04 / 05 / 2024

kuryap inşaat teras evler

kuryap inşaat teras evler

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa edilen Royal Park Residence'ta fiyatlar 255 bin TL ile 590 bin TL arasında değişiyor. Teslimler hemen gerçekleşiyor...

Royal Park Residence Teras Evler'de 1+1'ler 240 bin lira!

Kuryap İnşaat'ın Anadolu Yakası'nın yükselen değeri Kurtköy'de hayata geçirdiği Royal Park Residence Teras Evler lüks ve ferah bir yaşam sunuyor.

Rize'deki Çay Çarşısı'nın inşaatı hız kesmiyor!

Rize Ticaret Borsası’nca hazırlanan ‘Çay Çarşısı’ projesi inşaatı devam ediyor. Çarşıda, 30 metre yüksekliğinde ince belli çay bardağı anıtı yapılıyor. Anıtın içerisinde, çay müzesi, çayın topraktan bardağa serüvenini anlatan 13D çay sineması ve seyir terası olacak.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona gelindi!

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenler ve kuleleri tek bir noktada toplayacak Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona yaklaşılıyor. Projede restoran, seyir terası gibi sosyal alanların olacağı katların montajı tamamlandı.

Ordu Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi'nin inşaatı tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ordu’nun şehir terası Boztepe’de hayata geçirilen “Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi”nde inşaat çalışmaları tamamlandı.

Zonguldak Ihlamur Teras projesinin inşaatı başladı!

Zonguldak Yenice Belediyesi ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından hayata geçirilecek Ihlamur Teras (Seyir Terası) Restaurant ve Bungalov Evler Projesi'nin inşaatı başladı.

İşçiler New York'taki gözlem terası inşaatında korkusuzca çalışıyor!

New York'ta Batı Yarıkürede en uzun açık gözlem terası inşa ediliyor. İnşaat işçileri bu yapının inşaatında korkusuzca çalışıyor...

İnanlar İnşaat Teras Koru Alemdağ fiyat!

İnanlar İnşaat Teras Koru Alemdağ fiyat listesi 299 bin liradan başlıyor. Terrace Koru Alemdağ projesinde daireler 2017 yılının sonunda teslim ediliyor...

Gayda İnşaat İzmir Aliağa'da proje yapacak!

Gayda İnşaat imzasına sahip Gayda Teras Evleri 96 adet daireden meydana geliyor. Projenin inşaat çalışmalarına yakın zamanda başlanılması planlanıyor.

Sapphire Seyir Terası, inşaat sektörünün devlerini ağırladı!

İstanbul'un 8. tepesi Sapphire Teras, inşaat, gayrimenkul ve mimarlık sektörünü buluşturan  Hazırlık Partisi'ne ev sahipliği yaptı. ArkiParc 2012,   “Kentsel Kalite için Diyalog ” ana teması ile 28-29 Mart arasında Haliç Kongre Merkezi 'nde 3. kez gerçekl

Kuryap İnşaat'a ihaleye katılma yasağı verildi!

 İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğünün düzenlediği ihaleye  katılan "Kuryap İnşaat Turizm Tekstil Tic. San. Ltd.Şti." ve ortağı "Bülent  Kuru"ya 4735 Sayılı Kamu İhale Kanunlarına göre

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

kuryap inşaat teras evler Haberi

kuryap inşaat teras evler

Kuryap İnşaat tarafından Kurtköy'de hayata geçirilen Royal Park Teras Evler'de daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Maksimum 4 katlı 10 binadan oluşan projede toplam 88 konut yer alıyor. 



İçinde yaşamın başladığı Royal Park Teras Evler Residence projesinde konutların alanları : 71 metrekare 1+1 bahçeli teras, 82 metrekare 1+1 balkonlu daire, 128 metrekare ile 156 metrekare 3+1 olarak inşa edildi. 




Royal Park Residence'ta ödemeler peşin veya anlaşmalı bankadan temin edilen kredi ile gerçekleştirilebilirken, şirket bünyesinde 6 ay vade ile de gerçekleştirilebiliyor.




Royal Park Evlerde fiyatlar 255 bin TL'den başlayıp...