15 / 05 / 2024

kütahya modern 1.etap

kütahya modern 1.etap

İzka İnşaat ve Kütahya Belediyesi işbirliğiyle Kütahya'nın gözde 'kentsel dönüşüm' projelerinden Kütahya Modern 1.Etap, ayrıcalıklı konumu ve 7/24 güvenlikli kapalı site özelliğiyle öne çıkıyor.

Kütahya Modern 1.etapta teslimler Eylül ayında!

Satışları hız kesmeden devam eden İZKA imzası taşıyan Kütahya Modern 1'inci etap projesinin teslimatlarının eylül ayı itibariyle gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Sinpaş Kızılbük devremülk 1. Etap vadeli fiyat listesi Temmuz 2023! 

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin 1. Etap vadeli fiyat listesi belli oldu. Peki Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinde mevsimlere ve aylara göre fiyatlar ne kadar? İşte o rakamlar... 

TOKİ Kütahya Gediz 4. Etap kuraları çekildi!

Kütahya’nın Gediz ilçesinde 4.Etap TOKİ Konutları projesi kapsamında kuralar çekildi.

Kütahya Şaphane 3. Etap TOKİ'de konut teslimleri başlıyor!

TOKİ Kütahya Şaphane 3. Etap'ta yer alan 80 konut için teslimler bugün itibariyle başlıyor.

Hoşdere Emlak Konutları 1. Etap 2. Kısım'ın kesin kabul tutanağı onaylandı!

İstanbul Hoşdere Emlak Konutları 1. Etap 2. Kısım Konut İle Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi'nin kesin kabulü yapıldı ve kesin kabul tutanağı onaylandı.

Tuzla İçmeler E-5 Köprülü Kavşağı 1.etap imar planı askıda!

İstanbul Tuzla İlçesi, İçmeler Mahallesi, E-5 İçmeler Köprülü Kavşağı 1.Etap 1/5000 ölçekli İlave Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli İlave Uygulama İmar Planı teklifi askıya çıkarıldı...

TOKİ Sincan Saraycık 1. Etap ihalesi bugün!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi'nde 1. Etap altyapı inşaat ihalesi bugün yapılacak.

Kütahya Gediz 4.Etap TOKİ'de son durum!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ve ve Gediz Belediyesi tarafından Kütahya Gediz'e inşa edilen 357 konutun altyapı ve çevre düzenleme işi yapımı sürüyor.

TOKİ Kütahya Şaphane 3. Etap başvuruları bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 80 konutluk Kütahya Şaphane Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve stokta bulunan 43 adet konut satışa sunuluyor.

TOKİ İskenderun 1. Etap Aralık'ta teslim!

İskenderun Belediye Meclisi, Şubat ayı gündem toplantısını dün gerçekleştirdi. Toplantıda, TOKİ İskenderun 1. Etap Konutları'nın Aralık'ta teslim edileceği açıklandı.

TOKİ Kütahya Şaphane 3. Etap AGG başvuruları!

80 konuttan meydana gelen TOKİ Kütahya Şaphane 3. Etap Alt Gelir Grubu projesinde 43 konut satışa sunulacak. Peki, TOKİ Kütahya Şaphane 3. Etap AGG başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Sincan Saraycık 1. Etap ihalesi 15 Mart'ta!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi'nde 1. Etap'ta altyapı inşaat ihalesi yapacak.

Kütahya Tavşanlı TOKİ kura sonuçları 2+1 tam liste!

Kütahya Tavşanlı TOKİ kura sonuçları 2+1 tam liste henüz açıklanmadı. Kütahya Tavşanlı TOKİ kura sonuçları 2+1 tam liste açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Kütahya Şaphane 3. Etap başvuru 2017!

80 konutluk Kütahya Şaphane Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve TOKİ stoğunda bulunan 43 konut açık satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Kütahya Şaphane 3. Etap başvuru 2017 tarihleri..

kütahya modern 1.etap Haberi

kütahya modern 1.etap

Kütahya'nın önemli projelerinden olan Kütahya Modern 1.Etap, ayrıcalıklı konumu, depreme dayanıklılığı ve 7/24 güvenlikli kapalı site olma özelliğiyle Kütahyalıların beğenisini topluyor. 


İZKA İnşaat ve Kütahya Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirilen proje ve toplam 200 konuttan oluşan 'Kütahya Modern-1 projesinde kısa sürede dairelerin satışı yapıldı. Proje sadece konumu ve güvenilirliğiyle değil aynı zamanda ailelere ve çocuklara hitap eden yeşil alanlara sahip olmasıyla da ilgi çekiyor. Yeşili ve doğayı kucaklayabileceğiniz alanlara fazlasıyla yer veren projenin en dikkat çekici özelliklerinden biri de yapay göletlere ve eşsiz peyzaj alanlarına sahip olması. Ailelerin çocuklarıyla vakit geçirebileceği sosyal yaşam alanları projenin diğer dikkat çeken özellikleri arasında.


GELECEK BURADA ŞEKİLLENİYOR


Kütahya Modern-1 projesinin bölgenin etrafında konumlanacak olan önemli projelerle değerinin gün geçtikçe artacağını belirten İzka Kurumsal İletişim Koordinatörü Mine Taneri, "Potansiyel...