03 / 05 / 2024

kurutmalı duş src yapı

kurutmalı duş src yapı

Lüks duşakabine odaklanan SRC Yapı, kurutma modüllü duş üretti. Havlunun pabucunu dama atacak şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Sürücü, "Ürün dünyada ilk. Patentini de alıyoruz" dedi

Src Yapı, yapı market zincirlerinde pazar payını büyüttü!

Duşakabin, küvet, jakuzi ve el duşu üreticisi Src Yapı, yapı market zincirlerinde pazar payını büyüttüğünü duyurdu.Firma, dünyanın 40 ülkesine jakuzi, küvet ve duş sistemleri satıyor.

Src Yapı'nın Hydrocabin duşakabinleri Türkiye'de!

Src Yapı, tasarım ve Ar-Ge ekibinin üzerinde çalıştığı yeni nesil Hydrocabin duşakabinleri yapı marketler başta olmak üzere Türkiye genelinde satışa sunuyor.

Kredi kullananlara tazminat hakkı doğdu!

Yrd. Doç. Dr. Murat Şahin, 16 bankanın 2007-2011 tarihleri arasında kullanılan kredilere olması gerekenden fazla oranda faiz uyguladığını, bu ihlalden dolayı bu tarihler arasında kredi kullanan tüketicilere tazminat davası açma hakkı doğduğunu dile getirdi.

Gündoğdu Holding'den Çukurova'ya eğitim yatırımı!

Ekonomik kriz çıkarmayı hedefleyen darbe girişimi hedefine ulaşamazken, Gündoğdu Holding-Vakıf, ülkemizin yarınlarının çok parlak olduğunu ifade ederek Çukurova bölgesindeki yatırımlarına son sürat devam ediyor.

Selmin Gündoğdu Yataş Grup'un yeni Kurumsal İletişim Direktörü oldu!

Yataş Grup'un açıklamasına göre, yatak, mobilya ve ev tekstili sektöründe faaliyet gösteren Yataş Grup'ta Kurumsal İletişim Direktörlüğü'ne 8 yıldan beri şirket bünyesinde görev yapan Selmin Gündoğdu atandı.

Fethullah Gülen’in doğduğu ev tuvalete mi çevrilecek?

15 Temmuz darbe girişiminin mimarı Fethullah Gülen’in Erzurum’daki doğduğu evin, umumi tuvalete çevrilmesi için çalışmalar başlatıldı.

Vecdi Gündoğdu: 17 milyon fakire ev verilmeli!

Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu TBMM Başkanlığına verdiği önerge ile Suriyeli Mültecilere TOKİ Konutlarından ev verilecek olmasını eleştirerek, hükümetin 17 milyon fakir bulunan ülkede Suriyelilere ev verilmesinin ne denli doğru olduğunu ifade etti.

Wolfgang Sobotka: Hitler'in doğduğu ev yıkılmalı!

Avusturya İçişleri Bakanı Wolfgang Sobotka, Hitler'in doğduğu evin yıkılması gerektiğini belirterek, "Bana göre yıkım en temiz çözümdür" dedi.

Villeroy&Boch'tan kişiselleştirilebilen duş teknesi!

Villeroy&Boch, Squaro Infinity yenilikçi Quaryl® duş tekneleri ile yepyeni bir dünyanın kapılarını açıyor. Infinity konsepti ile her banyo alanına ve şekline uygun olarak kişiselleştirilebilen bir duş teknesi serisi sunuyor.

Doğdu Proje Yapı İnşaat Emlak Turizm Otelcilik Restaurant Limited Şirketi kuruldu!

Doğdu Proje Yapı İnşaat Emlak Turizm Otelcilik Restaurant Limited Şirketi, İlyas Doğukan Duran tarafından 300 bin TL sermaye ile 23 Haziran'da Maltepe, Büyükbakkalköy Mahallesi'nde kuruldu.

Aristotle Sokratis Onassis'in doğduğu evi kurtarmak için kooperatif kuruldu!

Yunanlı armatör ve işadamı Aristotle Sokratis Onassis'in doğduğu, Hollanda'da yaşayan Kazım Çelik'e ait evi, yıkılmaktan kurtarmak için kooperatif bir araya geldi.

Aristotle Sokratis Onassis'in doğduğu ev kurtarılacak!

İzmir Asansör Kırkmerdiven Kafe'nin işletmecisi Halil Bülbül ve mekanın müdavimleri, Yunanlı armatör ve işadamı Aristotle Sokratis Onassis'in doğduğu evi yıkılmaktan kurtarmak için kooperatif bir araya geldi.

Villeroy ve Boch'tan yenilikçi duş tekneleri!

Villeroy&Boch, Squaro Infinity yenilikçi duş tekneleri ile her banyo alanına ve şekline uygun olarak kişiselleştirilebilen bir duş teknesi serisi sunuyor.

kurutmalı duş src yapı Haberi

kurutmalı duş src yapı

SRC Yapı dünyada ilk kez insan kurutma modüllü duş icat etti. 87 ülkede patent ile koruma altına alınan modül, duştan sonra havluyla kurulanmayı tarihe gömecek. Bunun yerine 1.5 dakika kabinde bekleyerek vücut ve kabin içi ıslaklığı yok etmek mümkün. Sistemin birçok avantajı var. Örneğin duştan çıkıldığında vücuttan damlayan sulardan yerlerin ıslanması önleniyor. Böylece kayma, düşme gibi kazaların da önüne geçiliyor. Ayrıca duşların kişisel değil, otel ve spor salonu gibi toplu kullanıma açık olduğu yerlerde havlulardaki hijyen sorunu da bitmiş oluyor. SRC Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Sürücü, sistemin teknik özelliklerini şöyle anlatıyor: "Büyük bir fön makinesi şeklinde, tavan kısmında hava boğazları olan, spiral bir hortumla içeriye yüksek debide sıcak hava üfleyen bir sistem geliştirdik. Modüle su girse de elektrik...