24 / 07 / 2024

Kütahya kapalı pazaryeri

Kütahya kapalı pazaryeri

Kütahya’nın Simav ilçesinde, Belediye İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kapaalı pazaryeri çalışmaları başladı.

Kütahya'da 7 milyon 500 bin TL'ye satılık arsa! 

Kütahya Belediye Başkanlığı, Kütahya ili, Merkez ilçesi, Alayunt mahallesi, 3264 ada, 150 parseldeki arsayı 7 milyon 500 bin TL bedel ile satışa çıkardı. Satışa konu olan arsanın ihalesi kapalı teklif usulü ile yapılacak...

Kütahya'ya yeni kapalı pazaryeri yapılacak!

Kütahya’nın Simav ilçesinde, Belediye İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kapaalı pazaryeri çalışmaları başladı.

Konak Toros Kapalı Pazaryeri için ilk adım atıldı!

Konak'ta inşa edilecek Toros Kapalı Pazaryeri için ilk adım atıldı. Kapalı pazaryeri için mevcut pazar alanının beton zemininin yıkımı yapıldı.

Manisa Gördes Kapalı Pazaryeri için çalışmalar başladı!

Manisa il genelinde projelerini bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes Kapalı Pazaryeri ve Otopark Projesi için de çalışmalara start verdi. Gördes’in hem pazar yeri sorununa hem de otopark sorununa çözüm getirecek olan proje için jeolojik etüt çalışmalarına başlandı.

Kütahya Tavşanlı'ya uygulama oteli yapılacak!

Kütahya Tavşanlı, Göbel Termal Tesisleri'nde otel yapılması planlanıyor. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, ''Otelimiz, erkek ve bayan kapalı havuzlar, açık havuz, sauna, SPA merkezlerini barındıracak.''dedi.

Aydın Fatih Kapalı Pazaryeri açılıyor!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun daha önce kömür deposu olarak kullandığı Fatih Kapalı Pazaryeri'ni Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, pazar yeri olarak yeniden hizmete açıyor.

Aydın Fatih Kapalı Pazaryeri hizmete açılıyor!

Aydın'da daha önce kömür deposu olarak kullanılan Fatih Kapalı Pazaryeri'ni Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, pazar yeri olarak yeniden hizmete açılıyor.

Manisa Turgutlu'da kapalı pazaryeri ve otopark hizmete girdi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Turgutlu’da kısa süre önce yapımına başlanan kapalı pazaryeri ve otopark projesinde sona gelindi.

Kütahya Modern 1.Etap gün sayıyor!

İzka İnşaat ve Kütahya Belediyesi işbirliğiyle Kütahya'nın gözde 'kentsel dönüşüm' projelerinden Kütahya Modern 1.Etap, ayrıcalıklı konumu ve 7/24 güvenlikli kapalı site özelliğiyle öne çıkıyor.

Kütahya Modern'de satışlar sürüyor!

Kütahya'nın son dönem gözde 'kentsel dönüşüm' projelerinden ilki olan Kütahya Modern, ayrıcalıklı konumu, depreme dayanıklılığı ve 7/24 güvenlikli kapalı site olma özelliğiyle Kütahyalıların beğenisini topluyor

Kütahya Belediyesi'nden 13.4 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Kütahya Belediye Başkanlığından Kütahya İli'nde yer alan 8 gayrimenkul 13 milyon 401 bin TL'ye kapalı teklif usulüyle 23 Temmuz 2015 günü ihale edilecek.

Akköy Kapalı Pazaryeri açıldı!

Denizli Pamukkale Belediyesi tarafından inşa edilen Akköy Kapalı Pazaryeri'nin açılışı düzenlenen törenle yapıldı. Açılışa Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da katıldı...

Kütahya'da yapım karşılığı 20 yıl kiralık otopark!

Kütahya Belediye Başkanlığı tarafından Alipaşa Mahallesi'nde bulunan alanda kira karşılığı yapım modeli ile yer altı otoparkı ve kafeterya yapımı ve -20- yıllığına işletilmesi işi kapalı teklif usulü ile ihale ediliyor.

Kütahya kapalı pazaryeri Haberi

Kütahya kapalı pazaryeri


Kütahya’nın Simav ilçesinde, Belediye İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ’kapalı pazaryeri’ projesiyle ilgili çalışma başladı.


Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Otogar arkasında bulunan alana kapalı pazaryeri projesi hazırladıklarını belirtti. Başkan Özkan, “İlçemizin acil ihtiyacı olan kapalı pazaryeri için, otogar arkasındaki kademe araç parkının bulunduğu alana, 2 bin 880 metrekare kapalı alan olmak üzere toplam 4 bin 513 metrekarelik kapalı pazaryeri projesini hazırlıyoruz. 2,5 metre eninde 4 metre boyunda 180 adet pazar tezgahının yer alacağı kapalı pazar yerinin yanında 90 araçlık otopark bulunacak. Hazırladığımız proje kapsamında park ve dinlenme alanları da yer alıyor. Simavlı hemşehrilerimize hayırlı olsun” diye açıklama...