16 / 05 / 2024

Kütahya Gediz Uşak Karayolu ne durumda

Kütahya Gediz Uşak Karayolu ne durumda

Kütahya-Çavdarhisar-Gediz-Uşak Karayolu’nun 79 kilometrelik son kısmının bölünmüş yol inşaatı törenle başlatıldı. Gediz İlçesine bağlı Abide Köyünde yol yapım çalışmaları için kurulan inşaat şantiyesinde tören düzenlendi.

Kütahya'da 12 adet imarlı arsa satılacak!

Gediz Belediye Başkanlığı, Kütahya Gediz'de yer alan 12 arsayı satışa çıkardı. Arsalar sanayi ve sanayi sitesi imarlı olarak belirtildi.

BİM'de Kütahya Porselen 48 parça yemek takımı 2 bin 249 TL'ye, 30 parça çatal kaşık bıçak takımı 1.179 TL'ye satılacak!

BİM 6 Ekim 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. BİM'de bu hafta  Kütahya Porselen 48 parça yemek takımı 2 bin 249 TL'ye, 30 parça çatal kaşık bıçak takımı 1.179 TL'ye satılacak.

BİM'de Kütahya porselen yemek takımı 1.899 TL'ye, Hisar 30 parça çatal, kaşık, bıçak takımı 829 TL'ye düştü!

BİM 2 Haziran 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Katalogda Kütahya porselen yemek takımı 1.899 TL'ye, Hisar 30 parça çatal, kaşık, bıçak takımı 829 TL'ye satılacağı belirtildi. İşte yeni ay kataloğu fiyat listesi...

Bu rakamlar şok edecek! İşte havalimanlarındaki yolcu, yük ve uçak sayısı!

Pandemide en ağır darbeyi alan havalimanlarının, 2022 senesinde büyük bir sıçrama yaşadığı ortaya çıktı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, geçtiğimiz sene havalimanlarında hizmet verilen yolcu, uçak ve yük sayısını duyurdu. İşte şok eden o rakamlar…

Uçmayan kalmasın! Havayollarında büyük fırsat! Uçak biletlerine yüzde 50’ye varan indirim

Kış tatili planlayanlar, yazını şimdiden ayarlayanlar… Bu fırsat kaçmaz. Uçak bileti kampanyalarında böylesi görülmedi. Corendon Airlines yüzde 50’ye varan indirim fırsatı sunuyor. İşte tarihler ve dataylar…

A101 Sleepy çocuk bezi 179 TL, Fairy Power sprey 39 TL, Kütahya fincan 149 TL! A101 kataloğu 5 Ocak 2023 fiyat listesi

A101 indirimli aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Bu hafta katalogda Sleepy çocuk bezi 179 TL, Fairy Power sprey 39 TL, Kütahya fincan 149 TL fiyatlarla satışa sunuldu. Peki, A101'de diğer ürünlerin fiyatı ne kadar? İşte 5 Ocak kataloğu...

Pegasus'tan zam çıkışı! Uçak biletlerine zam mı gelecek?

Uçak bileti fiyatlarının özellikle yurt içi hatlarda çok düşük loduğunu belirten Pegasus Başkanvekili Mehmet Nane, havayolu şirketlerinin personel hariç tüm giderlerinin döviz bazlı olduğuna işaret etti.

Bakanlık müjdeyi verdi! Uçak biletleri artık indirimli olacak! İşte detaylar!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı müjdeyi verdi. Bakanlık ve Türk Hava Yolları (THY) arasında anlaşma sağlandı. Artık uçak biletleri indirimli olacak. İşte detaylar!

TEB’den dev kampanya! Herkes faydalanabilecek! İndirimli araç kiralama ve uçak bileti fırsatı!

Türk Ekonomi Bankası (TEB), kullanıcılarına özel başlattığı yeni kampanyasını duyurdu. Günlük araç kiralama, uçak bileti ve otel rezervasyonunu kapsayan bu kampanyanın detayları nelerdir?

Kütahya Gediz TOKİ'de 240 taksitle 2+1, 3+1!

TOKİ Kütahya Gediz 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kütahya Gediz’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kütahya Gediz’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Kütahya Gediz sosyal konut projesi...

Uşak Eşme Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ'den Uşak'a hükümet konağı müjdesi! İhalesi yarın!

Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Uşak'a hükümet konağı müjdesi!

Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Kütahya Gediz Uşak Karayolu ne durumda Haberi

Kütahya Gediz Uşak Karayolu ne durumda


Kütahya-Çavdarhisar-Gediz-Uşak Karayolu’nun 79 kilometrelik son kısmının bölünmüş yol inşaatı törenle başlatıldı.


Kütahya-Çavdarhisar-Gediz-Uşak Karayolu’nun 79 kilometrelik son kısmının bölünmüş yol inşaatı törenle başlatıldı.

Gediz İlçesine bağlı Abide Köyünde yol yapım çalışmaları için kurulan inşaat şantiyesinde tören düzenlendi.

Törende bir konuşma yapan Karayolları Bursa 14. Bölge Müdürü Öner Özgür, Kütahya’yı İzmir’e bağlayan en önemli akslardan biri olan 125 kilometrelik Kütahya-Çavdarhisar-Gediz-Uşak Karayolu’nun ikinci kısım bölünmüş yol çalışmalarının Gediz’in Abide köyünde kurulan inşaat şantiyesinden devam ettirileceğini söyledi.

Kütahya-Çavdarhisar arasındaki 46 kilometrelik karayolunda sürdürülen bölünmüş yol çalışmalarının yakında tamamlanacağını belirten Karayolları Bursa 14. Bölge Müdürü Öner Özgür, yapımına yeni başlanan Çavdarhisar-Gediz-Uşak arası 79 kilometrelik son bölümün bitirilmesiyle birlikte toplam 350 milyon liraya mal olacak olan çok önemli bir yolun daha öne çıkarılmış olacağını ifade etti.

Ak Parti Kütahya Milletvekili...