28 / 04 / 2024

kuşadası özer kayalı

kuşadası özer kayalı

Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen Kuşadası sahil projesi çalışmaları ilk etabı planlanan sürede tamamlandı. İlk etap, Kutes önü ile Atatürk Meydanı’nı ve sahil bandını kapsıyor...

Kuşadası Cahirsma Otel'ine kaçak yapı davası!

İçişleri Bakanlığı, 5 yıldızlı Kuşadası Cahirsma Otel’in sahiplerine haksız menfaat sağladığı suçlamasıyla Başkan Kayalı hakkında soruşturma izni verdi.

Kuşadası Belediyesi Aralık ayı toplantısı gerçekleşti!

Kuşadası Belediye Meclisi Aralık Ayı Olağan Toplantısı, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı başkanlığında Güzelçamlı Mahallesi Düğün Salonu’nda yapıldı. Toplantıda Kuşadası Belediyesi Kapalı Pazaryeri’nde Pazar günleri de pazar kurulmasına karar verildi.

Özer Kayalı: Kuşadası Battı Çıktı projesi gereksiz yatırım!

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Başkan Çerçioğlu’nu eleştirdi ve “Kadınlar Denizi Mahallesi Sabri Mumcu Caddesi’nde yapılan battı çıktı yanlış bir yatırımdı. Çözüm getirmez” dedi

Özer Kayalı: Kişiye özel imar tadilatına son verdik!

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, görevde bulunduğu iki yılı aşkın içerisinde yaşama geçirdiği projeleri Kuşadalılarla paylaştı.

Yeni projeler Kuşadası’nı ayağa kaldıracak!

Türkiye'ye turizmi Kuşadası'nın öğrettiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Özer Kayalı, “Kuşadası'nı yeniden dünyanın gündemine taşıyacak projeler üretiyoruz'' dedi. Kayalıi, Kuşadası'nın betonlaşma söylemlerine cevap verdi.

Kuşadası Güvercinada Kalesi'nin restorasyonunda sona gelindi!

Kuşadası Güvercinada Kalesi, yapılan restorasyonun ardından yenilenen yüzüyle haziran ayının ilk haftasında ziyarete açılacak. Başkan Kayalı, Kuşadası'nın simgesi olan Güvencinada'nın tarihsel kimliğine uygun olarak düzenlendiğini belirtti.

Aydın Kuşadası'nda kentsel sorunlar çözülecek!

Aydın Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Mahallelerde yaşanan sorunların ele alındığı toplantıda, alt yapı, yol yapımı ve çevre bilinci oluşturma konularında önemli kararlar alındı.

Kuşadası Davutlar'da yol çalışmaları başlıyor!

Vatandaşlarla bir araya gelen Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı sorun ve önerileri dinleyerek not aldı. Kayalı, yol yapım çalışmalarını en kısa süre içerisinde tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

Kuşadası Belediyesi 2015 faaliyet raporu kabul edildi!

Kuşadası Belediye Meclisi Nisan Ayı Olağan Toplantısı, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı başkanlığında Erkan Yücel Sahnesi’nde yapıldı. Toplantıda 2015 yılına ait Kuşadası Belediyesi faaliyet raporu oy çokluğuyla kabul edildi.

Kuşadası'na spor ve rekreasyon alanı müjdesi!

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, “Kuşadası Belediyesi Spor ve Rekreasyon Alanı" projesinin, ilçenin önemli bir ihtiyacını gidereceğini belirterek kompleksin, turizmin gelişmesine önemli bir katkı sunacağını söyledi

Kuşadası'na Özgecan Aslan parkı yapılacak!

Kuşadası Belediye Meclisi Kasım Ayı Olağan Toplantısı, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı başkanlığında Erkan Yücel Sahnesi'nde yapıldı, mecliste Özgecan Aslan anısına Hacıfeyzullah Mahallesi'nde bir park yaptırılması kararı alındı.

Kuşadası Belediye Meclisi'nden tarihi doku kararı!

Kuşadası Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı Belediye Başkanı Özer Kayalı başkanlığında yapıldı. Toplantıda geleneksel kent dokusunun korunması ve eski Kuşadası evlerinin restore edilerek turizme kazandırılması ile ilgili olarak önemli kararlar alındı.

Eski Kuşadası Evleri restore edilecek!

Kuşadası Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı Belediye Başkanı Özer Kayalı başkanlığında yapıldı. Toplantıda geleneksel kent dokusunun korunması ve eski Kuşadası evlerinin restore edilerek turizme kazandırılması ile ilgili olarak önemli kararlar alındı.

kuşadası özer kayalı Haberi

kuşadası özer kayalı


Aydın Kuşadası’nda yıllardır ihmal edilen sahil bandı, belediye tarafından hazırlanan projenin uygulamaya konulması ile yeni bir çehreye büründü.


Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen Kuşadası sahil projesi çalışmaları ilk etabı planlanan sürede tamamlandı. 2 etap halinde gerçekleştirilmesi planlanan Kuşadası sahil projesi çalışmalarının tamamlanan ilk etabı Kutes önü ile Atatürk Meydanı’nı ve sahil bandını kapsıyor.


30 Mart’ta yeniden aday olmayan ve görevi mazbatasını aldıktan sonra Özer Kayalı’ya devredecek olan eski Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, Kuşadası sahilini muhteşem bir görünüme büründürecek projenin ilk etabının bitirilerek, hizmete girdiğini söyledi. Altungün, Kuşadası sahilinin onlarca yıl ihmal edildiğine dikkati çekerek, “Kuşadası sahil bandı, Kuşadası için büyük önem taşımaktadır. Tüm halkımız, hemşerilerimiz sahilin Kuşadası’na yakışan bir çehreye bürünmesinin özlemini taşıdığını biliyorum. Yıllardır ihmal edilen...