04 / 05 / 2024

kuşadasında satılık arsa

kuşadasında satılık arsa

Aydın Kuşadası'nda bulunan 50.800 metrekare yüzölçümlü arsa, Kuşadası 1. İcra Dairesi tarafından 2 Haziran 2015 günü saat 09:40 ile 09:50 arası ihale ediliyor.

Aydın'da 2 milyon TL'ye satılık arsa!

Aydın İli Kuşadası ilçesin de yer alan arsanın toplam bedeli 2 milyon lira olarak belirlendi. Arsanın satışı açık artırma usulüyle 7 Ocak 2014 tarihinde gerçekleşecek...

Aydın'da satılık arsa 1 milyon 860 bin TL!

Aydın İli Kuşadası ilçesinde yer alan arsanın toplam bedeli 1 milyon 860 bin lira olarak belirlendi. Arsanın satışı açık artırma usulüyle 16 Aralık 2013 tarihinde gerçekleşecek...

Kuşadası'nda satılık arsa: 2 milyon 284 bin liraya!

Aydın Kuşadası'nda bulunan arsa 26 Ağustos 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

4 ildeki bina, arsa ve araziler yüzde 20 indirimle satılıyor! Milli Emlak satılık Mayıs 2024! 

Milli Emlak, 4 şehirdeki 36 adet gayrimenkulü satıyor. Söz konusu gayrimenkuller arasında bina, arsa ve araziler yer alıyor. İşte Milli Emlak satılık Mayıs 2024...

1957 yılında Beşiktaş, Arnavutköy Mahallesi'ndeki arsa 840 liraya satılık!

1957 yılında İstanbul Defterdarlığı satılık ve kiralık konutları duyurdu. İlanlar arasında yer alan Beşiktaş Arnavutköy Mahallesi'ndeki arsa 840 liraya satılıyormuş. 

Konut fiyatları mercek altında! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor!

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) ortaklığıyla hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Ocak raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler mercek altına alındı. 

1942 yılında Bahçekapı'da 530 bin liraya satılık arsa!

1942 yılında Bahçekapı'daki arsa belediye tarafından 530 bin liraya satılmış. Belediye arsanın metrekaresi için 505 lira istemiş...

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

Kuşadası Belediyesi'den satılık arsa fırsatı! İhalesi 11 Kasım'da!

Kuşadası Belediye Başkanlığı, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Yayla Mahallesi'nde yer alan 2 kat konut imarlı arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Kuşadası'nda 18.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Kuşadası İcra Dairesi, Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Hacıfeyzullah Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 18 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

Basın İlan Kurumu tarafından güncel olarak icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza ev almak isteyen on binlerce kişi icradan satılık ilanları yakından inceliyor.

Aydın Kuşadası'nda 16.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Kuşadası İcra Dairesi, Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Türkmen Mahallesi, 10 ve 17 parselde yer alan arsayı 16 milyon 564 bin 354 TL'ye icradan satıyor.

Kuşadası'nda 7.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Davutlar Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 7 milyon 238 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Aydın Kuşadası'nda 3.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Aydın İli, Kuşadası, Soğucak Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 316 bin 425 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 19 Temmuz 2018 olarak belirlendi. 

Çorum Belediyesi'nden 9 milyon TL'ye satılık arsa!

Çorum Belediyesi, Gülabibey Mahallesi'ndeki arsa ihale ile satılıyor. Arsa için ihale 18 Mayıs'ta yapılacak..

Sivas Kılavuz Mahallesi'nde 8 milyon TL'ye satılık arsa!

Sivas İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı tarafından Kılavuz Mahallesi'ndeki arsa satılıyor. Arsa için ihale 13 Şubat'ta gerçekleşecek..

kuşadasında satılık arsa Haberi

kuşadasında satılık arsa

Aydın Kuşadası'nda bulunan 50.800 metrekare yüzölçümlü arsa, Kuşadası 1. İcra Dairesi tarafından 4 milyon 64 bin TL'ye satışa çıkarılıyor.Taşınmazın ihalesi açık artırma usulüyle Kuşadası Adalet Sarayı Zemin katta yapılacaktır.


Taşınmaz Güney sınırı dere yatağına cephelidir. Kuşadası Davutlar karayoluna 1100 metre Soğucak Köyüne ulaşımı sağlayan asfalta 200 metre mesafede, denize yaklaşık 1800 metre mesafededir. Ulaşımı halihazırda çevre parsellerin terkleri yapılmadığından stablize dökülmüş, kısmen asfalt yapılmış tarla yolu tarzındaki yoldan yapılmaktadır.


Taşınmaz üzerinde ekonomik değer teşkil edecek ekili dikili ürün ya da yapı yoktur. Doğu Batı Yönünde ve Doğu Batı Aktı dikkate alındığında akstan itibaren güney ve kuzey yönlerinde meyil vardır. Meyil taşınmazda yapılaşma sonrası manzaranın yakalanması açısından yerleşimde pozitif etki oluşturmaktadır. Taşınmazda manzara kısmidir ve panaromiktir.


Arazi yapısı ve güneyinden geçen dere yatağının...