18 / 05 / 2024

Kütahya Hisar Öğrenci Yurdu yıkılacakmı

Kütahya Hisar Öğrenci Yurdu yıkılacakmı

Kütahya’da yaklaşık 36 yıldır kaçak olarak faaliyet gösteren Hisar Öğrenci Yurdu’na ruhsat işlemleri için belediye tarafından verilen 1 aylık sürenin bugün dolduğu açıklandı.

BİM'de Kütahya porselen yemek takımı 1.899 TL'ye, Hisar 30 parça çatal, kaşık, bıçak takımı 829 TL'ye düştü!

BİM 2 Haziran 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Katalogda Kütahya porselen yemek takımı 1.899 TL'ye, Hisar 30 parça çatal, kaşık, bıçak takımı 829 TL'ye satılacağı belirtildi. İşte yeni ay kataloğu fiyat listesi...

Kütahya Hisar Kalesi restore edilecek mi?

Kütahya Belediye Başkan Kamil Saraçoğlu, Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Yalçın Kurt'u ziyaret etti. Hisar Kalesi burçların restorasyonu ışıklandırma ve çevre düzenlemesi işleri görüşüldü.

Kütahya KYK öğrenci binası ne zaman tamamlanacak?

AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, Gediz ilçesine Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) tarafından yaptırılmakta olan öğrenci yurdu binasının, 4 ay içerisinde tamamlanacağını bildirdi.

Kütahya Emet Öğrenci Yurdu ne zaman açılacak?

Kütahya'nın Emet ilçesinde Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Vali Şerif Yılmaz'ın da katıldığı törenle temeli atılan 200 öğrenci kapasiteli kız öğrenci yurdu inşaatı hızla yükseliyor.

Kütahya'da 500 öğrencilik yurt inşaatı yeniden başladı!

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, bir süreden beri yarım bırakılan 500 öğrenci kapasiteli yurt inşaatı yeniden başladı. 2012 yılında başlatılan inşaat çalışmaları çeşitli sebeplerden dolayı yüklenici firma tarafından yarım bırakılmıştı.

Kütahya'daki Hisar Öğrenci Yurdu yıkılacak!

Kütahya'da yaklaşık ruhsat işlemleri için 36 yıldır kaçak olarak faaliyet gösteren Hisar Öğrenci Yurduna belediye tarafından verilen 1 aylık sürenin dolduğu açıklandı.

Kütahya Hisar Öğrenci Yurdu yıkılacak mı?

Kütahya’da yaklaşık 36 yıldır kaçak olarak faaliyet gösteren Hisar Öğrenci Yurdu’na ruhsat işlemleri için belediye tarafından verilen 1 aylık sürenin bugün dolduğu açıklandı.

Kütahya'daki 200 öğrencilik Öğrenci Yurdu inşaatı bitti!

Kütahya’nın Şaphane ilçesinde, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ( SYD V) tarafından yaptırılan 200 öğrenci kapasiteli Ortaöğrenim Öğrenci Yurdu tamamlandı.

Kütahya'da Şaphane Ortaöğrenim Öğrenci Yurdu'nun temeli atıldı!

Kütahya'nın Şaphane ilçesinde, 200 öğrenci kapasiteli Ortaöğrenim Öğrenci Yurdu'nun temeli atıldı. Şaphane Belediye Başkanı Ramazan Yeşildeniz, yurt yapımı için Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğünce 2,5 milyon TL ödenek tahsis edildiğini söyledi...

Kütahya Şaphane’de 200 kişilik ortaöğrenim öğrenci yurdu inşaatı başladı!

Kütahya’nın Şaphane ilçesinde, bir süre önce yapılması planlanan 200 öğrenci kapasiteli Ortaöğrenim Öğrenci Yurdu inşaatı başladı. Öğrenci yurdunun yatırım bedeli 2 milyon 550 bin TL olarak belirlendi...

Kütahya Simav'a depreme dayanıklı yurt yapılıyor!

Birinci derece deprem kuşağında yer alan Kütahya'nın Simav ilçesinde gelir düzeyi düşük öğrencilerin faydalanması için 11 şiddetindeki depreme dayanıklı 200 kişilik kız öğrenci yurdu yapılıyor....

Kütahya Simav'a 200 kapasiteli öğrenci yurdu yapılıyor!

Kütahya' nın Simav ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı' nın "Kızlar Erkekler Yurt Sayesinde Okuyor" projesi kapsamında yapılacak, 200 kapasiteli erkek öğrenci yurdunun temeli atıldı...

TOKİ Kütahya'da 96 adet afet konutunun ihalesi 12 Kasım'da!

TOKİ Kütahya Simav'da 51 adet, Hisarcık'ta 45 adet bulunan afet konutlarının ihalesini 12 Kasım günü yapıyor...

Kütahya Hisar Öğrenci Yurdu yıkılacakmı Haberi

Kütahya Hisar Öğrenci Yurdu yıkılacakmı

Belediye yetkilileri tarafından işgali ve kaçak yapı sebebiyle toplam 306 bin TL para cezası kesildi. Kaçak yurt binası, belediye tarafından yıkılıp, yıkım masrafları yurt yetkilisinden tahsil edilecek.

Belediyeden yapılan açıklama şöyle: "İlimiz Meydan Mahallesi, Musalla Caddesi, No: 67’de tapunun 23 pafta, 928 ada, 1 parsel üzerinde bulunan Akyazılı Orta ve Yüksek Öğretim Vakfına ait (Belediye Sicil No: 23486) Hisar Erkek Öğrenci Yurdu olarak hizmet veren ruhsatsız kaçak yapıya 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 32. maddesi gereğince 06 Temmuz 2015 tarih ve 1454 Sayılı tatil zabtı düzenlenip mühürlenerek durdurulmuştur.Bahse konu İmar Kanunu’nun 32. maddesi "Durdurma, yapı tatil zaptının yapı yerine asılması ile yapı sahibine tebliğ edilmiş sayılır. Bu Tebligatın bir nüshasıda Muhtara bırakılır. Bu tarihten itibaren ençok 1 (bir) ay içinde yapı...