19 / 05 / 2024

kütahya hasımlar barajı açıldımı

kütahya hasımlar barajı açıldımı

Kütahya'da yapımı tamamlanan Hasımlar Barajı, Gediz Barajı ve Sulaması, Tavşanlı Uluçam Barajı, Örencik Sulaması, mesire yeri ve yangın önleme tesisleri ile biri havaalanı olmak üzere 3 adet meteoroloji gözlem istasyonu açıldı...

Çeyiz düzecekler müjde! Kütahya Porselen'den yemek takımlarında yüzde 50'ye varan indirim fırsatı!

Kütahya Porselen'de 24 parça yemek takımlarında indirim fırsatı! Kütahya Porselen'de yemek takımları ne kadar?

Kütahya Porselen fincan takımlarında yüzde 40 indirim! Kütahya Porselen 26 Eylül 2022

Her kesimden tüketiciye hitap eden Kütahya Porselen ‘Büyük Sonbahar İndirimi’ fırsatlarıyla karşımızda. Çay ve kahve grubunda sepette net yüzde 40 indirim sizleri bekliyor.

TOKİ Kütahya projesi için düğmeye bastı! O ilçede tam 495 yeni konut inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın Kütahya projesi için beklenen tarih belli oldu. Merakla beklenen projenin ihalesi 6 Eylül 2022 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ Kütahya Merkez projesinin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ Kütahya Merkez projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi 495 yeni konut ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Kütahya Parmakören'de 174 konutu satışa sunuyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kütahya Merkez Parmakören Mahallesi 1453 Konutlar Projesi'nde yer alan 174 konutu satışa sunuyor...

TOKİ Kütahya'da iki yeni okul inşa ediyor! İhalesi bugün!

Dar ve orta gelirli aileler için Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar hayata geçiren TOKİ eğitim yatırımlarını da sürdürüyor. TOKİ bu kapsamda Kütahya'da da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ, Kütahya'da 2 yeni okul inşa edecek!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kütahya'da iki yeni okul inşa etmek için düğmeye bastı.

Kütahya Porselen, İstoç'ta mağaza açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kütahya Porselen, İstanbul İstoç'ta 3 bin metrekarelik mağazasını hizmete açtı.

Antalya Köprüçay Havzası'nda inşa edilen Kasımlar Barajı'nın çevresel zararları TBMM'de!

Antalya'da yer alan Yukarı Köprüçay Havzası'nda inşa edilen Kasımlar Barajı ve HES Projesi'nin çevreye verdiği zararlara dair çeşitli iddialar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Subaşı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kütahya Kureyşler Köyü sular altında kaldı!

Kütahya’nın Aslanapa ilçesinde bulunan Kureyşler Baraj Gölü eski Kureyşler köyünü sula altına aldı. Açıkta kalan minare ortaya ilginç bir görüntü çıkardı.

Kütahya Ağaçköy Sosyo Kültür Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kütahya Belediyesi'nin hayata geçirdiği Sosyo Kültür Merkezi düzenlenen törenle açıldı.

Kütahya Şehir Hastanesi 2020 yılında tamamlanacak!

Sağlık Bakanı Yardımcısı Halil Eldemir, Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğünün kamu-özel iş birliği modeliyle hayata geçirdiği Kütahya Şehir Hastanesi inşaatında incelemeler yaptı. 

kütahya hasımlar barajı açıldımı Haberi

kütahya hasımlar barajı açıldımı


Aralarında barajlar, sulama projeleri, içmesuyu temin tesisleri, taşkın koruma tesisleri, ormancılık, doğa koruma ve meteoroloji projeleri bulunan Orman Ve Su İşleri Bakanlığı tarafından tamamlanan 113 dev eser, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete alındı.


Bu çerçevede; Kütahya'da yapımı tamamlanan toplam yatırım bedeli yaklaşık 42 milyon lira olan Hasımlar Barajı, Gediz Barajı ve Sulaması, Tavşanlı Uluçam Barajı, Örencik Sulaması, mesire yeri ve yangın önleme tesisleri ile biri havaalanı olmak üzere 3 adet meteoroloji gözlem istasyonu da Başbakan Erdoğan tarafından Ankara'dan açıldı.


Başbakan Erdoğan, 113 eserin toplu açılış merasiminde yaptığı konuşmada, açılışı gerçekleştirilen 113 hizmet ve eserin Türkiye'ye hayırlı olmasını diledi.


Bakanlığının, özellikle son 10-10,5 yılda çok büyük hizmetlere imza attığını vurgulayan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ise, "DSİ tarafından daha önceki...