06 / 05 / 2024

Kütahya Emet yıkım

Kütahya Emet yıkım

Kütahya’nın Emet ilçesinde, Osmanlı döneminde kurulan ve daha sonra önce istimlak edilen Çalcağıl köyünde yıkım çalışmaları başlatıldı.

Kütahya'da yürütülen kentsel dönüşüm uygulamaları TBMM'de!

Kütahya'da yürütülen kentsel dönüşüm uygulamaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kütahya Emet'te yıkım çalışmaları başladı!

Kütahya’nın Emet ilçesinde, Osmanlı döneminde kurulan ve daha sonra önce istimlak edilen Çalcağıl köyünde yıkım çalışmaları başlatıldı.

Kütahya İnköy TOKİ 28 Kasım 2017 kura sonucu listeleri!

Kütahya İnköy TOKİ 28 Kasım 2017 kura sonucu listeleri henüz açıklanmadı. Kütahya İnköy TOKİ 28 Kasım 2017 kura sonucu listeleri açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

28 Kasım 2017 TOKİ Kütahya İnköy Alt Gelir kura sonuçları!

TOKİ İnköy Alt Gelir Grubu projesinin kura çekilişi bugün yapılacak. 28 Kasım 2017 TOKİ Kütahya İnköy Alt Gelir kura sonuçları açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Kütahya Emet 219 konut ihalesi 6 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Kütahya İli, Emet İlçesi'nde yeni konut üretimine başlıyor. TOKİ Kütahya Emet 219 konut için ihale tarihi belirlendi.

Kütahya İnköy Mahallesi'nde mera alanına müze mi yapılacak?

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Kütahya İnköy Mahallesi'nde mera alanına yapılmak istenen müze inşaatına ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanal, Kütahya İnköy Mahallesi'nde mera alanına neden müze yapılmak istendiğini sordu..

Kütahya Emet yatırımcılarını bekliyor!

Kütahya Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, bölgedeki yatırım ve projeleri anlattı. Koca, yapılacak olan kamu ve özel sektöre ait her türlü yatırımın önünü açmaya çabaladıklarını söyledi.

TOKİ Kütahya Emet Konutları'nın yeri belli oldu!

Kütahya Emet Belediye meclisinin Haziran ayı toplantısında kabul edilip İmar komisyonuna sevk edilen Emet 4. TOKİ konutlarının yapım yeri belli oldu

TOKİ Kütahya Merkez Yıldırım Beyazıt Mahallesi'ne 24 derslikli ilköğretim okulu yaptıracak!

TOKİ Kütahya Merkez Yıldırım Beyazıt Mahallesi'ne 539 ada 7 parsel üzerinde 24 derslikli ilköğretim okulu inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 26 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak.

TOKİ Kütahya İnköy başvuruları ne zaman bitiyor?

TOKİ Kütahya İnköy'de yüzde 20 peşinatta kalan kısım 240 ay taksitlendiriliyor. Projede 75 metrekare büyüklüğe sahip daireler bulunuyor. Peki TOKİ Kütahya İnköy başvuruları ne zaman bitiyor?

TOKİ Kütahya İnköy emekli başvuruları ne zaman?

TOKİ Kütahya İnköy'de yüzde 12 peşinatla ödeme yapabilmek mümkün. Projede toplam 300 adet konut emekli kategorisinde satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Kütahya İnköy emekli başvuruları ne zaman?

Kütahya Hüdarabbim Camii için yıkım kararı!

Kütahya'da Vali Şerif Yılmaz'ın tepki çeken "Orada İsrail ajanlığı öğretildiği için kapattım" sözleriyle kamuoyunun gündemine gelen Hüdarabbim Camii, bu kez yıkım kararıyla gündemde. İşte ayrıntılar...

Kütahya Emet Cevizdere İlköğretim Okulu yıkılıyor!

19 Mayıs 2011 Simav depreminde zarar gören Kütahya’nın Emet Cevizdere İlköğretim Okulu’nun yıkımına başlandı. Yıkılan Cevizdere ilköğretim okulunun yerine çalışmalar tamamlandıktan sonra yeniden modern bir okul yapılacak.

Kütahya Emet yıkım Haberi

Kütahya Emet yıkım

Kütahya Emet'te Osmanlı döneminde kurulan ve kısa süre önce istimlak edilen Çalcağıl köyünde yıkım çalışmaları başladı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü'ne bağlı Emet Bor İşletmesi sahasında kalan Çalcağıl köyünün başka bir alana taşınması için değer tespiti yapılan ev, samanlık gibi yerlerin rayiç bedelleri belirlenip vatandaşlara ödendi. Yıkım çalışmalarına başlanan çalışmalara hızla devam ediliyor.

İlçe merkezine beş kilometre uzaklıkta bulunan köyde 27 hanede yaklaşık 60 kişinin yaşadığı köyde dinamitle yapılan çalışmalar kapsamında bir çok ev kullanılamaz hale geldi. Köyde yaşayanların tamamına yakını köyü boşalttı.

  

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Çalcağıl köyü Muhtarı Ahmet Özata, ’’Köyümüz Etibor nedeniyle istimlak alanı içerisinde kalmıştır. Osmanlı döneminden beri var olan köyümüz kurtuluş savaşında da önemli rol oynamıştır. Bor madeni dolayısıyla...