18 / 05 / 2024

kütahya 21. Yüzyıl Eğitim ve Kültür Derneği

kütahya 21. Yüzyıl Eğitim ve Kültür Derneği

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde, bir sivil toplum kuruluşunda gönüllü olarak çalışan 8 genç, köy ilkokulunun bakım ve onarımını yaptı.

Türkiye yüzyılı projeleri için kollar sıvandı! Dev projeler geliyor...

Türkiye yüzyılı projeleri için kollar sıvandı. Bu kapsamda Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren ihalesine bu yıl çıkılacak. Çukurova Havalimanı önümüzdeki günlerde açılacak. İşte detaylar...

Yüzyıl Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi Kuruldu!

Yüzyıl Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi Şişli’de 100.000,00 TL sermaye bedeliyle Furkan Karpuz tarafından kuruldu.

0.79 faizle 10 yıl vade fırsatıyla evini dönüştürmeyen kalmasın! Yüzyılın Dönüşüm projesine yoğun ilgi!

Sağlıksız stoku yenilemek için başlatılan yüzyılın dönüşüm hamlesine ilgi oldukça yoğun. 1 hafta gibi kısa sürede kampanyaya 34 bin 425 binada, 446 bin 577 bağımsız bölüm için başvuru yapıldı. En çok başvuru yapan ilçe Bahçelievler olurken onu Güngören takip etti.

Yüzyıl Proje Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzyıl Proje Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Yıldız tarafından kuruldu.

Kütahya'da kira karşılığı yapım işi ihalesi!

Kütahya Belediye Başkanlığı, Kütahya'da kira karşılığı yapım işi ihale ediyor. İhale 21 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek.

Gayrimenkulde 21. Yüzyılın trendi yeşil binalar oldu!

Gayrimenkul Danışmanı Mecit Osmanlı, 'Gayrimenkulde 21. Yüzyılın Trendi: Yeşil Binalar'ı kaleme aldı. İşte Mecit Osmanlı'nın o yazısı...

TOKİ Kütahya İnköy'de teslim dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya İnköy projesinde teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Kütahya Belediyesi kat karşılığı inşaat ihalesi 28 Ağustos'ta!

Kütahya Belediyesi, Yıldırım Beyazıt Mahallesinde yer alan Kentsel Çalışma Sahası Tesisleri Alanında bulunan taşınmaz üzerinde kat karşılığı yapım işi ihale ediyor..

Emlakçılık yüzyılın en iyi 5 mesleği arasında olacak!

Emlak yasasının çıkmasıyla emlak sektörünün çok güçlü bir statüye, kaliteye sahip olacağını ifade eden Emlak Uzmanı Ruhullah Meriç, "Emlakçılık önümüzdeki yüzyılın en iyi 5 mesleği arasında olacak" dedi...

Bağcılar Yüzyıl Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Bağcılar'a bağlı Yüzyıl Mahallesi, 1974 ada, 1, 2, 3 parseller ile bir kısım tescil harici alana ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıda..

TOKİ Kütahya İnköy başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Kütahya İnköy projesinde yer alan 39 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

21. yüzyılın en önemli sorunu toprak!

Nüfus artışı, iklim değişikliği, kitlesel göç nedeniyle 21. yüzyılda karşı karşıya olduğumuz sorunlar arasında toprak sorunu önemli bir yer tutuyor.

Yüzyıl İnşaat'tan inşaat sektörüne yeni soluk!

Kahramanmaraş’ta inşaat sektörüne yeni bir soluk getiren Yüzyıl İnşaat, yüz yıllık projelerle geliyor. Bölgedeki inşaat sektörüne genç bir bakış açısıyla hem modern hem de nostaljik yapılar kazandırmayı amaçlıyor.

kütahya 21. Yüzyıl Eğitim ve Kültür Derneği Haberi

kütahya 21. Yüzyıl Eğitim ve Kültür Derneği

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde, bir sivil toplum kuruluşunda gönüllü olarak çalışan 8 genç, köy ilkokulunun bakım ve onarımını yaptı.


Domaniç 21. Yüzyıl Eğitim ve Kültür Derneğinde gönüllü olarak çalışan Sezgin Şimşek, Şevket Özdemir, Aykut Güleç, Semih Okumuş, Ahmet Engin, Engin Öztürk, Rasim Kaçmaz ve Cahit Demiröz, 10 öğrencinin eğitim gördüğü Fıranlar Köyü İlkokulunun dış cephesinin sıva ve boyasını, çatı ve tuvaletlerin bakım ve onarımını gerçekleştirdi.


Dernek Başkanı Cahit Demiröz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Domaniç'in yardımsever vatandaşlarının maddi destek verdiği Fıranlar Köyü İlkokulunun tamir ve bakımlarını 8 koca yürekli gönüllü gençle gerçekleştirdiklerini söyledi.


Yaptıkları çalışmanın tamamen gönüllülük esasında dayandığını ifade eden Demiröz, şöyle konuştu:

"Sekiz koca yürekli gencimiz ile özellikle köy okullarımızın ihtiyaçlarını kendimize görev bildik. Bu yapmış olduğumuz çalışma tam bir sosyal sorumluluk projesidir....