17 / 05 / 2024

kuşadasına toki mehmet erdem

kuşadasına toki mehmet erdem

AK Parti milletvekilleri Mustafa Savaş ve Mehmet Erdem'in Kuşadası'nda partililerle bir araya geldiği toplantıda Kuşadası'nın sorunları ve başkanlık sistemi konuşuldu. Erdem, Kuşadalılara TOKİ müjdesi verdi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası'ndaki restoranı kiraya verecek!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kuşadası'nda yer alan restoranı 7 yıllığına kiraya verilecek. Söz konusu ihale 15 Haziran 2022 tarihinde saat 12:00'de gerçekleştirecek.

Kuşadası'ndaki gayrimenkul fiyatlarına Afgan dopingi!

Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Genel Başkan Yardımcısı ve Kuşadası Emlakçılar Derneği Başkanı Müslüm Yıldırım, Afganlar’ın Kuşadası’nda yatırımı tercih ettiğini, bu durumun arsa fiyatlarını 5 kata kadar yükselttiğini vurguladı. Bölgede, kiralık evler de karaborsaya düştü.

Kuşadası Belediyesi kaçak yapılaşmaya izin vermiyor!

Kuşadası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatı İmar Kanunu’na aykırı hareket ettiği gerekçesiyle iptal edilen bir işletmeyi mühürledi. 

Kuşadası Uydukent'in imar sorunları çözülüyor!

Kuşadası'na bağlı Uydukent'te imar sorunlarına yönelik sorunlar çözülüyor. Konuyla ilgili müjdeyi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'den açıklama geldi. 

Kuşadası imar planlarına mimarlardan itiraz!

Mimarlar Odası’nın İzmir, Aydın ve Kuşadası temsilcilikleri, Aydın’ın Kuşadası ilçesinde Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın imzasıyla askıya çıkarılan imar değişikliklerine tepki gösterdi. 

Kuşadası'nda inşaat işlerine düzenleme!

Aydın Kuşadası Belediyesi, kentteki inşaat işlerinin İmar Kanunu’na uygun olarak yürütülmesi yönünde talimat gönderdi. 

Kuşadası Körfezi'ne dikkat! Gerilim arttı!

Doç. Dr. Toker, "Batıdaki stres transferi Ege Denizi açıklarına doğru yırtılarak ilerlemekte fakat doğuda Kuşadası Körfezi'nin orda bu stresin boşalmadığını, orda gerilimin artığını görüyoruz" dedi.

Kuşadası'nda Mars Kolonisi konseptli turizm tesisi kurulacak!

Kovid-19 salgını ile beraber turizmde alternatif alan arayışına giren ve çeşitliliği artırmak isteyen şehirlerden Kuşadası’nda “Mars Kolonisi” temasıyla turizm tesisi yapılacak. Belediye Başkanı Ömer Günel, projenin dikkatleri Kuşadası’na çekeceğini ve şehre büyük değer katacağını vurguladı. 

Kuşadası'nda emlak fiyatları fırladı!

Ege Bölgesi'nin turistik ilçesi Kuşadası, geçtiğimiz 1 Haziran'da başlayan normalleşme döneminde şehirler arası seyahat yasağının kalkmasıyla yazlıkçıların akınına uğradı.

Kuşadası’nda bin 500 yıllık ağacın yanına yapılan villa yıkıldı!

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bulunan ve zamanla genişleyen şehrin içinde kalan bin 500 yaşındaki zeytin ağacının yanına villa yapılması engellendi.

Dilan Çıtak: Babam Kuşadası'ndaki evi bana vermedi!

İbrahim Tatlıses 3 yıl önce Kuşadası'nda bulunan sistesinden çoçuklarına birer daire bırakacağını açıklamıştı. Geçtiğimiz gün görüntülen Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, ''Herkese ev verildi, bana verilmedi ama sorun yapmadım'' dedi.

Kuşadası'nda inşaat işçisi 5'inci kattan düştü!

Aydın Kuşadası'nda bir inşaatta çalışan Mehmet Küpçü (41) 5'inci kattan düşerek hayatını kaybetti. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kuşadası Mehmet Sabri Bilici Camisi’nin temeli atıldı!

Kuşadası’nda Soğucak Mahallesi’nde inşa edilecek olan Mehmet Sabri Bilici Camisi’nin temeli atıldı.

kuşadasına toki mehmet erdem Haberi

kuşadasına toki mehmet erdem

AK Parti milletvekilleri Mustafa Savaş ve Mehmet Erdem'in Kuşadası'nda partililerle bir araya geldiği toplantıda Kuşadası'nın sorunları ve başkanlık sistemi konuşuldu. Kuşadası'nın sorunlarına hızlı bir şekilde çözümler getirileceğini söyleyen Erdem, Kuşadalılara TOKİ müjdesi verdi.


Kuşadası Korumar Otel'de partililerle buluşan AK Parti Aydın milletvekilleri Mehmet Erdem ve Mustafa Savaş, Kuşadası'nın sorunlarını ve çözüm önerilerini anlattılar. Turizmin ilk başladığı yer olan Kuşadası'nın arzu edilen seviyede olmadığını belirten vekiller, daha büyük hedeflere yelken açılması gerektiğini söyledi. Milletvekillerinin üç saat gecikmesi nedeniyle geç başlayan toplantıda Kuşadası için yapılan çalışmalar ve hazırlanan projeler anlatıldı. Kuşadası'nda yaşayan dar gelirli aileler için TOKİ projesinin başlatılacağının müjdesi veren AK Parti MKYK Üyesi ve Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, "TOKİ projeleri Aydın'ın birçok ilçesinde başlatılmıştır. Fakat Kuşadası Belediyesi'nin bu yönde bir...