15 / 05 / 2024

Kuşadası doğalgaz

Kuşadası doğalgaz

Kuşadası Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısı Belediye Başkanı Özer Kayalı başkanlığında Erkan Yücel Sahnesi'nde yapıldı. Toplantının en önemli gündem maddelerinden birisi doğalgazın Kuşadası'na getirilmesi oldu.

Doğalgaz faturası kabarık gelenlerin başına talih kuşu kondu! 31 Mayıs’a kadar vaktiniz var!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen doğalgaz faturalarına ilişkin gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Doğalgaz faturası ödeyen milyonlarca insanı ilgilendiren çok önemli gelişme açıklandı.

Kuşadası Körfezi'ne dikkat! Gerilim arttı!

Doç. Dr. Toker, "Batıdaki stres transferi Ege Denizi açıklarına doğru yırtılarak ilerlemekte fakat doğuda Kuşadası Körfezi'nin orda bu stresin boşalmadığını, orda gerilimin artığını görüyoruz" dedi.

Hayko Cepkin, Kuşadası'na taşındı!

Ünlü Rock'çı Hayko Cepkin de İstanbul'dan kaçıp doğaya sığınan ünlüler kervanına katıldı. Cepkin taşınma hikayesini şu şekilde anlattı; "Beşiktaş'ta trafikteydim, ilerleyemiyorum. Kontağı kapattım. Kendime 'hadi aslanım gidiyoruz' dedim. Kuşadası'na taşındım, özgürlüğümü ilan ettim"

Kuşadası Yeniköy’e taş ocağı mı yapılacak?

Kuşadası Yeniköy’e ÇED süreci devre dışı bırakılarak taşocağı kurulacak. Köylüler, Kuşadası Koruma Derneği ve Doğaseverler Derneği’yle birlikte dava açmaya hazırlanıyor.

Kuşadası Tren Beach Clup yıkıldı!

Kuşadası sahillerindeki yasa dışı işgal ve uygulamalara son vermek amacıyla alınan karar doğrultusunda Güvercinada Caddesi üzerinde bulunan bir işletmede bu sabah saatlerinde yıkım işlemi gerçekleştirildi.

Kuşadası'na doğalgaz geliyor!

Kuşadası Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısı Belediye Başkanı Özer Kayalı başkanlığında Erkan Yücel Sahnesi'nde yapıldı. Toplantının en önemli gündem maddelerinden birisi doğalgazın Kuşadası'na getirilmesi oldu.

Kuşadası Doğal Botanik Park sualtı zenginliğine sahip!

Kuşadası Doğal Botanik Park sualtı zenginliğine sahip. Kuşadası’nda Milli Park ilan edilen Korumar ile Adakule arasındaki bölgede bulunan Doğal Botanik Park’taki kara ekosistemi zenginliğinin sualtında da devam ettiği bildirildi.

Kuşadası AVM 2014 yazının ortasına doğru açılacak!

Klaros İnşaat'ın ana yatırımcı olarak yer aldığı organizasyon ile ortaya çıkan "Kuşadası AVYM", yaklaşık 82 dönüm arazi üzerinde 25 bin metrekare kiralanabilir mağaza alanı ile dev bir yatırım olarak ilçenin yeni ilgi odağı olmaya aday...

Kuşadası Ramada Otel'in temeli atılıyor!

Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altıngün, Kuşadası'nın tanıtımı için Barcelona modelini incelediklerini, bu model doğrultusunda her meslek grubundaki Kuşadası sakininin tanıtıma katkı koyması gerektiğini belirtti..

OMV Samsun Doğalgaz Santrali inşaatına durdurma kararı!

Danıştay, ‘tarım arazisinde’ kurulduğu gerekçesiyle OMV’nin Samsun Doğalgaz Santralı’nda inşaatı durdurdu. Eylül ayında işletmeye açılacak olan santralda elektrik üretimi yargı kararına bağlı

Kuşadası'nda Öztatar Sitesi'nde 200 bin TL'ye icradan daire!

T.C. Kuşadası 2. İcra Müdürlüğü, Aydın ili Kuşadası ilçesi Ege mahallesinde bulunan Öztatar Sitesi'ndeki daireyi 200 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 28 Ağustos 2012 Salı günü 10:20-10:30 saatleri arasında yapılacak

İbrahim Tatlıses, Kuşadası'ndaki otelini satıyor!

İbrahim Tatlıses Kuşadası'ndaki otelini 16 milyon 100 bin liradan satışa çıkardı...

Kuşadası'nda 3.5 milyon TL'ye satılık zeytinlik!

Aydın Kuşadası'nda bulunan zeytinlik 3 milyon 530 bin TL'ye satılacak. Satış, 17 Temmuz Salı günü 13:30-13:40 saatleri arasında yapılacaktır

Kuşadası doğalgaz Haberi

Kuşadası doğalgaz


Kuşadası Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısı Belediye Başkanı Özer Kayalı başkanlığında Erkan Yücel Sahnesi'nde yapıldı. Toplantının en önemli gündem maddelerinden birisi doğalgazın Kuşadası'na getirilmesi oldu. Doğalgazın ilçeye getirilmesi için çalışmaların hızlandırılmasına karar verilen toplantıda konu ile ilgili beş kişilik bir komisyon kuruldu. Başkan Kayalı'nın sunduğu doğalgaz çalışmalarına yönelik komisyon kurma önerisi oy birliği ile kabul edildi. 5 kişilik komisyonda Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Meclis üyeleri Ali Genç, Tacettin Özden, Canan İnanç ve Bilgehan Algan bulunuyor.

Komisyonun doğalgaz çalışmalarına ağırlık vermesini isteyen Başkan Kayalı, "Doğalgazın Kuşadası'na gelmesini sağlayacak en önemli unsur ilgili firmanın Kuşadası'ndaki ihtiyacı görmesidir. Alt yapı çalışmaları Davutlar-Soğucak kavşağına kadar ulaştı fakat çalışmalar şu an askıda gibi görünüyor. Talebi özellikle otellerden görmeleri gerekiyor. Çünkü Kuşadası'nda doğalgaz tüketimini sağlayacak...