25 / 07 / 2024

kuşadası tren yıkım

kuşadası tren yıkım

Kuşadası sahillerindeki yasa dışı işgal ve uygulamalara son vermek amacıyla alınan karar doğrultusunda Güvercinada Caddesi üzerinde bulunan bir işletmede bu sabah saatlerinde yıkım işlemi gerçekleştirildi.

Galatasaray Adası'ndaki yapılar neden yıkıldı?

Galatasaray Adası'nda yıkım işlemlerinin tamamlanmasıyla adaya ne olacağı merak konusu oldu. İstanbul’un en güzel tesisinin adaya yapılması isteniyor.

Galatasaray Adası'nda yıkım başladı!

Büyük bölümü geçtiğimiz yıl İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz sene yıkılan Galatasaray Adası'nda yıkım çalışmaları yeniden başladı. 

Galatasaray Adası'nın yıkım kararı İBB'den!

Galatasaray Adası'ndaki imara aykırı yapıların yıkım kararının İstanbul Büyükşehir Belediyesi Encümenince verildiği bildirildi

Galatasaray Adası yıkılıyor!

Galatasaray Adası'nda yıkım çalışmaları başladı. Yıkım için karada çevik kuvvet ekipleri, denizde ise deniz polisi ve deniz zabıtası yoğun güvenlik önlemleri aldı...

Tarihi Kuşadası Limanı ve Kültürel Rotalar Projesi başlıyor!

Kuşadası Belediyesi’nin GEKA’dan aldığı destek ile hazırladığı “Tarihi Kuşadası Limanı ve Kültürel Rotalar Projesi”nin yaşama geçirilmesi için ilk adım atıldı.

Kuşadası Yeniköy’e taş ocağı mı yapılacak?

Kuşadası Yeniköy’e ÇED süreci devre dışı bırakılarak taşocağı kurulacak. Köylüler, Kuşadası Koruma Derneği ve Doğaseverler Derneği’yle birlikte dava açmaya hazırlanıyor.

Samsun Kuş Cenneti'ndeki konut yıkımı TBMM'de!

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Samsun 19 Mayıs'taki Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği konut yıkımını meclis gündemine taşıdı.

Kuşadası'nda yol yapım çalışmaları başladı!

Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Davutlar Mahallesi Kalkan Sokak'ta sathi kaplama asfalt dökümü için zemin düzenleme çalışmalarına başladı.

Kuşadası Tren Beach Clup yıkıldı!

Kuşadası sahillerindeki yasa dışı işgal ve uygulamalara son vermek amacıyla alınan karar doğrultusunda Güvercinada Caddesi üzerinde bulunan bir işletmede bu sabah saatlerinde yıkım işlemi gerçekleştirildi.

Baysaş İnşaat'ın ikinci adasında yıkım müjdesi!

Baysaş İnşaat ruhsat almasının üzerinden yaklaşık 4 ay geçmesine rağmen ilk blok da 8. kata kadar kaba inşaatını gerçekleştirmiş oldu. Baysaş inşaat iki ay önce boşaltımına başladığı ikinci adasında ise çok kısa süre içerisinde yıkıma hazırlanıyor...

Kuşadası'nda yıkım tebligatı!

Danıştay, çıkarılan iki torba yasayla yargı sürecinden kurtarılmak istenen Kuşadası Limanı'nın özelleştirme ihalesini bir kez daha iptal etti. Kuşadası Limanı, 2003 yılında yapılan özelleştirmeyle İsrailli Ofer grubuna satılmıştı.

Kuşadası'na arıtma müjdesi geldi!

Kuşadası'na arıtma müjdesi geldi. Esat Altungün döneminde projelendirilip, ihaleye çıkarılan ve inşaatına başlanan Kuşadası Körfezi'nin arıtma tesisi inşaatının Haziran ayında tamamlanacağı açıklandı. Kuşadası nihayet arıtma tesisine kavuşuyor.

Kuşadası'na arıtma müjdesi!

Kuşadası'na arıtma müjdesi geldi. M. Esat Altungün döneminde projelendirilip, ihaleye çıkarılan ve de inşaatına başlanan Kuşadası Körfezi' nin arıtma tesisi inşaatının Haziran ayında tamamlanacağı açıklandı.

kuşadası tren yıkım Haberi

kuşadası tren yıkım


Kuşadası'nda Mal Müdürlüğü, Belediye, Emniyet, Jandarma, Vergi Dairesi ve Liman Başkanlığı temsilcilerinden oluşan Kıyı Komisyonu tarafından sahillerdeki yasa dışı işgal ve uygulamalara son vermek amacıyla alınan karar doğrultusunda Güvercinada Caddesi üzerinde bulunan bir işletmede bu sabah saatlerinde yıkım işlemi gerçekleştirildi.


Kuşadası Belediyesi tarafından Kıyı Komisyonu’nun kararını uygulamak amacıyla sürdürülen çalışmalar ve alınan önlemlerle kıyıların halk tarafından hiçbir kısıtlama olmadan rahatça kullanılması hedefleniyor.



Kuşadası...