01 / 05 / 2024

Kütahya Ağaçköy Sosyo Kültür Merkezi açıldı!

Kütahya Ağaçköy Sosyo Kültür Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kütahya Belediyesi'nin hayata geçirdiği Sosyo Kültür Merkezi düzenlenen törenle açıldı.



 

Çalışmalarına son sürat devam eden Kütahya Belediyesinin Kumarı mahallesinde hayata geçirdiği Sosyo Kültür Merkezi düzenlenen törenle açıldı.

Kütahya Belediyesi'nde yer alan habere göre, yapılan açılış töreninde Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve ekibine teşekkürlerini sunan AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Kumarı Sosyo Kültür Merkezinin hayırlı hizmetlere vesile olmasını diledi.

Kumarı mahallesine yakışır hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Kamil Saraçoğluna teşekkür eden AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Ahmet Sami Kutlu; "Fayda zarar hesabı yapmadan hemşehrilerimize ne verebiliriz? Onların mutluluğunu, konforunu nasıl arttırabiliriz? Bilinciyle yapılan bu çalışmadan dolayı kıymetli Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu ve emeği geçen herkesi tebrik ediyor, teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Kumarı mahallemizde ikamet eden hemşerilerimizin hizmetine sunulan Sosyo Kültür Merkezin açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Kütahyamızda bulunan mahallelerimizi birbirinden ayırt etmeden eşit bir şekilde hizmet etmeye gayret ediyoruz. Belediye Başkanı adayı olduğumuzda hemşehrilerimize tüm şehrimiz ile ilgili proje sözleri vermiştik. Bu süreçte %95nin üzerinde projeyi bitirdiğimizi ve hemşerilerimizin hizmetine sunduğumuzu hep birlikte görüyoruz. Bugün açılışını gerçekleştireceğimiz Sosyo-Kültür Merkezimiz Kumarı mahalle muhtarımız ve mahalleli hemşehrilerimize emanet ediyoruz. Kendi evlerinizi nasıl koruyorsanız burayı da korumak kollamak onlara düşüyor. Bugün açılışını gerçekleştireceğimiz merkezimizin hemşehrilerimizinde fikirleri alınarak isminin geçtiğimiz yıl vefat eden Kumarı mahallemizin sevilen simalarından Muhsin Çakır kardeşimizin adı verilebilir diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Zığra, İkizhüyük, Alayunt, Yenibosna, Ağaçköy, Kumarı, Parmakören, Perli, Geven, Siner, Okçu-Güveççi olmak üzere 11 adet Sosyo Kültür Merkezimizden Zığra, İkizhüyük, Okçu-Güveçci, Parmakören, Alayunt, Geven, Perli ve Ağaçköy açılışının daha önce yapılarak, hemşehrilerimizin hizmetine sunulduğunu belirten Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; "Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Kumarı ile birlikte toplamda 9 adet Sosyo Kültür Merkezimiz bulunmaktadır. 400 m2 kapalı alana inşa etmiş olduğumuz Kumarı Sosyo Kültür Merkezimiz tek kat olup, çok amaçlı salon, bay, bayan ve engelli tuvaletleri, gelin odası, mutfak, bay, bayan mescit ve fırından oluşmaktadır" dedi.

Geri kalan Yenibosna ile Kirazpınar olmak üzere toplam 2 adet Sosyo-Kültür Merkezimizin de inşaat çalışmalarının tamamlandığını ve en kısa sürede açılışını yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacağını açıklayan Başkan Saraçoğlu; "Sosyo Kültür Merkezlerimiz, şehrimiz ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum, dedi.

 


Geri Dön