11 / 05 / 2024

kuşdili çayırı yeşil alan olacak

kuşdili çayırı yeşil alan olacak

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Kadıköy’de Kuşdili Çayırı olarak bilinen yerin yeşil alan olması için İBB Meclisi’ne teklifte bulunduğunu ve meclisin bunu geçen ay kabul ettiğini belirtti...

Yeşil bina inşaatları hızlanmalı!

Küresel ısınmanın gittikçe artmasıyla beraber yeşil binaların önemi arttı. Enerji sektörü yeşil bina inşaatlarının artması gerektiğini düşünüyor. 

Nurgül Yeşilçay: Londra’dan ev alacağım!

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, Bebek’te bulunan Pulihoz adlı mekan çıkışında görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden Yeşilçay, “Her çok güzel gidiyor, yaramazlık yok. Londra’dan ev alacağım, yaza da düğün istiyorum” dedi.

Nurgül Yeşilçay ve Necati Kocabay evleri için alışveriş yaptı!

Yapımcı Necati Kocabay ve oyuncu Nurgül Yeşilçay, önceki gün Nişantaşı'nda alışveriş yaptı. Gazetecileri görünce bir hayli şaşıran çift, ev eşyası satan bir mağazaya girerek uzun süre alışveriş yaptı.

Enerji sektörü yeşil bina standartlarıyla tanıştı!

Enerji sektörü yeşil bina standartlarıyla tanıştı. Bursagaz’ın Genel Müdürlük binası, Bursa kent merkezinde LEED-çevre dostu bina sertifikası alan ilk bina olarak kayda geçti.

Evrim Kırmızıtaş, Nurgul Yeşilçay'ın 41. yaşını kutladı!

Evrim Kırmızıtaş, Nurgul Yeşilçay'ın 41. yaşını Asmalımescit Soho House'ta kutladı. Geyece Ömür Gedik,Gül Gölge Saygı gibi isimler katıldı.

Yeşil GYO'nun 100 ay sıfır faiz fırsat kampanyası devam ediyor!

Gerçekleştirdiği projeler ile binlerce aileyi ev sahibi yapan Yeşil GYO, yeni kampanyası ile inşaat sektörüne yine damgasını vuracak.

Elexia Tuzla Yeşil GYO fiyat!

Elexia Tuzla Yeşil GYO projesinde 100 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor. Elexia Tuzla projesinde 1+1, 2+1, 3+1 daireler bulunuyor...

Kuşadası'nda imara açılması istenen yeşil alana red kararı!

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 6 ay önceki toplantısında da reddedilen ve yeniden gündeme getirilen Kuşadası ilçesindeki yeşil alanın konut alanına dönüştürülmesi talebi oybirliğiyle reddedildi.

Kırıkkale Yeşil Vadi Projesi ilk etap çalışmaları incelendi!

Harun Tüfekci, Yeşil Vadi Projesi'ne ilişkin, "Ankara ile Kırıkkale arasındaki bu bölümü çok önemsiyoruz, gereken çalışmaları devam ettireceğiz. Burası yeni çevre yolu ve hızlı trenle beraber Ankara'yla birleşme, bütünleşmeye gidiyor." dedi.

Nurgül Yeşilçay, Levent Oto Sanayi’den atölye kiraladı!

Yoğun çalışma temposundan sonra resme yönelen ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, bir heykeltıraş arkadaşı ile Levent Oto Sanayi’de 250 metrekarelik bir atölye kiraladı.

Yeşil bina kurgusu yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor!

Sektöre 'yeşil bina' olarak yansıyan çevreci projeleri özellikle Türkiye'de konut yatırımı yapan yabancılar tercih ediyor. Ülkemizde yeni yerleşmeye başlayan yeşil bina kurgusu, özellikle Türkiye'de konut yatırımı yapacak yabancıların ilgisini çekiyor

Yeşil binalar Türkiye’de yatırım yapacak yabancıların ilgisini çekiyor!

Avrupa’da oldukça yaygın olan, ülkemizde ise yeni yeni yerleşmeye başlayan yeşil bina kurgusu, özellikle Türkiye’de konut yatırımı yapacak yabancıların ilgisini çekiyor.

Yeşil GYO Innovia 4.Etap'ta 54 ay 0 faiz kampanyası!

İstanbul Beylikdüzü'nde yükselen proje toplam 14 bin adet daireden meydana geliyor. Projenin 1. etabında yaşam başladı. Yeşil GYO Innovia 4.Etap'ta 54 ay 0 faiz kampanyası devam ediyor.

kuşdili çayırı yeşil alan olacak Haberi

kuşdili çayırı yeşil alan olacak


Kadıköy’de Kuşdili Çayırı olarak bilinen yerin yeşil alan olması için İBB Meclisi’ne teklifte bulunduğunu ve meclisin bunu geçen ay kabul ettiğini belirten Başkan Kadir Topbaş, mülkiyeti İBB’ye ait bu yerin yeşil alan olması için de çalışmalara başlayacaklarını anlattı.


“Benim teklifim, meclisimizin onayıyla bir buçuk metre derininden başlayarak altına otopark yapacağız” diyen Kadir Topbaş, şunları kaydetti; “Üstü tamamen yeşil olacak. Betonların kaldırarak yemyeşil bir park düzenlemesi yapacağız. Böylece Kuşdili çayırı da o bölgenin önemli bir mesire alanı haline gelecek. Meclisimiz, E-5 Karayoluna cepheli olan Kuşdili Çayırı’nın kuzeyindeki mülkiyeti İBB’ye ait 17 bin metrekarelik alanının 1.5 emsalli yapılaşmasını da yine benim teklifimle kaldırdı. Orada bulunan bir yapı malzemeleri satış merkezinin tahliyesi ile kontratı 2015’te tamamlanıyor. Boşaltılınca burası da yeşil alana olarak...