05 / 05 / 2024

kuşadasında kiralık dükkan

kuşadasında kiralık dükkan

Kuşadası Belediye Başkanlığı; mülkiyeti belediyeye bağlı olan 13 dükkanı 3 yıllığına kiraya çıkarıyor. İhaleleri 11 Kasım 2014 tarihinde Salı günü saat 10.00 itibariyle yapılacak.

1933 yılında İstanbul Milli Emlak Müdürlüğü'nden Sultan Ahmet'te kiralık dükkan ilanı!

1933 yılında İstanbul Milli Emlak Müdürlüğü, Azap Kapıda Hacı Ama Mahallesi'nin, Yenikapı Caddesi'ndeki beş dükkan kiralıkmış.

Kuşadası Belediyesi 4 arsa satacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar konut imarlı bu arsaları sakın kaçırmayın!

Aydın İli Kuşadası Belediye Başkanlığı, Aydın Kuşadası'nda yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar Davutlar, Soğucak ve Türkmen'de yer alıyor.

Kuşadası'ndaki imar planı değişikliğine Belediye ve Mimarlar Odası'ndan tepki!

Kuşadası'nda yazlık siteler arasında kalan 22 dönümlük tek yeşil alanın imarı, Özelleştirme İdaresi tarafından “Turizm, ticaret, konut alanı” yapıldı. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ve Mimarlar Odası Başkanı Ümit Acar imar değişikliğine itiraz edeceklerini belirtti.

Kuşadası'nda kentsel dönüşüm müdürlüğü açılacak!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen depremin Kuşadası'nda da oldukça hissedilmesi nedeniyle Kuşadası Belediyesi, ilçede kentsel dönüşüm müdürlüğü açacak. 

Yıldız Tilbe Kuşadası'nda çiftlik kurdu!

Arabesk müziğin sevilen isimlerinden Yıldız Tilbe pandemi döneminde Kuşadası'nda çiftlik kurdu. 

Kuşadası'nda Mars Kolonisi konseptli turizm tesisi kurulacak!

Kovid-19 salgını ile beraber turizmde alternatif alan arayışına giren ve çeşitliliği artırmak isteyen şehirlerden Kuşadası’nda “Mars Kolonisi” temasıyla turizm tesisi yapılacak. Belediye Başkanı Ömer Günel, projenin dikkatleri Kuşadası’na çekeceğini ve şehre büyük değer katacağını vurguladı. 

Kuşadası'nda inşaat işçisi 5'inci kattan düştü!

Aydın Kuşadası'nda bir inşaatta çalışan Mehmet Küpçü (41) 5'inci kattan düşerek hayatını kaybetti. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kuşadası'nda iki tarihi ev turizme kazandırıldı!

Kuşadası Belediyesi’nin Güney Ege Kalkınma Ajansı’ndan (GEKA) aldığı destekle yaşama geçirdiği "Tarihi Kuşadası Limanı ve Kültürel Rotalar Projesi" kapsamında restore edilen iki tarihi Kuşadası evi turizme kazandırıldı...

Hande Ataizi Nişantaşı'nda kiralık dükkan arıyor!

Kanal D’nin merakla izlenen 4 Kadın Zamanı’nın sunucularından olan Hande Ataizi, ticarete adım atıyor. Sunucunun, şu sıralar Nişantaşı civarında kiralık dükkan aradığı iddia edildi.

Tempo City satılık dükkan!

Konut teslimlerinin 2019 Temmuz ayında gerçekleşeceği Tempo City projesi 217 daire ve 17 ticari birimden meydana geliyor. Tempo City satılık dükkan fiyatları 2 milyon 200 bin TL'den başlıyor.

TİGEM Ankara Yenimahalle kiralık dükkan ihalesi iptal edildi!

22 Ağustos'ta yapılacak TİGEM Ankara Yenimahalle kiralık dükkan ihalesi iptal edildi. İptal duyurusu bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Aydın Kuşadası'nda jeotermale ÇED onayı!

Aydın Kuşadası'nda 375 hektarlık alanda Bozyazı Körfez Turizm ve İnşaat A.Ş., jeotermal enerjinin dağıtımı için gerekli olan ÇED izinleri ve işletme ruhsatları için onay verildi.

Kuşadası'nda kamusal zorluklar dışında imar değişikliğine izin yok!

Kuşadası'nda çarpık yapılaşmayı önleme yolunda adımlar atan Belediye, 30 Mart 2014 ten bu yana sadece 11 imar tadilatı yaptı. Belediye artık zorunluluklar dışında imar planını değiştirmiyor.

kuşadasında kiralık dükkan Haberi

kuşadasında kiralık dükkan

Kuşadası Belediye Başkanlığı; mülkiyeti belediyeye bağlı olan 13 dükkanı 3 yıllığına kiraya çıkarıyor. Söz konusu dükkanlar Sahil Ticaret Merkezi, Sabucalı Sokak, Turistik Çarşı ve Turistik Site'de yer alıyor. 


İhaleleri 11 Kasım 2014 tarihinde Salı günü saat 10.00 itibariyle Kuşadası Belediyesi Encümen Salonu'nda Açık Artırma Usulü ile yapılacak. 


İHALE İLANI:


KİRALAMA KUŞADASI BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 106


KUŞADASI BELEDİYE BAŞKANLIĞI NDAN


 Mülkiyeti Kuşadası Belediyesine ait asağ.da özellikleri belirtilen dükkan ve VVC'nin ihalesi 2886 sayılı kanunun 45. Maddesine göre. Açık Arttırma Usulü ile yapılacakt.r.


İHALENİN KONUSU: Dükkan ve WC'nin ihale edilmesi işi.


İHALENİN TARİH VE SAATİ: İhalesi 11.11.2014 tarihinde Sal. günü saat 10:00"dan itibaren Kuşadası Belediyesi Encümen Salonunda yapılacaktır.


İLGİLİ MÜDÜRLÜK : Emlak İstimlak Müdürlüğü


İHALE USULÜ : 2886 Sayılı Kanunun 45. Maddesine göre Açık Teklif Arttırma usulü ile...