09 / 05 / 2024

Kütahya Emet 3.Etap TOKİ başvuru

Kütahya Emet 3.Etap TOKİ başvuru

Kütahya Emet 3.Etap TOKİ projesinde başvurular başladı. Satış işlemlerinin i T.C. Ziraat Bankası A.Ş Emet Şubesi aracılığıyla yürütüleceği projede başvurular ilgili bankanın şubeleri tarafından kabul edilecek.

Kütahya ve Gaziantep'te 17 adet arsa satılıyor! Belediyeler ihale tarihini açıkladı! 

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ile Gaziantep Oğuzeli'ndeki 8 adet arsa satılıyor. Peki satış ihaleleri ne zaman? Arsaların fiyatları ne kadar? 

Kütahya'da 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor! Hem KDV, hem emlak vergisi ödemesi yok!

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor. Peki KDV'den ve 5 sene süreyle emlak vergisinden muaf olan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

Kütahya Emet TOKİ'de 3+1 evler 3 bin 187 TL taksitle!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kütahya Emet projelerinin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Kütahya Emet projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Emet TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kütahya Emet 2022 ucuz konut projesi...

Konya Beyşehir 3. Etap TOKİ'de sözleşmeler imzalanıyor!

TOKİ idaresi ve Beyşehir Belediyesi ortaklığı ile hayata geçirilen Beyşehir Küçükavşar 3. Etap Toplu Konut Projesi için sözleşmeler imzalanmaya başladı.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nde sona doğru!

Antalya Büyükşehir Belediyesi 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nde çalışmalar hızla devam ediyor. Son olarak katener direklerin tel bağlantılarının yapıldığı proje içerisinde yeni yaya üst geçitlerinin de yapımı tamamlandı.

Sağlık çalışanları için satışa sunulan KİPTAŞ Silivri 3. Etap proje detayları!

KİPTAŞ Silivri 3. Etap Projesi'nde kalan 37 stok konut sağlık çalışanları için yarın satışa sunuluyor. 261  bin 789 TL'den başlayan fiyatlarla satılan konutlardan sadece sağlık çalışanları yararlanabilecek.  İşte KİPTAŞ Silivri 3 Etap proje detayları...

TOKİ'den Kütahya'ya 3 yeni okul! İhalesi bugün!

Kütahya İli, Gediz İlçesi, Dayınlar Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Yapısı; Merkez İlçesi, Servi Mahallesi 16 Derslikli Eğitim Yapısı ve Yıldırım Beyazıt Mahallesi 24 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatları İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Kütahya'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Kütahya İli, Gediz İlçesi, Dayınlar Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Yapısı; Merkez İlçesi, Servi Mahallesi 16 Derslikli Eğitim Yapısı ve Yıldırım Beyazıt Mahallesi 24 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatları İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Kütahya'ya 3 yeni okul!

Kütahya İli, Gediz İlçesi, Dayınlar Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Yapısı; Merkez İlçesi, Servi Mahallesi 16 Derslikli Eğitim Yapısı ve Yıldırım Beyazıt Mahallesi 24 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatları İşi (E- İhale) ihalesi 13 Ocak 2021 tarihinde yapılacak.

TOKİ Kütahya 143 konut ihalesi 3 Kasım'da!

Kütahya İli Çavdarhisar İlçesi 4. etap 143 Adet Konut İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 3 Kasım 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap teslim edildi!

KİPTAŞ Silivri 3. Etap'ta teslimler gerçekleştirildi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün anahtar teslim törenine katıldı ve İlk talihlilerden Sıla-Hüseyin Ariş'e evlerinin anahtarını teslim etti...

KİPTAŞ Silivri 3. Etap bugün teslim ediliyor!

KİPTAŞ Silivri 3. Etap Sosyal Konut Projesi’nde yer alan 1.513 konutun teslimleri bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek. 

KİPTAŞ Silivri 3. Etap'ta teslimler başlıyor!

KİPTAŞ Silivri 3. Etap Sosyal Konut Projesi’nde yer alan 1.513 konut hak sahiplerine teslim ediliyor. Kura töreni Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Kütahya Emet 3.Etap TOKİ başvuru Haberi

Kütahya Emet 3.Etap TOKİ başvuru

Kütahya Emet 3.Etap TOKİ projesinde 75 metrekare ile 106 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip olan 79 adet daire açık satışa sunuluyor.


Kütahya Emet 3.Etap TOKİ projesinde satışlar kurasız, başvuru önceliğine göre yapılacak. Projede satışlar Ziraat Bankası A.Ş Emet Şubesi aracılığıyla yürütülecek.


Kütahya Emet 3.Etap TOKİ başvuruları bugün başladı. Projedeki dairelerin başvuruları  ilgili bankanın şubeleri tarafından 31 Aralık'a kadar kabul edilecek. 


Kütahya Emet 3.Etap TOKİ projesinde 75 metrekare daireler 62 bin 71 TL ile 75 bin 126 TL arasında, 106 metrekare daireler 97 bin 852 TL ile 98 bin 293 TL arasında  değişen fiyat seçenekleriyle satılıyor. 


Satış duyurusu için