02 / 05 / 2024

Kuşadası kayan site

Kuşadası kayan site

Kuşadası'ndaki Mücella Emgin, Dergah ve Özgün Evler sitelerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle evlerini boşaltan apartman sakinlerinin umutsuz bekleyişlerine 7 yılda da devam ediyor.

Kuşadası'nda kayan evlerin mağdurları 7 yıldır seslerini duyurmak istiyor!

Kuşadası'ndaki Mücella Emgin, Dergah ve Özgün Evler sitelerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle evlerini boşaltan apartman sakinlerinin umutsuz bekleyişlerine 7 yılda da devam ediyor.

Kuşadası'nda kayan evlerin kira destekleri kesildi!

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde Kadınlar Denizi Mahallesi’nde bulunan toprak kaymasından dolayı evlerini terk eden apartman sakinlerine verilen kira yardımı kesildi.

Aydın Seramik İnşaat Kuşadası'nda 37 villa inşa edecek!

Aydın Seramik İnşaat ortaklarından Abdullah Helvacı, Kuşadası'nda 37 tane 2+ 1 villayı inşa edecek olan Aydın Seramik, site içerisindeki havuz ve çocuk oyun parkıyla müşterilerine rahat ve huzurlu bir ortam sunmayı hedefliyor.

Kuşadası'nda AVM inşaatı toprak kaymasına yol açtı!

Kuşadası'nda izinsiz AVM inşaatı için izinsiz olarak yapılan kazı, toprak kaymasına yol açtı. Riskli bölgede 203 dairenin bulunduğu üç site boşaltıldı. Bir aydır otelde kalan 223 kişi duruma isyan etti..

Kuşadası'nda toprak kaydı 3 site boşaltıldı!

Kuşadası'nda toprak kaydı 3 site boşaltıldı. Kadınlar Denizi Mahallesindeki Mücella Engin, Dergah ve Özgür sitelerinin olduğu bölgede aşırı yağış ve bir inşaatın temel kazısı nedeniyle toprak kayması meydana geldi.

Kuveytliler Kuşadası'ndan binin üzerinde konut aldı!

Kuşadası'nın CHP'li Belediye Başkanı Özer Kayalı, "Kuveytliler, yaklaşık 2 yıldır ilçemize gelerek, ciddi anlamda yatırım yaparak ev sahibi oluyorlar. Kuveyt sermayesine dayalı 20 tane site var" dedi.

Kuşadası Limanı'na kruvaziyer gemileriyle 12 bin 750 turist geldi!

Kuşadası'na Limanı, "Louis Olympia", "Splendour Of The Seas", "Thamson Majesty" ve "Celebrity Reflection" isimli kruvaziyerleri ağırladı. Gemilerle toplam 12 bin 750 turist ilçeye giriş yaptı.

Kuşadası'na 1 günde 12 bin 750 turist geldi!

Türkiye'nin önemli kruvaziyer turizm merkezlerinden olan Kuşadası'na, aynı günde 4 gemiyle 12 bin 750 turist geldi. Kuşadası Limanı, "Louis Olympia", "Splendour Of The Seas", "Thamson Majesty" ve "Celebrity Reflection" isimli kruvaziyerleri ağırladı

Kuşadası 620 bin turist bekliyor!

Kuşadası Limanı 'na yanaşan kruvaziyer gemileriyle bir günde personel dahil 12 bin 750 turist giriş yaptı. Yıl sonuna kadar bölgeye 620 bin turist gelmesi bekleniyor

Kuşadası'na kruvaziyerle turist yağdı!

Kuşadası Limanı'na yanaşan "Louis Olympia", "Splendour Of The Seas", "Thamson Majesty" ve "Celebrity Reflection" isimli kruvaziyer gemileriyle personel dahil 12 bin 750 turist giriş yaptı.

Aydın Kuşadası'nda icradan 6 adet satılık gayrimenkul: 1 milyon 950 bin TL!

Aydın İli Kuşadası'nda yer alan gayrimenkuller Kuşadası 1. İcra Dairesi tarafından 16 Eylül 2014 günü saat 09.00 ile 09:10 arası ihaleye çıkıyor.

Kuşadası mavi dünyası ile büyülüyor!

Ege Bölgesi'nin önemli turizm merkezlerinden Kuşadası, karada ve denizde olduğu gibi deniz altındaki güzellikleriyle de büyülüyor. Her yıl yüzbinlerce turist ağırlayan bölge için yapılan araştırmalarda sualtı dünyasının bilinmeyen yönleri çıktı

Kuşadası'ndaki tüm oteller bayram nedeniyle yüzde 100 doluluğa ulaştı!

TÜRSAB Kuşadası Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Fahrettin Çiçek, "Hem dış kaynaklı hem de iç turizmde artan taleple Kuşadası'ndaki tüm oteller yüzde 100 doluluğa ulaştı" dedi.

Kuşadası kayan site Haberi

Kuşadası kayan site

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde 7 yılda çözüm bulumayan evlerini tahliye eden Mücella Emgin ve Dergah sitesi sakinleri kamuoyuna içinde bulundukları zor durumu anlatan açıklamada bulundu.

'ÇÖZMELERİ GEREKEN SORUN ZOR DEĞİL, MAĞDURUZ'

Ses Gazetesi'nden Enver Önder'in haberine göre; yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı: "Bazılarımız 15 sene çalışıp bazılarımız 10 sene borçlanıp, bin bir zorlukla hayatta sahip olabileceğimiz tek mülkün sahibi olabildik. Mahkeme bilirkişisinin ara raporunda belirttiği üzere AVM grubu ve Kuşadası Belediyesi’nin hatalı olduğu bir temel kazısı sebebiyle oluşan yer kaymasından dolayı 14 Kasım 2014 tarihinde yuvalarımızı terk etmek zorunda kaldık. O tarihten bu yana mağduriyet yaşanan bölgede 120 aileye mensup onlarca çocuk, onlarca anne, onlarca baba 7 yıldır evsiz. 7 yıldır ikamet etmediğimiz evlerimize halen konut kredisi ödeyen komşularımız var. 4...