03 / 10 / 2024

kütahya emete okul mu inşa edilecek

kütahya emete okul mu inşa edilecek

Kütahya'nın Emet ilçesinde, 3. etap TOKİ bölgesine, 16 derslikten oluşan ortaokul inşaatına başlandı. AKP İlçe Başkanı Mehmet Ali Yerem, hafriyat çalışmalarını yerinde incelerken okul hakkında da bilgiler verdi

TOKİ Kütahya'da iki yeni okul inşa ediyor! İhalesi bugün!

Dar ve orta gelirli aileler için Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar hayata geçiren TOKİ eğitim yatırımlarını da sürdürüyor. TOKİ bu kapsamda Kütahya'da da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ, Kütahya'da 2 yeni okul inşa edecek!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kütahya'da iki yeni okul inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ Kütahya'da 2 yeni okul inşa edecek!

Kütahya İli, Merkez İlçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi (Atatürk MTAL) 24 Derslikli Eğitim Binası, Tavşanlı İlçesi Ulucami Mahallesi (Tavşanlı Anadolu Lisesi) 24 Derslikli Eğitim Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Mayıs 2021 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Kütahya'ya 3 yeni okul! İhalesi bugün!

Kütahya İli, Gediz İlçesi, Dayınlar Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Yapısı; Merkez İlçesi, Servi Mahallesi 16 Derslikli Eğitim Yapısı ve Yıldırım Beyazıt Mahallesi 24 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatları İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Kütahya'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Kütahya İli, Gediz İlçesi, Dayınlar Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Yapısı; Merkez İlçesi, Servi Mahallesi 16 Derslikli Eğitim Yapısı ve Yıldırım Beyazıt Mahallesi 24 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatları İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Kütahya'ya 3 yeni okul!

Kütahya İli, Gediz İlçesi, Dayınlar Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Yapısı; Merkez İlçesi, Servi Mahallesi 16 Derslikli Eğitim Yapısı ve Yıldırım Beyazıt Mahallesi 24 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatları İşi (E- İhale) ihalesi 13 Ocak 2021 tarihinde yapılacak.

TOKİ Kütahya 24 derslikli okul ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kütahya ili İnköy Mahallesi 24 Derslikli İlköğretim Okulu İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İkmal işi ihalesini bugün saat 15:00'de gerçekleştirecek.

TOKİ Kütahya 24 derslikli okul ihalesi 14 Kasım'da!

Kütahya ili İnköy Mahallesi 24 Derslikli İlköğretim Okulu İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İkmal işi ihalesi 14 Kasım 2019 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Kütahya'ya 24 derslikli okul!

Kütahya ili İnköy Mahallesi 24 Derslikli İlköğretim Okulu İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İkmal işi ihalesi 14 Kasım 2019 tarihinde yapılacak.

Kütahya'da 19.8 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Kütahya Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü 19 milyon 850 bin TL bedelle okul yaptıracak.

Kütahya'ya 3.5 milyonluk eğitim yatırımı!

Kütahya'nın Emet ilçesinde, Gazi Kemal İlkokulu inşaatının tamamlandığı açıklandı. 3 milyon 500 bin TL'ye mal olan 16 derslikli okul bir buçuk ay içerisinde hizmete girecek.

TOKİ Kütahya 24 derslikli okul inşaat ihalesi bugün!

TOKİ'nin Kütahya ili,İnköy Mahallesi 24 Derslikli İlköğretim Okulu İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün yapılacak.

Kütahya Emet Cevizdere İlköğretim Okulu yıkılıyor!

19 Mayıs 2011 Simav depreminde zarar gören Kütahya’nın Emet Cevizdere İlköğretim Okulu’nun yıkımına başlandı. Yıkılan Cevizdere ilköğretim okulunun yerine çalışmalar tamamlandıktan sonra yeniden modern bir okul yapılacak.

kütahya emete okul mu inşa edilecek Haberi

kütahya emete okul mu inşa edilecek


Kütahya'nın Emet ilçesinde, yapımı tamamlanmak üzere olan 364 konutlu 3. etap TOKİ bölgesine, 16 derslikten oluşan ortaokul inşaatına başlandı. 


Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca ve AKP İlçe Başkanı Mehmet Ali Yerem, hafriyat çalışmalarını yerinde incelerken okul hakkında da bilgiler verdiler. 


Daha önce 8 derslik olarak ihaleye çıkılacağı açıklanan okulun 16 derslik olarak yeniden düzenlendiğini söyleyen Ak parti ilçe başkanı Yerem, " 4+4+4 eğitim sistemine geçilmesinin ardından ilçemizde özellikle ortaokul alanında bina eksiğimiz doğmuştu. Bu alanda yaptığımız çalışmalar ile yeni bir okulu daha ilçemize kazandırdık. 

300 günde bitecek olan okulumuz en geç 2014-2015 eğitim yılı 2. Yarsında hizmete başlayacak" dedi. 

Belediye başkanı Mustafa Koca ise, özellikle 364 konuttan oluşan 3. Etap TOKİ evleri sebebiyle bu bölgede bir okula ihtiyaç odluğunu belirterek, "Okullar şehri olması...