05 / 05 / 2024

Kuşadası arıtma

Kuşadası arıtma

Kuşadası'na arıtma müjdesi geldi. Esat Altungün döneminde projelendirilip, ihaleye çıkarılan ve inşaatına başlanan Kuşadası Körfezi'nin arıtma tesisi inşaatının Haziran ayında tamamlanacağı açıklandı. Kuşadası nihayet arıtma tesisine kavuşuyor.

Kuşadası'na arıtma müjdesi!

Kuşadası'na arıtma müjdesi geldi. M. Esat Altungün döneminde projelendirilip, ihaleye çıkarılan ve de inşaatına başlanan Kuşadası Körfezi' nin arıtma tesisi inşaatının Haziran ayında tamamlanacağı açıklandı.

Kuşadası Amara Otel hizmete açıldı!

Kuşadası, yeni bir marka otele daha kavuştu. Kuşadalı turizmci ve Sealight Resort Oteli'nin sahibi Hüsnü Uçar'a ait Amara Sealight Elite Otel, hizmete açıldı.

Kuşadası Kültür Merkezi inşaatının sonuna gelindi!

Kuşadası’nın tarihini ve kültürünü tanıtmayı amaçlayan ve bünyesinde kent arşivi ile müzesini de barındıracak olan KUAKMER (Kuşadası Fatma Özel Arabul Kültür Merkezi) inşaatında son aşamaya gelindi.

Kuşadası Amara Sealight Elite Otel açıldı!

Kuşadası, yeni bir marka otele daha kavuştu. Kuşadalı turizmci ve Sealight Resort Oteli’nin sahibi Hüsnü Uçar’a ait Amara Sealight Elite Otel, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Böyle Kuşadası, Hilton ve Ramada’dan sonra 3’üncü marka oteline de kavuşmuş o

Kuşadası'na 33 milyon TL'lik atıksu arıtma tesisi!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Kuşadası'ndaki en önemli sorunun çözümü için talimat verdi: Atıksu arıtma tesisi Haziran'da tamamlanacak. Başkan Çerçioğlu onlarca yıldır birikmiş sorunların çözüme kavuştuğunu söyledi.

ASKİ Atıksu Arıtma tesisi çalışmaları devam ediyor!

Aydın Büyükşehir Belediyesi Kuşadası'nda İleri Biyolojik Atık su Arıtma Tesisi ile Söke'de ilçeye memba suyu kalitesinde içme suyu sağlayacak olan Boynak suyu için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Kuşadası'na yılın ilk kruvaziyeri geldi!

Kuşadası Ege Ports Limanı'na, Norwegian Jade isimli gemi ile 2 bin 700 turist geldi. Amerika ve Avrupalı turistler Efes Antik Kenti ile Meryemana Evi'ni ziyaret etti. Turistlerin bir bölümü de Kuşadası çarşılarında alışveriş yaptı.

Kuşadası'na arıtma müjdesi geldi!

Kuşadası'na arıtma müjdesi geldi. Esat Altungün döneminde projelendirilip, ihaleye çıkarılan ve inşaatına başlanan Kuşadası Körfezi'nin arıtma tesisi inşaatının Haziran ayında tamamlanacağı açıklandı. Kuşadası nihayet arıtma tesisine kavuşuyor.

Kuşadası'na arıtma tesisi inşa edilecek!

30 yıldır ihmal edilen ve Kuşadası’nın geçen dönem belediye başkanı M. Esat Altungün döneminde projelendirilip, ihaleye çıkarılan ve inşaatına başlanan Kuşadası Körfezi’nin arıtma tesisi inşaatının Haziran ayında tamamlanacağı açıklandı.

Kuşadası'na arıtma müjdesi!

Kuşadası'na arıtma müjdesi geldi. M. Esat Altungün döneminde projelendirilip, ihaleye çıkarılan ve de inşaatına başlanan Kuşadası Körfezi' nin arıtma tesisi inşaatının Haziran ayında tamamlanacağı açıklandı.

Kuşadası'na deniz otobüsü müjdesi!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kuşadası’nın arıtma tesisinin Haziran ayında hizmete gireceğini, Kuşadası-Güzelçamlı arasında deniz otobüsü seferlerinin önümüzdeki sezona yetiştirileceği ve yolların asfaltlanacağının müjdelerini verdi.

İtalya Banyo-Armatür, Isıtma ve Soğutma Sistemleri Fuarı Kuşadası'nda açıldı!

İtalya Banyo-Armatür, Isıtma ve Soğutma Sistemleri Fuarı Kuşadası'nda açıldı. Armatür, banyo, inşaat boruları ve ısıtma-soğutma sitemleri üreticileri, Kuşadası Efes Kongre Merkezi'nde, "İtalyan Günleri" adıyla açılan fuarda buluştu.

Banyo-Armatür, Isıtma ve Soğutma Sistemleri Fuarı 6-7 Ekim'de Kuşadası'nda!

İtalya'nın "Banyo-Armatür, Isıtma ve Soğutma Sistemleri Fuarı" bu yıl ilk kez ülke dışına çıkarak 6-7 Ekim'de Kuşadası'nda düzenlenecek. Sektörden 800 temsilci 6-7 Ekim'de Kuşadası'nda düzenlenecek fuarda bir araya gelecek.

Kuşadası'na gelen İranlı turist sayısı 2,5 kat arttı!

Kuşadası Turizm Tanıtma Vakfı Başkanı İlbahar: "Bayram’da Kuşadası'na önemli ölçüde İranlı turist akını olacak. İranlı turistlerin geçtiğimiz yıla oranla 2,5 kat artan rezervasyonlarının yüzde 80'i beş yıldızlı oteller" dedi

Kuşadası arıtma Haberi

Kuşadası arıtma

Kuşadası nihayet arıtma tesisine kavuşuyor. 30 yıldır ihmal edilen ve Kuşadası'nın geçen dönem belediye başkanı M. Esat Altungün döneminde projelendirilip, ihaleye çıkarılan ve inşaatına başlanan Kuşadası Körfezi'nin arıtma tesisi inşaatının Haziran ayında tamamlanacağı açıklandı. 



BURASI AYDIN 


Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı'yı makamında ziyaret etti. Kuşadası'na yapılacak olan projelerle ilgili belediye başkanı Kayalı ile bir toplantı yapan Çerçioğlu, Altungün tarafından inşaatına başlanan Kuşadası'nın arıtma tesisinin Haziran ayında hizmete gireceğini açıklarken, ayrıca KuşadasıGüzelçamlı arasında deniz otobüsü seferlerinin önümüzdeki sezona yetiştirileceği ve yolların asfaltlanacağını söyledi. 

Seçimlerin ardından geçen 8,5 aylık sürede ilk kez Kuşadası Belediyesi'ni ziyaret ediş amacının Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı'yı ziyaret edip, Kuşadası'ndaki yatırımlarına hız vermek için çalışmalara başlamak olduğunu belirten Çerçioğlu, "Kuşadası önümüzdeki turizm sezonuna...