05 / 05 / 2024

Kuşadası Belediye Başkanlığı

Kuşadası Belediye Başkanlığı

Kuşadası Belediye Başkanlığı; mülkiyeti belediyeye bağlı olan 13 dükkanı 3 yıllığına kiraya çıkarıyor. İhaleleri 11 Kasım 2014 tarihinde Salı günü saat 10.00 itibariyle yapılacak.

Kuşadası Belediyesi'nden satılık 2 zeytinlik!

Kuşadası Belediye Başkanlığı Arya Turistik Tesisleri Anonim Şirketi, Kuşadası Çınar Mahallesi'nde yer alan zeytinlikleri satışa çıkardı. Söz konusu zeytinliklerin ödemeleri peşin olarak yapılacak

Kuşadası Belediye Başkanı Günel: Ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceğiz!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel,  Kuşadası'nda  ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.

Kuşadası Belediyesi zeytinlik satıyor! Yazlık bölgede zeytinlik arayanlar dikkat!

Kuşadası Belediye Başkanlığı Arya Turistik Tesisleri Anonim Şirketi, Kuşadası Çınar Mahallesi'nde yer alan zeytinlikleri satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 16 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Kuşadası Belediyesi 4 arsa satacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar konut imarlı bu arsaları sakın kaçırmayın!

Aydın İli Kuşadası Belediye Başkanlığı, Aydın Kuşadası'nda yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar Davutlar, Soğucak ve Türkmen'de yer alıyor.

Kuşadası Belediyesi 4 arsa satacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar dikkat!

Aydın İli Kuşadası Belediye Başkanlığı, Kuşadası'nda yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Yazlık bölgelerde arsa arayanların merakla beklediği satış ihalesi 11 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Kuşadası Belediyesi'den satılık arsa fırsatı! İhalesi 11 Kasım'da!

Kuşadası Belediye Başkanlığı, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Yayla Mahallesi'nde yer alan 2 kat konut imarlı arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

O ilde belediye 5 arsa satıyor! Arsa alacaklar sakın kaçırmayın!

Aydın Kuşadası Belediye Başkanlığı tarafından, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Yayla Mahallesi'nde yer alan 5 adet kamu arsası satışa sunuldu.

Kamuya giremeyen kalmayacak! Belediye Başkanlığı personel alımı yapacak! Aman bu tarihlere dikkat

Çüngüş Belediye Başkanlığı’ndan istihdam sağlamak amacı ile bir iş fırsatı çıktı. Başkanlık, cazip şartlar ile personel alımı sağlayacak. İşte detaylar…

Çorum Belediye Başkanlığından büyük fırsat! İmarlı arsalar satıyor!

Çorum Belediye Başkanlığı, Çorum Kuruçay ve Gülabibey mahallelerinde yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte söz konusu ihale ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Kuşadası Belediyesi 9 gayrimenkul kiraya verecek! Aylık 500 liraya!

Kuşadası Belediye Başkanlığı, Kuşadası'nda yer alan 9 adet gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 3 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kuşadası'ndan konut almak isteyenler çoğaldı!

Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, Aydın Kuşadası'nda gayrimenkul sektörünün hareketlendiğini dile getirdi. 

Kuşadası Belediyesi'nden 20 milyon TL'ye satılık 13 gayrimenkul!

Kuşadası Belediye Başkanlığı, Aydın ili, Kuşadası ilçesinde yer alan 13 gayrimenkulü 19 milyon 999 bin TL'ye satıyor...

Divriği Belediye Başkanlığı'ndan satılık 44 arsa!

Divriği Belediye Başkanlığı, Sivas'ta yer alan 44 adet arsa için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor.

Kuşadası Belediye Başkanlığı Haberi

Kuşadası Belediye Başkanlığı

Kuşadası Belediye Başkanlığı; mülkiyeti belediyeye bağlı olan 13 dükkanı 3 yıllığına kiraya çıkarıyor. Söz konusu dükkanlar Sahil Ticaret Merkezi, Sabucalı Sokak, Turistik Çarşı ve Turistik Site'de yer alıyor. 


İhaleleri 11 Kasım 2014 tarihinde Salı günü saat 10.00 itibariyle Kuşadası Belediyesi Encümen Salonu'nda Açık Artırma Usulü ile yapılacak. 


İHALE İLANI:


KİRALAMA KUŞADASI BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 106


KUŞADASI BELEDİYE BAŞKANLIĞI NDAN


 Mülkiyeti Kuşadası Belediyesine ait asağ.da özellikleri belirtilen dükkan ve VVC'nin ihalesi 2886 sayılı kanunun 45. Maddesine göre. Açık Arttırma Usulü ile yapılacakt.r.


İHALENİN KONUSU: Dükkan ve WC'nin ihale edilmesi işi.


İHALENİN TARİH VE SAATİ: İhalesi 11.11.2014 tarihinde Sal. günü saat 10:00"dan itibaren Kuşadası Belediyesi Encümen Salonunda yapılacaktır.


İLGİLİ MÜDÜRLÜK : Emlak İstimlak Müdürlüğü


İHALE USULÜ : 2886 Sayılı Kanunun 45. Maddesine göre Açık Teklif Arttırma usulü ile...