03 / 05 / 2024

Kuşadası projeleri 2017

Kuşadası projeleri 2017

Yeni Kıroba Gazetesi köşe yazarı olan Menderes Akdağ bugünkü yazısında Kuşadası'ndaki projeleri ve yatırımları değerlendirdi. İşte o haber...

Kuşadası turizmine kentsel dönüşüm çözümü!

Yeni Kıroba Gazetesi köşe yazarı olan Menderes Akdağ bugünkü yazısında Kuşadası'ndaki projeleri ve yatırımları değerlendirdi. İşte o haber...

Kuşadası restorasyon projeleri sergileniyor!

Kuşadası Belediyesi ile Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) tarafından ortaklaşa yürütülen “Kuşadası Tarihi Evleri ve Mahalleri Koruma, Yaşatma ve Turizme Kazandırma” çalışmasıyla hazırlanan restorasyon projelerinin sergisi açıldı.

Kuşadası Belediyesi'nden 700 TL kira yardımı!

Kuşadası Belediye Meclisi, 2017 yılının ilk toplantısını yaptı. Belediye Meclisi’nde, 2014 yılında yaşanan toprak kaymasında evleri zarar gören Mücella Emgin, Dergah ve Özgün siteleri sakinlerine yapılan kira yardımının 2017 yılı boyunca 700 TL olarak sürdürülmesine karar verildi.

Kuşadası Suhan 360 Hotel açıldı!

Kuşadası turizminde M. Esat Altungün’ün belediye başkanlığı dönemindeki 5 yıllık turizm yatırımları planlaması ve nitelikli yatak sayısını arttırma projeleri meyvelerini vermeye devam ediyor.

Kuşadası'nda Kesedağı ve Tarihi Bisiklet Yolu projelerine hız verilecek!

Kuşadası'nda Kaymakamlığın Kesedağı ve Tarihi merkezlere bisiklet ile ulaşım fikir ve ön projeleri Pine Bay otelde yapılan kapanış toplantısında bir kez daha ele alındı.

Kuşadası bisiklet yolu projesine hız verildi!

Kuşadası’nda Kaymakamlığın Kesedağı ve Tarihi merkezlere bisiklet ile ulaşım fikir ve ön projeleri Pine Bay otelde yapılan kapanış toplantısında bir kez daha ele alındı.

Muammer Aksoy Kuşadası yatırımları hakkında bilgi verdi!

Pine Bay Otel'de, 'Kese Dağı ve tarihi merkezlere bisiklet ile ulaşım fikir ve ön projeleri' hakkında bilgi verildi. Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, ilçeye kazanımlar sağlayacak projelerin uygulanabilirlik analizlerinin yapıldığını kaydetti.

Özlem Çerçioğlu Kuşadası'ndaki projeleri anlattı!

Özlem çerçioğlu Kuşadası'ndaki projeleri anlattı. Katılımcılarla Kuşadası'nın tanıtımı ve turizmi görüşen Çerçioğlu. Kuşadası'nda kurulacak bir örgütlenmede Büyükşehir Belediyesi olarak çatı rolü üstleneceklerini ve tanıtıma destek olacağını söyledi.

Kuşadası 620 bin turist bekliyor!

Kuşadası Limanı 'na yanaşan kruvaziyer gemileriyle bir günde personel dahil 12 bin 750 turist giriş yaptı. Yıl sonuna kadar bölgeye 620 bin turist gelmesi bekleniyor

Kuşadası'na kruvaziyerle turist yağdı!

Kuşadası Limanı'na yanaşan "Louis Olympia", "Splendour Of The Seas", "Thamson Majesty" ve "Celebrity Reflection" isimli kruvaziyer gemileriyle personel dahil 12 bin 750 turist giriş yaptı.

Aydın Kuşadası'nda icradan 6 adet satılık gayrimenkul: 1 milyon 950 bin TL!

Aydın İli Kuşadası'nda yer alan gayrimenkuller Kuşadası 1. İcra Dairesi tarafından 16 Eylül 2014 günü saat 09.00 ile 09:10 arası ihaleye çıkıyor.

Kuşadası mavi dünyası ile büyülüyor!

Ege Bölgesi'nin önemli turizm merkezlerinden Kuşadası, karada ve denizde olduğu gibi deniz altındaki güzellikleriyle de büyülüyor. Her yıl yüzbinlerce turist ağırlayan bölge için yapılan araştırmalarda sualtı dünyasının bilinmeyen yönleri çıktı

Kuşadası'ndaki tüm oteller bayram nedeniyle yüzde 100 doluluğa ulaştı!

TÜRSAB Kuşadası Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Fahrettin Çiçek, "Hem dış kaynaklı hem de iç turizmde artan taleple Kuşadası'ndaki tüm oteller yüzde 100 doluluğa ulaştı" dedi.

Kuşadası projeleri 2017 Haberi

Kuşadası projeleri 2017

Yanlış hesap Bağdat'tan döner. Yanlıştan eninde sonunda dönülür. Söylemesi ne kadar kolay... Yanlış Bağdat'a kadar varmışsa yanlışın verdiği zararın hesaplanması imkânsızlaşır. Yanlış planlama vahim sonuçlar doğurur. Kuşadası'nda, yanlış planlamanın ve rant hırsının acıları tek tek çıkmaktadır. Bugün var. Ancak yarının olduğu kimsenin aklına gelmemektedir. Dünde yaşayanlar bugün bugündür deyip yeyip içmiş... Dün, kendisine yapılanı karşılıksız bırakacak değil elbette... Bugün Kuşadası bitme noktasında... Yarına Allah kerim denirse Kuşadası'nın cenazesini artık beraber kılarız. Kuşadası'nda Yavansu adıyla anılan Fantasia otel mevkiden başlayıp Güzelçamlı'ya kadar uzanan hata Karaova denmekteydi. Bölgenin geneli bataklıktı. Güzelçamlı ve Davutlar kıyıda değildi. Daha içerideydi ve dağ yamacına dayanmıştı. Karaova'da pamuk, tütün gibi ürünlerin ziraatı yapılırdı. Daha sonra bölge halkı şeftali tarımına yöneldi. 


Bölgeye Naci Akdoğan öncülüğünde ilk tatil köyü...