17 / 06 / 2024

kütahya asfaltlama çalışması

kütahya asfaltlama çalışması

Kütahya’nın Hisarcık İlçe Belediyesince ilçe merkezinde başlatılan asfalt çalışmalarında yollara yaklaşık 10 bin ton beton asfalt serildiği bildirildi.

İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım'da tapular teslim edildi! Türkiye’nin en büyük 'yerinde kentsel dönüşüm' çalışması!

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi’nde inşaat çalışmaları tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerine tapularını teslim edildi. Söz konusu proje Türkiye’nin en büyük, “yerinde kentsel dönüşüm” çalışması olarak biliniyor. 

ÇEİS'ten İş Sağlığı ve Güvenliği Günü’ne özel farkındalık çalışması!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) 28 Nisan İş Sağlığı ve Güvenliği Günü’ne Özel gerçekleştireceği farkındalık çalışmasında mekanik tasarımlar temasını ele aldı. 

Silivri'de yıkım çalışması yapılan binadan düşen işçi yaralandı!

İstanbul Silivri'de deprem sonrası boşaltılan binada yıkım çalışması yapan inşaat işçisi, 3. kattan düşerek yaralandı.

Elazığ'da 19 bin 300 bağımsız bölümden oluşan konut çalışmasını başlattık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Elazığ'da yaklaşık 19 bin 300 bağımsız bölümden oluşan konut çalışmasını başlattık ve bu çalışma gerçekten yeni Elazığ için Türkiye'ye ve dünyaya örnek gösterilebilecek." dedi.

Diyarbakır Hevsel Bahçeleri'ne dökülen hafriyatın kaldırılma çalışması sürüyor!

UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Hevsel Bahçeleri'ne dökülen hafriyatın kaldırılma çalışması sürüyor...

Kırgızistan'da inşaat malzeme pazarlarının çalışmasına izin verildi!

Kırgızistan'da 25 Mart'ta ilan edilen OHAL bu gece itibarıyla bitti, inşaat malzeme pazarlarının çalışması için izin çıktı...

Kütahya Vefa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı! 

Vefa Mahallesinde gerçekleştirilecek olan yerinde kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Kütahya Belediyesi ekipleri, hak sahiplerinden teslim aldığı konutların yıkım çalışmalarına başladı...

Üsküdar'da bina yıkım çalışmasında 2 işçi yaralandı!

Üsküdar'da bir binanın yıkım çalışmasında kopan beton blok sonucunda 2 işçi yaralandı. Tedavi altına alınan işçilerin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Elazığ'da köklü bir dönüşüm çalışması başlatacağız!

Çevrecilik ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum TOKİ'nin 400 konut yapımı için projelendirme çalışmasına başladığını belirterek; "Bir de elimizde 400 rezerv konut var. Bunları da bilhassa binaları yıkılan vatandaşlarımızla görüşmek suretiyle değerlendireceğiz" dedi...

Kütahya ulaşım çalışmalarına ilişkin 3 soru mecliste!

CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Emet, Tavşanlı, Domaniç ve Kütahya yol çalışmalarının ne zaman bitirileceği hakkında soru önergesi hazırladı..

Kütahya Emet'te yıkım çalışmaları başladı!

Kütahya’nın Emet ilçesinde, Osmanlı döneminde kurulan ve daha sonra önce istimlak edilen Çalcağıl köyünde yıkım çalışmaları başlatıldı.

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışması TBMM'de!

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışmasına ve çıkan hafriyatın satışıyla ilgili iddialar meclis gündemine taşındı. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kütahya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Kütahya İl Genel Meclisinin kararıyla onaylanan Emet ilçesinin köy yollara bakım, onarım, sıcak asfalt çalışmalarına başlanacak.

kütahya asfaltlama çalışması Haberi

kütahya asfaltlama çalışması

Kütahya’nın Hisarcık İlçe Belediyesince ilçe merkezinde başlatılan asfalt çalışmalarında yollara yaklaşık 10 bin ton beton asfalt serildiği bildirildi. Halil Kurnaz Bulvarındaki asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Akçay, ilçe merkezindeki Süleyman Demirel Bulvarı, Zekeriya Kaplan Caddesi, Halil Kurnaz Bulvarı ve Güner Önce Caddesinde bir süre önce başlatılan beton asfalt çalışmalarının bitme aşamasına geldiğini söyledi. Akçay,” Belediyemizin hizmet alanına giren her yerde yaşayan halkımıza hizmet vermek için geceli gündüzlü çalışıyoruz. Yaklaşık bir ay önce ilçe merkezindeki Süleyman Demirel Bulvarı ve Zekeriya Kaplan Caddelerinde başlatılan beton asfalt çalışmaları tamamlandı. Güner Önce Caddesinden Halil Kurnaz Bulvarı ve TOKİ kavşağı istikametinde beton asfalt çalışmaları ise tamamlanmak üzere. Çalışmalarda toplam 5 kilometrelik yola yaklaşık 10 bin ton beton asfalt malzemesi serildi. Amacımız...