19 / 05 / 2024

kütahya kiralık oropark

kütahya kiralık oropark

Kütahya Belediye Başkanlığı tarafından Alipaşa Mahallesi'nde bulunan alanda kira karşılığı yapım modeli ile yer altı otoparkı ve kafeterya yapımı ve -20- yıllığına işletilmesi işi kapalı teklif usulü ile ihale ediliyor.

Kütahya'da 14.4 milyon TL'ye 20 yıllığına kiralık termal tesis!

Mülkiyeti Emet Belediyesine ait, Kütahya ili, Emet ilçesi, Hamam Mahallesi, Firuze Sokak'ta yer alan termal tesis 20 yıllığına 14 milyon 400 bin TL'ye kiraya verilecek.

Kütahya'da 20 yıllığına kiralık otel!

Kütahya İli Emet Belediye Başkanlığı, Kütahya'da yer alan otel için kiralama ihalesi düzenliyor.

Evleri artık günlük değil saatlik kiralıyorlar!

Bir dönem günlük kiralık evler gündemdeydi, şimdi ise saatlik kiralamalar. Emlak sitelerinde bir çok ilan görmek mümkün. İstanbul’dan Ankara’ya, Diyarbakır’dan Kütahya’ya kadar birçok şehirde saatlik kiralama yapılıyor. Birkaç saatlik ev kiralamanın bedeli 40 TL'den başlıyor. 

Kütahya'da 5 yıllığına kiralık akaryakıt istasyonu!

Kütahya İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Kütahya Gaybi Efendi Mahallesi'nde bulunan Akaryakıt ve LPG Oto Gaz Satış İstasyonunu 5 yıllığına kiraya verecek. İhalesi 17 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Kütahya'da yapım karşılığı 20 yıl kiralık otopark!

Kütahya Belediye Başkanlığı tarafından Alipaşa Mahallesi'nde bulunan alanda kira karşılığı yapım modeli ile yer altı otoparkı ve kafeterya yapımı ve -20- yıllığına işletilmesi işi kapalı teklif usulü ile ihale ediliyor.

Kütahya İl Özel İdaresi gayrimenkul kiralıyor!

Kütahya İl Özel İdaresi Kütahya Alipaşa Mahallesinde yer alan gayrimenkulü 11 Eylül 2014 günü saat 14:00'da 10 yıllığına kiraya vermek için ihaleye çıkarıyor.

Kütahya Seramik Ece Grup ile yeni bir ortaklığa imza attı!

Ece Grup ile seramik sektörünün Türkiye'deki lideri olan, prestijli ödülleriyle adından söz ettiren Kütahya Seramik önemli bir iş ortaklığına imza attı

Kütahya Seramik ile Ece Grup yeni bir ortaklığa imza attı!

Ece Grup ile seramik sektörünün önemli oyuncuları arasında yer alan Kütahya Seramik önemli bir iş ortaklığına imza attı

Emay İnşaat Brandium Ataşehir AVM'de kiralık mağazaların metrekaresi 50 lira!

Brandium Ataşehir Alışveriş Merkezi"nde toplam 250 mağaza bulunuyor. Kiralık mağazaların metrekareleri 50 lira!

Kağıthane OfisParkta metrekaresi 28 dolara kiralık ofis!

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından hayata geçirilen Kağıthane OfisParkta satışlar tüm hızıyla sürüyor. Projede yer alan satılık ofislerin metrekaresi 4 bin dolardan başlarken kiralık ofislerin metrekare fiyatı 28-30 dolar arasında değişiyor

Kiralık işçiye sendika hakkı yeniden gündemde!

Cumhurbaşkanı Gül'ün iki yıl önce çalışma barışını bozacağı gerekçesiyle veto ettiği 'kiralık işçi' örgütlenme hakkıyla yeniden gündemde

Story Çarşıda 500 liraya kiralık dükkan! Ocak 2012ye kadar talep toplanacak!

5 bin 600 metrekarelik alan üzerinde iki katlı alışveriş merkezi olarak hayata geçirilen Beylikdüzü Story Çarşıda 77 adet dükkan ile çeşitli ufak kiralık standlar mevcut olacak

Kütahya Seramik ve SRN Yapı'dan yeni mağaza!

Kütahya Seramik, SRN Yapı Malzemeleri işbirliği ile Kartal'da hizmete girecek olan ve Kütahya Seramik Porselen San. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Güralın da katılacağı yeni mağaza açılışı 19 Kasım 2011 Cumartesi günü gerçekleştirilecek

kütahya kiralık oropark Haberi

kütahya kiralık oropark

KİRA KARŞILIĞI YAPIM MODELİ İLE YER ALTI OTOPARKI VE KAFETERYA YAPIMI, 20 YILLIĞINA İŞLETİLMESİ İŞİ İHALE EDİLECEKTİR


Kütahya Belediye Başkanlığından:


1 - Mülkiyeti Belediyemize ait, ilimiz, Alipaşa Mahallesi, 8 pafta, 51 ada, 1 Parselde kayıtlı bulunan, mer’i imar planında ‘ticaret alanına’ tahsisli alanda; Kira Karşılığı Yapım Modeli ile Yer Altı Otoparkı ve Kafeterya Yapımı ve -20- yıllığına işletilmesi işi, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a. maddesi gereğince “Kapalı Teklif Usulü” ihaleye konulmuştur.

a) İhale Tarihi: 26 Mart.2015 - İhale Saati: 14:00 - İhale Günü: Perşembe

b) Arttırıma konu olan Aylık Muhammen Bedel: 2.000,00 ¨  (K.D.V. Hariç)

c) (İhalede tespit edilen bedel yer teslim tarihinden itibaren -1- yıl geçerli olup, diğer yılların kira bedeli ÜFE bir önceki yılın aynı ayına göre değişim- oranında arttırılacaktır.)

d) Yatırılacak...