21 / 05 / 2024

Kütahya 2016 projeleri

Kütahya 2016 projeleri

Çini diyarı Kütahya, ses getirecek yeni nesil yatırımlara hazırlanıyor. Ulaşım sorunlarını çözen şehir yakın zamanda tamamlayacağı projelerle termal turizmi alanında birçok ülkeden ziyaretçi çekecek...

Kütahya'da hazırlanan ulaşım projeleri mecliste!

Kütahya ili ve ilçelerine yönelik olarak hazırlanan projeler meclis gündemine taşındı..

Kütahya Belediyesi yeni hizmet binası yükseliyor!

Yapımına Eylül 2016 tarihinde başlanan Kütahya Belediyesi yeni hizmet binası hızla yükseliyor.

Kütahya Emet yatırımcılarını bekliyor!

Kütahya Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, bölgedeki yatırım ve projeleri anlattı. Koca, yapılacak olan kamu ve özel sektöre ait her türlü yatırımın önünü açmaya çabaladıklarını söyledi.

Kütahya Emet'te yatırımların önü açılıyor!

Kütahya Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı. Koca, ''İlçede her türlü yatırımların önünü açıyoruz'' diye konuştu.

Kamil Saraçoğlu: Kütahya'nın 2017 projeleri hazır!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, bölgedeki yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Saraçoğlu, ''2017 projelerimiz hazır'' dedi.

Kütahya’da 8 bin 578 konut el değiştirdi!

Kütahya’da son 1 yılda 8 bin 578 konutun satış sonucu el değiştirdiği bildirildi. TÜİK Bölge Müdürü Mehmet Akyol, yaptığı açıklamada, "2015 yılında Kütahya’da 7 bin 911 olan toplam konut satışı, 2016 yılında yüzde 8,4 artarak 8 578 olarak gerçekleşmiştir.

Kütahya'da 9 bin 554 iş yeri ve konut satıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, 2016'da Türkiye'de toplam 1 milyon 567 bin 295 iş yeri ve konutun satıldığını açıkladı. Kütahya'da ise 9 bin 554 olarak belirtildi.

Vakıf GYO Kütahya İş Merkezi 2016 değerleme raporu yayınlandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Vakıf GYO Kütahya İş Merkezi 2016 değerleme raporu yayınlandı.

TOKİ Kütahya Şaphane 3. Etap son başvuru günü bugün!

Kütahya Şaphane 3. Etap Belediye Projesi’nde sözleşme imzalama İşlemleri 07 Kasım – 25 Kasım 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

TOKİ Kütahya alt gelir grubu başvuruları 2016!

TOKİ Kütahya alt gelir projesinde 1 adet daire açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor. İşte TOKİ Kütahya alt gelir grubu başvuruları 2016 detayları...

TOKİ Kütahya Pazarlar Alt Gelir Grubu başvuruları 2016!

TOKİ'nin 112 konutluk Kütahya Pazarlar Toplu Konut Uygulaması projesindeki 9 adet konut kurasız satılacak. İşte, TOKİ Kütahya Pazarlar Alt Gelir Grubu başvuruları 2016...

TOKİ Kütahya Simav Alt Gelir Grubu 2016 başvuruları!

TOKİ'nin Kütahya Simav'da alt gelir grubu için hayata geçirdiği projenin stoklarında yer alan 1 adet konut kurasız satılıyor. İşte, TOKİ Kütahya Simav Alt Gelir Grubu 2016 başvuruları...

Kütahya Emet Yenice grup köy yolu açıldı!

2015-2016 yılı onarım ve stabilize programında grup köy yolunda bulunan Emet İlçesi Yenice, Göncek ve Doğanlar köylerine hizmet vermek için Kütahya İl Özel İdaresi tarafından yapılan 5 km’lik yolun alt yapı çalışmalarının ardından başlatılan sıcak asfalt çalışmalarında sona gelindi.

Kütahya 2016 projeleri Haberi

Kütahya 2016 projeleri


Çini diyarı Kütahya, ses getirecek yeni nesil yatırımlara hazırlanıyor. Ulaşım sorunlarını çözen şehir yakın zamanda tamamlayacağı projelerle termal turizmi alanında birçok ülkeden ziyaretçi çekecek

Türkiye'nin tarihi şehirlerinden Kütahya kabuğunu kıracak yeni atılımlara hazırlanıyor. Çini, seramik ve porselende sadece Türkiye'nin değil, dünyanın sayılı üretim kentlerinden biri olmayı başaran Kütahya'nın yeni hedeflerinden biri turizm olarak belirlendi. Zengin termal kaynaklara sahip olan Kütahya, bünyesinde barındırdığı fizik tedavi hastanesi ve diğer termal merkezleriyle romatizmadan, felç hastalıklarına, kadın hastalıklarından, sinirsel rahatsızlıklara kadar bir dizi hastalığa şifa dağıtıyor. Kütahya valiliğinin de desteğiyle belirlenen yol haritasında bu alanda önemli yatırımlar hayata geçirilecek. 


ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR 

Şehrin hem karayolu hem de havayolundaki ulaşım sorunlarının çözülmesi Kütahya'nın bu alandaki hedeflerine ulaşmasında büyük avantaj sağlıyor. Uluslararası Zafer Havalimanı şehir merkezine 41 kilometre mesafede...