07 / 05 / 2024

kütahya fizik tedavi hastanesi nerede

kütahya fizik tedavi hastanesi nerede

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Yerleşkesi'nde 2010 yılında inşaatı tamamlanmış ancak atıl durumda bulunan binanın 3.Basmak Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'ne dönüştürüldüğünü söyledi...

TİKA Libya'daki Misrata Türk-Libya Dostluk Fizik Tedavi Merkezi'ni tamamladı!

Libya'nın Misrata kentinde Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından yapımı bitirilerek en modern cihazlarla donatılan "Misrata Türk-Libya Dostluk Fizik Tedavi Merkezi" iki ülke yetkililerinin katıldığı törenle Libya Sağlık Bakanlığına devredildi.

Darende Fizik Tedavi Hastanesi inşaatı tam gaz!

Malatya'nın Darende ilçesinde yapımı süren Hulusi Efendi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin yüzde 60'lık bölümü tamamlandı.

Kırşehir Fizik Tedavi Hastanesi bölgeye değer katacak!

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Karakaya, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi İnşaatında incelemede bulundu.

Gölcük Halıdere'de Fizik Tedavi Merkezi açıldı!

Gölcük Halıdere Mahallesi'nde hayata geçirilen Fizik Tedavi Merkezi açıldı. Açılışa katılan Mili Savunma Bakanı Fikri Işık, "Kocaeli hak ettiği sağlık hizmetini alıyor" diye konuştu.

Karahayıt Fizik Tedavi Hastanesi ihaleye çıktı!

Karahayıt Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi için ihale düzenlendi. Karahayıt Fizik Tedavi Hastanesi ile Denizli modern bir 'termal kür ve sağlık merkezi'ne kavuşacak.

Kırşehir'e Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi inşa ediliyor!

Kırşehir'de, 150 yatak kapasiteli Ahi Evran Üniversitesi bünyesinde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi kuruluyor.

Halıdere Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde sona gelindi!

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Ek Binası içerisinde hizmet verecek olan Halıdere Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde son aşamaya gelindi.

Gölcük Halıdere Fizik Tedavi Merkezi 2017'de açılacak!

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Ek Binası içerisinde hizmet verecek olan ve yapımı devam eden Halıdere Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Toplum Ruh Sağlığı Merkezi´nde incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

Afyonkarahisar'a 150 yataklı Fizik Tedavi Hastanesi geliyor!

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nin yanındaki alana 150 yataklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi inşa edilmesi için hazırlık yapılıyor.

Pamukkale'de fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi açılacak!

Pamukkale Üniversitesi bünyesinde fizik tedavi rehabilitasyon merkezi kurulması ve sağlık turizmi yatırımları için düşünülen plan yolda...

İstanbul Fizik Tedavi Hastanesi 2017'de açılacak!

İstanbul Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2017’de hizmete giriyor.Yaşar, 400 yataklı hastanenin özellikle fiziksel tıp ve rehabilitasyonda sağlık turizmine yöneleceğini de ifade etti.

Bursa Romatem Fizik Tedavi Hastanesi'ni Kreatif Mimarlık tasarladı!

Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Bursa Osmangazi'de bulunuyor. 85 yatak kapasiteli hastanenin mimari renovasyon ve iç mekan tasarımı Kreatif Mimarlık tarafından gerçekleştirildi.

Gölcük Halıdere'ye fizik tedavi merkezi yapılacak!

Gölcük Belediye Meclisi toplantısında Halıdere'yi canlandıracak müjde verildi. Halıdere'ye bir fizik tedavi merkezi yapılacak. Gölcük Belediye Meclisi'nin aylık toplantısı önceki gün meclis toplantı salonunda gerçekleşti.

kütahya fizik tedavi hastanesi nerede Haberi

kütahya fizik tedavi hastanesi nerede


AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, atıl vaziyetteki yapının Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'ne dönüştürüldüğünü bildirdi.


Kavuncu, yaptığı yazılı açıklamada, "Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Yerleşkesi'nde 2010 yılında inşaatı tamamlanmış olan 22.623 m2 kapalı alana sahip, 250 odalı, kaplıca havuzlu, atıl durumda bulunan Binanın 3. Basmak Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'ne dönüştürülmesi konusu Bakanlık nezdinde ki girişimlerimiz ile nihayet çözüme kavuştu.Söz konusu bina inşaa amacı doğrultusunda hizmete alınamayınca Üniversite bünyesinde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uygulama Hastanesine dönüştürülmek istenmişti. Ruhsat ve izin başvurusu üzerine 2010 yılında Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan inceleme sonucunda binanın mimari özelliklerinin hastane standartlarına uygun olmadığı, binanın hastane olarak hizmete alınması düşünülüyorsa büyük tadilata ihtiyaç olduğu belirtilmişti. Sağlık Bakanlığı yetkilileriyle yaptığımız görüşmelerde ülkemizin ihtiyacı olan projeleri sunarak bu hastanenin...