09 / 05 / 2024

kütahya kamu hastaneleri birliği güneş enerjisi hibe desteği başvurusu

kütahya kamu hastaneleri birliği güneş enerjisi hibe desteği başvurusu

Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği, sağlık alanında yaptığı başarılı çalışmaların yanı sıra, yenilenebilir enerji kaynaklarına yöneliyor. Bu kapsamda Zafer Kalkınma Ajansı’ndan hibe desteği almak için müracaat ederek bir ilki gerçekleştirmek istiyorlar...

Kütahya'da 124 kamu konutu satışa çıkarıldı!

Kütahya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, toplam 124 adet kamu konutunu satışa çıkardı. Satış ihaleleri 17 - 21 Ağustos 2020 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Kütahya Şehir Hastanesi 2020 yılında tamamlanacak!

Sağlık Bakanı Yardımcısı Halil Eldemir, Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğünün kamu-özel iş birliği modeliyle hayata geçirdiği Kütahya Şehir Hastanesi inşaatında incelemeler yaptı. 

Kütahya Emet yatırımcılarını bekliyor!

Kütahya Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, bölgedeki yatırım ve projeleri anlattı. Koca, yapılacak olan kamu ve özel sektöre ait her türlü yatırımın önünü açmaya çabaladıklarını söyledi.

Kütahya Tapu ve Kadastro İl Müdürlüğü'ne yeni hizmet binası!

Kütahya’da, Tapu ve Kadastro İl Müdürlüğü’ne yeni bir hizmet binasına yapılacağı bildirildi. AK Parti Kütahya Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı, "Kütahya’mızdaki kamu kurumlarını yeni hizmet binalarıyla buluşturmaya devam ediyoruz." dedi

Kütahya Valilik binası Osmanlı mimarisiyle yapılacak!

Anadolu'daki kamu binaları, bir dönemin akımı Sovyet tarzı hantal beton blok görünümünden kurtularak, ülke tarihinin izlerini taşıyan yapılara dönüşecek. Kütahya ise Osmanlı mimarisi tarzında ve taş kullanılarak valilik binası yapılacak illerden biri.

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği'nden 5 milyon TL'lik yatırım!

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği, birliğe bağlı sağlık tesislerine 2015 yılı içerisinde 5 Milyon TL’lik yatırım sağladı.

Kütahya Porselen kâr dağıtım politikasını açıkladı!

Kütahya Porselen Sanayi A.Ş tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu 'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kütahya Porselen Kar Dağıtım Politikası 'nı açıkladı.

Vakıf GYO Kütahya yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Kütahya yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

İzmir Güney Kamu Hastaneleri Birliği, Balçova Termal Tesisleri'ne talip oldu!

İzmir Güney Kamu Hastaneleri Birliği, kapatılan İl Özel İdare'nin paylaşılamayan tesisini, sağlık turizmin merkezi yapma hedefiyle işletmek istediklerini açıkladı. Balçova Termal Tesisleri'ne İzmir Güney Kamu Hastaneleri Birliği talip oldu.

Balçova Termal Tesisleri'ne İzmir Güney Kamu Hastaneleri Birliği talip oldu!

Balçova Termal Tesisleri'ne sürpriz bir talip çıktı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun da en çok istediği İl Özel İdaresi mallarından biri olan Balçova Termal Tesisleri'ne İzmir Güney Kamu Hastaneleri Birliği talip oldu.

Kamu Hastaneleri Birliği, 3 hastanede kantinleri 29 Eylül'de kiraya veriyor!

Kamu Hastaneleri Birliği; Samsun Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi kantin yerini, Asarcık İlçe Devlet Hastanesi kantin yerini ve Kavak İlçe Devlet Hastanesi'nin kantin yerini 29 Eylül 2014'de kiraya çıkarıyor.

Kütahya'da hastane için güneş enerjisi ile elektrik üretilecek!

Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği, sağlık alanında yaptığı başarılı çalışmaların yanı sıra, yenilenebilir enerji kaynaklarına yöneliyor. Bu kapsamda Zafer Kalkınma Ajansı’ndan hibe desteği almak için müracaat ederek bir ilki gerçekleştirmek istiyorlar...

TOKİ Kütahya Şaphane'de 80 adet konut yaptıracak!

Kütahya İli Şaphane İlçesi 3 Etap 80 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

kütahya kamu hastaneleri birliği güneş enerjisi hibe desteği başvurusu Haberi

kütahya kamu hastaneleri birliği güneş enerjisi hibe desteği başvurusu


Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği, sağlık alanında yaptığı başarılı çalışmaların yanı sıra, yenilenebilir enerji kaynaklarına yönelerek çevre dostu hastane olmak için de çalışıyor.


“Hastalıktan Sağlığa, Güneşten Enerjiye Yolculuk” isimli projeleri ile Zafer Kalkınma Ajansı’ndan hibe desteği almak için müracaat ederek bir ilki gerçekleştirmek istiyorlar. 1,6 milyon TL tutarındaki projenin kabul edilmesi halinde, hastane elektriğinin önemli bölümünü güneş enerjisi ile üretecekler.


Proje müracaatı hakkında Genel Sekreter Op.Dr.Mithat Ekici şunları ifade etti. “Sağlık alanındaki faaliyetlerimizin yanı sıra, sosyal sorumluluk ilkesi gereği daha yaşanabilir ve daha yeşil bir çevre için de çalışıyoruz. Bunun için yenilenebilir enerji kaynaklarına yönelmek, hastanemizin elektriğini güneş enerjisi ile üretmek istiyoruz. Bu amaçla hazırladığımız projenin kabul edilmesi halinde Kalkınma Ajansından 750.000 TL hibe alacağız. Alınacak hibe neticesinde uygulamaya koyacağımız proje ile,...