19 / 05 / 2024

kütahya kiralık kafeterya

kütahya kiralık kafeterya

Kütahya Belediye Başkanlığı tarafından Alipaşa Mahallesi'nde bulunan alanda kira karşılığı yapım modeli ile yer altı otoparkı ve kafeterya yapımı ve -20- yıllığına işletilmesi işi kapalı teklif usulü ile ihale ediliyor.

Kütahya'da 14.4 milyon TL'ye 20 yıllığına kiralık termal tesis!

Mülkiyeti Emet Belediyesine ait, Kütahya ili, Emet ilçesi, Hamam Mahallesi, Firuze Sokak'ta yer alan termal tesis 20 yıllığına 14 milyon 400 bin TL'ye kiraya verilecek.

Kütahya'da 20 yıllığına kiralık otel!

Kütahya İli Emet Belediye Başkanlığı, Kütahya'da yer alan otel için kiralama ihalesi düzenliyor.

Kenan Evren’in köşkü kafeterya oldu!

Antalya Kurşunlu Şelalesi'nde 1980'li yıllarda Kenan Evren için, 7 küçük şelaleciğin olduğu alanda inşa edilen ve helikopter pisti yer alan iki katlı köşk kafeterya olarak kullanılıyor.

Evleri artık günlük değil saatlik kiralıyorlar!

Bir dönem günlük kiralık evler gündemdeydi, şimdi ise saatlik kiralamalar. Emlak sitelerinde bir çok ilan görmek mümkün. İstanbul’dan Ankara’ya, Diyarbakır’dan Kütahya’ya kadar birçok şehirde saatlik kiralama yapılıyor. Birkaç saatlik ev kiralamanın bedeli 40 TL'den başlıyor. 

İzmit Modern Hayvan Pazarı'nda kiralık kafeterya!

İzmit Belediyesi’nin Solaklar Yolu üzerindeki Modern Hayvan Pazarı’nda bulunan kafeteryanın ihale yoluyla kiraya verileceği belirtildi.

İzmir Peterson Köşkü restorasyonu 3 yıl içinde tamamlanacak!

Peterson Köşkü'nün restorasyon çalışmalarının 3 yıl içinde tamamlanacağını söyleyen Vali Toprak, "Köşk, açık kafeterya ve sanatsal faaliyetlerin icra edilebileceği bir alan olarak hizmet verecek" dedi

Kütahya'da 5 yıllığına kiralık akaryakıt istasyonu!

Kütahya İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Kütahya Gaybi Efendi Mahallesi'nde bulunan Akaryakıt ve LPG Oto Gaz Satış İstasyonunu 5 yıllığına kiraya verecek. İhalesi 17 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Beyoğlu Belediyesi'nden 3 yıllığına kiralık kafeterya ve lokanta!

Beyoğlu Belediye Başkanlığı, Beyoğlu Belediye Başkanlığı binasında bulunan çay ocağı, kafeterya ve lokantayı 3 yıllığına kiralıyor. Gayrimenkullerin ihalesi, 31 Mart'ta kapalı teklif usulüyle yapılacak.

Kütahya'da yapım karşılığı 20 yıl kiralık otopark!

Kütahya Belediye Başkanlığı tarafından Alipaşa Mahallesi'nde bulunan alanda kira karşılığı yapım modeli ile yer altı otoparkı ve kafeterya yapımı ve -20- yıllığına işletilmesi işi kapalı teklif usulü ile ihale ediliyor.

Çankaya Belediyesi'nden 5 yıllığına kiralık 128 gayrimenkul!

Çankaya Belediye Başkanlığı belediyeye ait 128 gayrimenkulü 5 yıllığına kiralıyor. Kafeterya, kokteyl salonu, çay bahçesi, dükkan, sera yeri, spor salonu nitelikli 128 gayrimenkulün ihalesi 17 Mart-19 Mart tarihleri arasında yapılacak.

Kütahya İl Özel İdaresi gayrimenkul kiralıyor!

Kütahya İl Özel İdaresi Kütahya Alipaşa Mahallesinde yer alan gayrimenkulü 11 Eylül 2014 günü saat 14:00'da 10 yıllığına kiraya vermek için ihaleye çıkarıyor.

Şanlıurfa'da otopark ve kafe 7 milyon 900 bine 25 yıl kiralık!

Şanlıurfa Belediye Başkanlığı'ndan 25 yıl süre ile kiralık otopark ve kafeterya 6 Eylül 2012 günü saat 14:30'da yapılacak ihalede 25 yıllığına kiraya verilecek

Eskişehir Tepebaşında 10 yıllığına kiralık kafeterya!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi kendi mülkiyetinde bulunan Tepebaşındaki gayrimenkul üzerine sınırlı ayni hak tesisi yaptırılarak 10 yıl süreyle kafeterya olarak işletilmesi ve daha sonra da belediyeye devredilmesi için ihale düzenledi

kütahya kiralık kafeterya Haberi

kütahya kiralık kafeterya

KİRA KARŞILIĞI YAPIM MODELİ İLE YER ALTI OTOPARKI VE KAFETERYA YAPIMI, 20 YILLIĞINA İŞLETİLMESİ İŞİ İHALE EDİLECEKTİR


Kütahya Belediye Başkanlığından:


1 - Mülkiyeti Belediyemize ait, ilimiz, Alipaşa Mahallesi, 8 pafta, 51 ada, 1 Parselde kayıtlı bulunan, mer’i imar planında ‘ticaret alanına’ tahsisli alanda; Kira Karşılığı Yapım Modeli ile Yer Altı Otoparkı ve Kafeterya Yapımı ve -20- yıllığına işletilmesi işi, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a. maddesi gereğince “Kapalı Teklif Usulü” ihaleye konulmuştur.

a) İhale Tarihi: 26 Mart.2015 - İhale Saati: 14:00 - İhale Günü: Perşembe

b) Arttırıma konu olan Aylık Muhammen Bedel: 2.000,00 ¨  (K.D.V. Hariç)

c) (İhalede tespit edilen bedel yer teslim tarihinden itibaren -1- yıl geçerli olup, diğer yılların kira bedeli ÜFE bir önceki yılın aynı ayına göre değişim- oranında arttırılacaktır.)

d) Yatırılacak...