07 / 05 / 2024

Kütahya 2015 projeleri

Kütahya 2015 projeleri

Kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor Pazarlar İlçesi Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi için hazırlanan Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili Kütahya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü teknik ekipleri yerinde incelemelerde bulundu.

Kütahya'da 9 ayda 20 proje yapıldı!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu yaptığı basın toplantısında 9 aylık kısa bir süreçte hayata geçirdiği 20'ye yakın projeyi anlattı. Projeler arasında sosyal, kentsel dönüşüm ve inşaat projeleri yer alıyor.

Kütahya'da hazırlanan ulaşım projeleri mecliste!

Kütahya ili ve ilçelerine yönelik olarak hazırlanan projeler meclis gündemine taşındı..

Kütahya Emet yatırımcılarını bekliyor!

Kütahya Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, bölgedeki yatırım ve projeleri anlattı. Koca, yapılacak olan kamu ve özel sektöre ait her türlü yatırımın önünü açmaya çabaladıklarını söyledi.

Kütahya Emet'te yatırımların önü açılıyor!

Kütahya Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı. Koca, ''İlçede her türlü yatırımların önünü açıyoruz'' diye konuştu.

Kamil Saraçoğlu: Kütahya'nın 2017 projeleri hazır!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, bölgedeki yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Saraçoğlu, ''2017 projelerimiz hazır'' dedi.

Kütahya’da 8 bin 578 konut el değiştirdi!

Kütahya’da son 1 yılda 8 bin 578 konutun satış sonucu el değiştirdiği bildirildi. TÜİK Bölge Müdürü Mehmet Akyol, yaptığı açıklamada, "2015 yılında Kütahya’da 7 bin 911 olan toplam konut satışı, 2016 yılında yüzde 8,4 artarak 8 578 olarak gerçekleşmiştir.

Kütahya Emet Yenice grup köy yolu açıldı!

2015-2016 yılı onarım ve stabilize programında grup köy yolunda bulunan Emet İlçesi Yenice, Göncek ve Doğanlar köylerine hizmet vermek için Kütahya İl Özel İdaresi tarafından yapılan 5 km’lik yolun alt yapı çalışmalarının ardından başlatılan sıcak asfalt çalışmalarında sona gelindi.

Kütahya Tavşanlı Otogarı'nın inşaatı bitti!

Kütahya Tavşanlı'nın 19 mahalle muhtarı Göbel Termal Tesisleri'nde ilçe yöneticileriyle bir araya geldi. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, bu tür istişare toplantılarının son derece verimli sonuçlar ortaya çıkardığını söyleyerek projeleri anlattı.

Kütahya Modern, MIPIM Fuarı'nda yoğun ilgi gördü!

İnşaat tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projeleri Uşak ve Kütahya Modern Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen MIPIM Fuarına damgasını vurdu.

Vakıf GYO Kütahya İş Merkezi 2015 değerleme raporunu yayınladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı gayrimenkul portföyünde bulunan Kütahya İli Merkez İlçesindeki Kütahya/Merkez İş Merkezi'ne ait 2015 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Kütahya İnköy TOKİ emekli kura başvuruları!

Kütahya İnköy TOKİ emekli kura başvuruları devam ediyor. Son başvuru tarihi 30 Aralık 2015 olarak belirlenen projede 2 oda 1 salon şeklinde tasarlanan konutlar bulunuyor.

Kütahya Bor Tuzu Ocağı projesinin toplantısı 29 Aralık'ta!

Kütahya İli Hisarcık İlçesi'nde bulunan Bor Tuzu Ocağı İşletme İzin Alanının Genişletilmesi projesinin yapılmasına ilşkin ÇED toplantısı 29 Aralık 2015 günü saat 14:30'da gerçekleşecek.

Kütahya'da 5 yıllığına kiralık akaryakıt istasyonu!

Kütahya İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Kütahya Gaybi Efendi Mahallesi'nde bulunan Akaryakıt ve LPG Oto Gaz Satış İstasyonunu 5 yıllığına kiraya verecek. İhalesi 17 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Kütahya İnköy TOKİ Emekli Evleri başvuru!

Kütahya İnköy TOKİ Emekli Evleri başvuru süreci 9 Aralık 2015 tarihinde başlayacak. Fiyatları henüz belli olmayan projede 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Kütahya 2015 projeleri Haberi

Kütahya 2015 projeleri

Kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor Pazarlar İlçesi Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi için hazırlanan Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili Kütahya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü teknik ekipleri yerinde incelemelerde bulundu. Pazarlar İlçesi Hoca Ahmet Yesevi Mahallesinin tamamı riskli alan ilan edildiği ve bu çerçevede Kentsel Dönüşüm Projesinin uygulanacağı bildirildi. Kütahya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü İmar Şube Müdürü Ümit Şen Başkanlığındaki teknik ekip tarafından Hoca Ahmet Yesevi Mahallesinde oluşacak yapı modelleri ve alt yapı sistemleri yerinde incelendi. Hoca Ahmet Yesevi Mahallesinde yapılan incelemeye Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, Fen İşleri Müdürü Hasan Uçan ve Kütahya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü teknik ekipleri katıldı. Bu konuda açıklama yapan Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, "6306 sayılı (Afet riski altındaki alanların dönüştürülmesi) hakkındaki...