23 / 07 / 2024

Kütahya eğitim yatırımı

Kütahya eğitim yatırımı

Kütahya'nın Emet ilçesinde, Gazi Kemal İlkokulu inşaatının tamamlandığı açıklandı. 3 milyon 500 bin TL'ye mal olan 16 derslikli okul bir buçuk ay içerisinde hizmete girecek.

Gayrimenkul Yatırım Fonları'nda yeni sayfa! Artık inşaat projelerine yatırım yapılabilecek!

Gayrimenkul Yatırım Fonlarına İlişkin Esaslar Tebliği’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ Resmi Gazete’de yayımlandı. Kararı değerlendiren Neo Portföy Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yener Yıldırım, Gayrimenkul Yatırım Fonları (GYF) için yeni bir sayfa başladığını açıkladı. 

Arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler dikkat! İşte Kırklareli’de toprak yatırımı için fırsat bölgeler!

Toprak Yatırımcısı ve Danışmanı Aksel Melkonyan resmi X hesabı üzerinden Kırklareli’de toprak yatırımı için halen fırsat olan bölgeleri paylaştı. 

Uzman isim yatırımcıları uyardı! Dolar, borsa ve kripto para yatırımcısı batıyor! Arsa-tarla yatırımı yapanlar kazanıyor

Milyonlarca yatırımcı elindeki birikmiş parasını çeşitli yatırım araçlarında değerlendiriyor. Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin sosyal medya hesabından dolar, borsa ve bitcoin yatırımcısının kaybettiğini, arsa ve tarla yatırımcısının her zaman kazandığını açıkladı.

Fon almak mı mantıklı, altın almak mı? İşte yatırımcısına 5 yılda en çok kazandıran yatırım aracı!

Ellerindeki parayı değerlendirmek isteyenler vatandaşlar çeşitli yatırım araçlarını tercih ediyor. Bunlardan biri de hisse senedi fonları.  Peki hisse senedi fonu almak mı mantıklı altın almak mı? 5 yıllık verilere göre çıkan sonuç...

Toprak yatırımında sizi kurtaracak stratejik yöntem açıklandı. Bütçeniz olsa bile bunu yapmayın!

Fiyatların artışı ve vergi söylentileri yatırımcıyı konuttan uzaklaştırırken, arsa özellikle de toprak yatırımı ön plana çıkıyor. Peki toprak yatırımında daha çok kazanmak için nasıl hareket etmek gerekiyor. İşin uzmanı açıkladı.

Kıbrıs'a yatırım yapmak isteyenler dikkat! 3 milyon 900 bin liradan başlayan arsa fırsatı!

Yerli ve yabancı yatırımcılar Kıbrıs'a yönelmeye başladı. Özellikle Güney Kıbrıs yatırımcıların en çok tercih ettiği bölge haline geldi. Kıbrıs'ta şimdi de 3 milyon 900 bin liradan başlayan fiyatlarla arsa yatırımı fırsatı sunuluyor.

Büyükşehirlerde yüksek kira yerine bu ilde 1+0 ev yatırımı daha mantıklı! 30 bin TL'ye bile arazi alabilirsiniz!

Son zamanlarda arsa ve arazi yatırımlarına olan talep artarken, toprak yatırımcısı Aksel, peş peşe arazi yatırımında mantıklı yerleri açıklıyor. İşte 30 bin TL'ye bile arazi alınabilen o il...

Toprak yatırımı yaparken neye dikkat edilmeli? Uzmanı açıkladı! Asıl önemli olan hikayesi... 

Elinde birikimi olan yatırımcılar çeşitli yatırım araçlarını tercih ediyor; bunlardan biri de toprak yatırımı. Peki toprak yatırımı yaparken neye dikkat edilmeli. Uzmanı açıkladı...

910 milyon dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın, 415 milyon doları yabancıya gayrimenkul satışından!

Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED), 2024 yılının Ocak ayında Türkiye'ye 910 milyon dolar değerinde uluslararası doğrudan yatırım (UDY) girişi olduğunu, bunun 415 milyon dolarlık bölümünün yabancılara gayrimenkul satışından oluştuğunu belirtti.

Yunanistan 'altın vize' için değişikliğe gidiyor! Yatırım tutarında sınır 800 bin euro olacak!

Yunanistan'da yatırım yapma karşılığında kişilere oturma izni sağlanmasını öngören 'altın vize' için gereken minimum tutarın 800 bin euroya çıkarılacağı söyleniyor. 

1.2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın, 256 milyon doları yabancılara gayrimenkul satışından!

Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED), 2023 Kasım'da Türkiye'ye 1 milyar 260 milyon dolar değerinde uluslararası doğrudan yatırım (UDY) girişi olduğunu, bunun 256 milyon dolarının yabancılara gayrimenkul satışından oluştuğunu açıkladı. 

Yapı sektöründe 7,7 milyar dolarlık enerji verimliliği yatırımı yapılacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, 2024-2030 senelerinde enerji verimliliği odağında yapı sektörüne 7,7 milyar dolar yatırım yapılacağını açıkladı. İşte haberin detayları...

1,2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın 223 milyon doları yabancıya gayrimenkul satışından!

Uluslararası Yatırımcılar Derneği tarafından açıklanan rakamlara göre, Ekim'deki 1,2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın 223 milyon doları yabancıya gayrimenkul satışından geldi. İşte o rakamlar...

Kütahya eğitim yatırımı Haberi

Kütahya eğitim yatırımı

Kütahya'nın Emet ilçesinde inşa edilen Gazi Kemal İlkokulu'nda çalışmalar tamamlandı. İlçede bulunan diğer okullarda eğitime devam eden öğrenciler okullarına dönmek için gün sayıyor.

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre, toplam 3 milyon 500 bin TL'ye mal olan 16 derslikli okulun en üst katında 260 kişilik anfi türü konferans salonu ve 60 kişilik toplantı salonu bulunuyor. Okulun bir buçuk ay içerisinde tamamen bitirilip hizmete açılması planlanıyor.

Emet ilçesine eğitim çalışmalarını incelemek için  bir ziyaret gerçekleştirdiklerini söyleyen Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, ''Ziyaret kapsamında Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından yapılan Emet ilçemizdeki eğitim yatırımlarını yerinde inceleme fırsatı bulduk. İçinde bulunduğumuz Gazi Kemal ilkokulu binamız 16 derslikli, toplantı salonları olan ve üzerinde 260 kişilik büyük bir salonu olan  akustik yapısına dikkat edilerek yapılmış...