!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'de Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Süleyman Yerçil'in üyeliğinin devam etmesina karar verildi.

Kurumsal olmayan nüfusun yüzde 59,6'sı kendi konutunda oturuyor!

TÜİK araştırmasına göre, kurumsal olmayan nüfusun, yüzde 59,6'sı kendilerine ait konutta oturuyor

Demir İnşaat konut alanlara kiracı buluyor!

Özellikle Beylikdüzü semtindeki konut çalışmaları ile dikkat çeken Demir İnşaat, daire sahiplerine kiracı arama derdi olmadan konut sahibi olma avantajı sunuyor

VARYAP’ın kurumsal web sitesi yenilendi!

Gayrimenkul sektörünün öncü markası VARYAP kurumsal web sitesini yeniledi. VARYAP’ın mühendislik harikası projelerinden ilham alarak hazırlanan web sitesi, şirketin vizyonunu yansıtıyor

Evgör, kurumsal web sitesini ve online mağazasını yeniledi!

Yeni evlenenler ve evini yenileyenlerin adresi Evgör Mobilya, ürün ve hizmetlerini dünyayla buluşturabilmek amacıyla hem kurumsal web sayfasını hem de ayda 1.5 milyon ziyaretçisi bulunan online mağazasını yeniledi

Sinan Çetin Heybeliada'daki Merit Halki Palace'a kiracı oldu!

Sinan Çetin, kendisine 1988'de sadece 350 bin dolar karşılığında teklif edilen Heybeliada'daki Merit Halki Palace'a yıllar sonra kiracı oldu

kurumsal kiracı Haberi

kurumsal kiracı

Gürkan Siviş, elinde ofis, dükkan ve işletme gibi boş mülkü olan herkesin kurumsal kiracıları araması gerektiğine dikkat çekti. Posta'da yer alan habere göre; kurumsal kiracılar mülk sahipleri için, güvenilir ve her zaman belirli günlerde gelir kapısı olacağına dikkat çekti. Siviş’e göre boş mülkü bulunan kişilerin, mülklerini kiralayabileceği en yüksek fiyatı her zaman kurumsal kiracıları verebilir.

Uzman Desteği Almak Şart 

Gürkan Siviş, kurumsal kiracıların son derece yararlı olduğunun altını çizerken dikkat edilmesi gereken noktaları da anlattı:

"Mülk sahipleri her zaman güvenilir, doğru, iyi anlaşabileceği kurumsal firmayı bulmakta zorlanıyor. Bu sebeple bu konuda uzman kişiler ile çalışarak size en uygun kurumsal kiracıyı bulmanız mümkün."

2021'de gayrimenkul sektörü yeniden...